Може и директно с протеина накуп :P Много замряла спам тема , добре че излизам след малко :D
17.09.10
19:40
К’во стаа гадове?
17.09.10
19:43
Бием 50 килограмови зайци :) При теб?
17.09.10
19:44
казано от Vask0 на 17.09.10, 19:43:
Аз 110 килограмови. :)
п.п И това, че го казах онзи ден не значи, че бяха зайци. Говоорех за хора 9-10 клас. :D
п.п2 За зайците моркови. ;)
Мнението беше редактирано от Питбула на 17.09.10 19:45.
17.09.10
19:52
то има на по 40 години и пак да са