11.09.10
15:17
и каква полза от тези добавки и т.н. като те е срам да сложиш една снимка ;) ... благодаря за вниманието !
казано от fam0us на 11.09.10, 15:08:
казано от Madboy на 11.09.10, 13:53:
Не зная защо деца като Фамоус се изказват толкова категорично по отношение суплементите, не зная и защо въобще ги ползват, ама това е друга тема.
Защото... поне слин-а съм го използвал и съм качил доста килограми. Ти ли ми даваш парите та ше ми казваш дали да използвам добавки или не ?
Аз не съм ти казвал “ПИЙ” или “НЕ ПИЙ”, или ти ще се опиташ да ми покажеш обратното ?
На твоите години нищо чудно даването на пари за добавки да ти е било стимул, да си оправиш и храненето, и оп - вълшебните резултати дошли :)
Мнението беше редактирано от Madboy на 11.09.10 15:24.
Моното и при мен работи перфектно,вече започнах да го усещам,а са минали едва 2 седмици.Не знам защо има толкова много хора против него,не винаги най-скъпото е най-ефектнивно.
П.п Кристиане,разбрахме,че ти си мега супер турбо пич и се снимаш нон-стоп,няма нужда да ни го повтаряш постоянно.
11.09.10
15:32
Вие ми правите такъв образ на пич... не съм го твърдял никога просто Трибоеца за пореден път го каза най-правилно на вас ви е голям кеф да ядете на 6+ и да взимате на 6+ добавките и като се появи един Пич като мене дето тренира с два пъти повече серии от вас и яде два пъти по-малко и изглежда два пъти по-добре и вие ‘’ААА няма да стане така трябва да го обидим, няма да се трудим с часове над чинията и да изглеждаме по-зле от него ‘’ отново мерси за вниманието.. ;)
-Има да си мечтая за такова тяло... от кога тренираш
-Не се харесвам, хич даже, като покажа пак пресата и надуя горните гърди ще кача, обещавам
-Мазен съм пич, апък съм 166-7.. не мога да си го обясна ;д айде стига спам, че неска съм написАл 50 мнения
ето го невероятния Фамоус ми хленчеше до вчера колко нестава работата а днеска ми е съдия...
СКОТ сори приятел кажи на Петко да го махне това не е изобщо за дневника ти просто трябваше да го напиша Сори пак :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.09.10 15:37.
Кристиане,дразниш целия форум.Не си пич и не изгледждаш много по-добре от много хора тук,намали самочуствието малко.Просто е смешно!
П.п Извинявай за спама,ама тоя не се търпи,вече месец всеки 2 комнетар към него е критика и той си мисли,че го правят хората защото му завиждат.
Едит:Вземи пиши малко по-грамотно,защото така показваш къв си пИч...
Мнението беше редактирано от Андриан К на 11.09.10 15:43.
казано от kristiancho на 11.09.10, 15:32:
Вие ми правите такъв образ на пич... не съм го твърдял никога просто Трибоеца за пореден път го каза най-правилно на вас ви е голям кеф да ядете на 6+ и да взимате на 6+ добавките и като се появи един Пич като мене дето тренира с два пъти повече серии от вас и яде два пъти по-малко и изглежда два пъти по-добре и вие ‘’ААА няма да стане така трябва да го обидим, няма да се трудим с часове над чинията и да изглеждаме по-зле от него ‘’ отново мерси за вниманието.. ;)
Изкушаваш ме да ти обясня две-три неща за живота, фитнеса, генетиката и възрастта. Това, че си изкарал някоя плочка, изобщо не значи, че имаш и най-бегла престава какво правиш. Имаш генетични дадености, млад си, тренираш по малко (правилно или не, всичко е по-добре от нищо). Всичко това обаче не означва кой знае какво. Хайде да си говорим за снимки и за това как изглеждаш, като станеш на моята възраст примерно. За физическия ти облик толкова.
От друга страна дванадесетгодишната ми дъщеря се изразява по-добре от теб и пише доста по-грамотно във всяко едно отоншение. Човек мисли на родния си език. Ако не може да си подреди мислите в достатъчно последователен и подреден текст, то той не се справя добре и с мисленето. Забелязвам, че се смяташ за компетентен да даваш съвети по най-различни теми, като си нямаш и бегла поредстава от повечето от нещата, за които става дума. Липсват ти житейски опит, интелект, обща култура и специфични знания, тоест почти всичко, което може да послужи и да помогне на някого. За съжаление обаче въпреки това се налага да чета твоите писания във всяка трета тема във форума в последно време. Не знам как модераторите още не са те подгонилии, но се възхищавам на търпението им.
@kristiancho - Яко си сдухан, опитвам се да ти кажа, че тоя прогрес е до няколко месеца, айде година. После ще станеш по-зле отколкото преди да почнеш да тренираш. И знаеш ли колко си ми през к*ра, щот само ше духна и ще паднеш, не виждаш ли, че си поредния загубеняк който се мисли за много нещо.
Мнението беше редактирано от fam0us на 11.09.10 17:38.
Аз хубаво си падам по спама и не ми пречи, но тука вече минавате границата айде по темата или в краен случай за масовия дефект или нещо в тази насока : )
Окей, извинявай. Само исках да ти кажа, че по няколко таблици, които гледах в интернет пише, че ако си над 26% мазнини си сериозно затлъстял. А ти каза, че мислиш да качваш до 27%.
просто да не е без хич
Мнението беше редактирано от fam0us на 11.09.10 17:48.
казано от fam0us на 11.09.10, 17:37:
@kristiancho - Яко си сдухан, опитвам се да ти кажа, че тоя прогрес е до няколко месеца, айде година. После ще станеш по-зле отколкото преди да почнеш да тренираш. И знаеш ли колко си ми през к*ра, щот само ше духна и ще паднеш, не виждаш ли, че си поредния загубеняк който се мисли за много нещо.
И двамата сте лапета, а ти минаваш границата на разумния тон !
Като понаправите няколко години стаж, ще ви е по-различно мисленето, до тогава по-спокойно.
11.09.10
17:51
ем за да кажа нещо за теб.... видях тренировките ти и освен да кажа, че тежестите които исползваш са доста добри друго не ми идва на ум Скот.... каквото и да ти кажа ще ме почнат лапетата да ми духат а аз не искам нали разбираш. Някой просто могат да отхвърлят труда на другите немогат нищо друго ама нищо. Успех Скот ... мислех да се регна така ама видях, че вече има такъв (envy) това докъде е моя прогрес не ти дава право да ме обиждаш ..... такова.
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.09.10 17:58.
За него не знам, ама аз трябва да ви подкарам наред....fam0us, считай се официално предупреден, още една обида към когото и да било и ще си първия, предложен за бан. Няколко души тука сте ми на мушката....
Кристияне- ника ми няма нищо общо със скотовото упражнение идва от една история, която не съм длъжен да разказвам... и къде по дяволите съм те обидил? Евентуално ако съм се изразил по-остро и ти си го приел за обида е друга тема.
Фамозен, просто не чети мненията му... ебати това е форум да си помагаме и поддържаме- все пак имама общи интереси и тн- не е казано че всеки трябва да харесва всекиго, но нека запазим добрия тон.
Мадбой, прав си време минава акъла се променя и не само за фитнеса говоря.
Петко, благодаря за намесата.
Сега по темата(дневника)- днес 3 отделни персони ми казаа, че съм станал дебел, с голям корем и съм прекалявал вече... бил съм дебел... и тука се сетих- Фамозен- аз казах, че ще качвам поне до 85 кг или докато стигна 25-6% БФ а не че гоня толко мазно- има разллика, освен това Николаев беше 25% зимата, а сега?
11.09.10
21:56
Скот не говоря за теб че си ме обиждал те си знаят кои са .... А до това че си дебел... споко и на мен са ми го казвали макар че според мен е неуснователно но.... тренраш както ти мускул подскаже тоо винаги ще има недоволни угодия няма и аз си мислех че това е форум за цивилизовано обменяне на мнения :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.09.10 21:58.
казано от kristiancho на 11.09.10, 21:56:
Скот не говоря за теб че си ме обиждал те си знаят кои са .... А до това че си дебел... споко и на мен са ми го казвали макар че според мен е неуснователно но.... тренраш както ти мускул подскаже тоо винаги ще има недоволни угодия няма и аз си мислех че това е форум за цивилизовано обменяне на мнения :)
Ей момче слез от небето ,не изглеждаш добре ,релефа ти не е както трябва,не ти виждам фибрите ... а на мен ми остава малко да ги изкарам навсякаде и ще ти покажа какво се нарича релеф като кача 2,3 снимки за скъпите ни съфорумци .
казано от CKOTA на 11.09.10, 21:33:
Сега по темата(дневника)- днес 3 отделни персони ми казаа, че съм станал дебел, с голям корем и съм прекалявал вече... бил съм дебел... и тука се сетих- Фамозен- аз казах, че ще качвам поне до 85 кг или докато стигна 25-6% БФ а не че гоня толко мазно- има разллика, освен това Николаев беше 25% зимата, а сега?
Майка ми от няколко месеца ми повтаря , че вече съм ставал грозно масивен и врата ми се удебелил :D :D Мани ги тия разбирачи, тренирай си и яж стабилно, пък после пусни едно чистене, общо взето при всички е такава схемата. Чистото качване си остава мит за сега...
12.09.10
07:27
ето пак... абе момченце къде в коментара ми който си цитирал съм казал и намекнал как изглждам... ама стига сте си уплътнявали времето да ми отгоаваряте. Обсъждате ме повече от бабите пред блока. Нито съм казал, че съм на релефния нито нищо... тебе пък точно даже не съм ти чел и мнения да ми се заяждаш.
Корп, аз отбелязвам само- казал съм нещо и то ще стане, а именно- поне 85кг, а ако продължа нагоре до 25-26%БФ и под 100 талия :D… до тогава ще се яде здраво...
Храната известно време може да не я пиша- най-общо- ~200протеин дневно, 100+гр мазнини и тотал към 3000 калории. смятам 1 седмица да се храня без никакво ограничение- торти, сникърси бе сякакви неща, ако ми се доядат разбира се няма да се тъпча на сила. отбелязвам мускулна в: краката от-до, бицепс, трицепс и предмишница, да и кръста и гърба, че и рамената... абе цялостно... трябваше да правя корем- мъзи ме днес- утре. туй то.
казано от kristiancho на 12.09.10, 07:27:
ето пак... абе момченце къде в коментара ми който си цитирал съм казал и намекнал как изглждам... ама стига сте си уплътнявали времето да ми отгоаваряте. Обсъждате ме повече от бабите пред блока. Нито съм казал, че съм на релефния нито нищо... тебе пък точно даже не съм ти чел и мнения да ми се заяждаш.
Дразня се просто четейки некомпетентните мнения относно тренировки които даваш на тези с редовни дневници .Нямам нищо против да коментираш на воля ,но само ще объркаш още някой който не е осведомен и ще се върже на приказките ти .Да и малко се заяждам ,защото имаш самочувствие ,че много знаеш ,а не е така .Няма да изпадам в подробности ,защото ще трябва да коментирам всеки твой пост и да ти изложа каде бъркаш.Извинявам се на модераторите за тона ,но просто не мога да чета глупости само да се пишат .:)
Един интересен факт- по “формули” за 8 месеца и половина съм качил около 7кг мускул, а реално съм качил почти 8 след първоначалното измерване.
13 септември 2010- сравнено с 27 юли
Лично тегло: 80 +6
Процент мазнини: 23 +4
Раменен пояс-121 +4
Предмишница- 30/29 +1/+0,5
Ръка(студена): 33/33 38,5/38,5 +1,5/+1,5 +1,5/+1
Гръдна Обиколка: 107 +4,5
Талия:94,5/87,5 +5,5/+6,5
Бедро(среда): 56,5/56,5 +1,5/+1,5
Прасец: 40/39 +1,5/+1
китка: 17,5 +0,5
Най-голям прираст в коремната област :D… аз не трябва да конусимрам въглехидрати :D
казано от CKOTA на 13.09.10, 07:55:
Най-голям прираст в коремната област :D… аз не трябва да конусимрам въглехидрати :D
Това май съм го чувал някъде... :) А, не, всъщност съм го казвал. :D
А смисъла? Според мен при 6 кг. и 6 см. на талията, качваш предимно мазнини. С колко % ти се увеличи силата на основните упражнения за тези 6 кг лично тегло?
В началото като почнах да качвам ми направиха забележка, че ми било малко яденето, въпреки че пак качвах... увеличих го. Относно работните тежести- тягата около 10% лежанката за пръв път от 4-5 месеца мръдна, като цяло съотношението не е добро, но определено качих сила и издръжливост, другото което е, че с новата система с всяка следваща тренировка ставам по силен(да наясно съм че това е моментно). Храня се доста чисто смятам, имам тия дни само 1-2 залитания, но не смятам, че са толкова фатални. За тия 8 и половина месеца в залата доста неща научих за организма си, просто като вкарам повече въглехидрати при мен нещата не завършват добре. Ще качвам още, решил съм. Като изкарам един цикъл с креатин ще го мисля пак... все пак може малко да намаля калориите.
Боби, така ти се струва само :D
Корп, след протеивовия експеримент много бързо качвах- първите 2 седмици мисля 2,5-3кг после по 1кг на седмица горе долу. Иначе от 78-80 може би 3 или 4 седмици ми отне.
казано от korpusito на 13.09.10, 08:27:
Бах как растеш, аз на кило на месец се радвам :(
Корпус аз на половин се радвам вече ,завиждам ти за този един ;D .
Седмица 4
Тренировка:
лег 5х75кг 2х4х75кг
полулег с дъмбели 3х6х30кг
сгъване с прав лост 6х40кг 4х45кг 6х40
сгъване с дъмбели 2х5х25кг
30 минути
Отидох ядосан, прозяващ се и не особено монтивиран, а да и гладен, но се получи чудена тренировка. Левия трицерс още ме боли и затова няма отново кофи... дано отшуми скоро... полулега с дъмбели голяма изненада- леки ми бяха. Храната- 180гр протеин 100+ мазнини и около 2800 калории...
казано от CKOTA на 14.09.10, 16:48:
... полулега с дъмбели голяма изненада- леки ми бяха...
Това да се чува!:) Имаш ли вече първи впечатления от Max-OT? Как ти се струва?
имам да- допада ми начина на трениране. През изминалинте 3 седмици мисля само 1кг съм качил- за сравнение с предните периоди е много малко, обаче имам лека промяна в размерите иначе лежанката и тягата са всеки път по-добре от предния. Ръцете малко не тръгват, но и това ще мине. Определено ще изкрама доста време по тази система. 7ма седмица може би ще променя упражненията. То май препоръчваха и някаква почивка на 7 или 8 седмици?
казано от CKOTA на 15.09.10, 07:53:
имам да- допада ми начина на трениране. През изминалинте 3 седмици мисля само 1кг съм качил- за сравнение с предните периоди е много малко, обаче имам лека промяна в размерите иначе лежанката и тягата са всеки път по-добре от предния. Ръцете малко не тръгват, но и това ще мине. Определено ще изкрама доста време по тази система. 7ма седмица може би ще променя упражненията. То май препоръчваха и някаква почивка на 7 или 8 седмици?
Почивка се препоръчва, да - една седмица на всеки 8-10.
10:00- 70гр овес+ленено брашно, 2яйца, 200мл мляко, 1 банан, 40гр протеин- (в 8 и 30 станах и докато се прибера мина време)
12:30- 200гр боб чорба, 100гр дробчета, 50гр ориз, макарони 100грама-(на стол)
16:30- 100гр свинско, 30гр масло, 1 яйце, 200гр картофи
21:00- 100гр свинско, 1 яйце, 30гр масло, 100гр картофи
24:00- 30гр протеин
- +1 литър мляко(отделно през деня)
- мултивитамин
Бях се засилил да ям джънкове тая седмица ама... йок не ми се яде.
9:00- 100гр овес+ленено брашно, 40гр протеин, 2 лъжици борово сладко
12:30- 200гр картофи, 100гр свинско, 2 яйца, 30гр масло
15:30- протеинов бар
17:00- 40гр протеин, 1 банан
19:00- 100гр свинско, 1 яйце, 30гр масло, 100гр картофи
24:00- 30гр протеин
- +1 литър мляко
- мултивитамин
Тренировка:
1 час хамалуване- носене на тежко.
Трябваше да ходя на зала, но предпочетох да се подкрепя финасово и ще отложа за утре, ще стане като миналата седмица пак петък+събота 2 дни подред... Утре вече ще си купя извара...
09:00- 100гр овес+ленено брашно, 400гр кисело мляко, канела, 40гр протеин
12:00- 200гр пилешка супа, 100гр дробчета с домати, 50гр ориз, една фафла(стол)
17:30- протеинов бар, 0,5л мляко
19:30- 200гр картофи, 30гр масло, 2 яйца, 50гр сирене, 50гр свинско
24:00- 200гр извара
- мултивитамин
Тренировка:
гребане с щанга- 6х95кг 2х5х100кг
набирания надхват- 2х5 +10кг
гребане на скрипец- 7х80кг
тяга- 2х6х130кг
на скрипец с V ръкохватка- 8х45кг 8х50кг 4х55кг
дъмбел зад врат- 2х7х35кг
45 минути
Тъй- гребането ми е леко, но хвата не удържа... пак се замислям за фитили... от друга страна вчера доста се озорих с тая графитена плоча. Набиранията по силни- доволен. Тягата лека, нищо че левия еректор е пострадал от вчера. От друга страна сегмента на тренировката включващ трицепса е лежерен, понеже левия още ме боли, но про определени движения- започнах да загрявам за фенско само с лоста и усетх, че няма да се разберем... ако трябва месец ще го пренебрегвам трицепса само да мине- аз пак си го натоварих добре де... толкоз утре клек.
10:30- 100гр овес +ленено брашно, 2 лъжици борово сладко, 40гр протеин
13:30- 200гр дробчета с домати, 40гр масло, 1 яйце, 30гр сирене
16:30- 40гр протеин, банан
20:30- 100гр дробчета, 30гр масло, 1 яйце
24:00- 200гр извара
-1л мляко
-мултивитамини
Тренировка:
клек 3х85кг 4х80кг 5х80кг
напади с дъмбели- 2х5х20кг
бедрено сгъване на машина- 2х7
военна преса 5х55кг 4х55кг 5х50кг
преса с дъмбели 0х27,5кг 3х6х25кг
ръце встрани- 7х11кг
53-4 минути
Начи клека е упражнения, което изисква цялото тяло да е починало... аз не бях- малко сън, вчерашното размазване... не съм доволен техниката също беше убийствено зле усетих го...другия път няма да правя 2 тренировки подред и ще гледам да дремна малко повече. тяга с прави крака не правих, щото 3 дена под ред и кръста ми щеше да откаже. Яд ме е за дъмбелите 27,5кг- тоя път имах и асистент в лицето на tonu но просто не успях да ги помръдна, даже щях да се пребия... на 25 никакви проблеми. Толкоз.
Иначе тренировка с компания е добре понякога : )- tonu, libra и Кольо, че дори аз- отбор Младост :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 18.09.10 16:49.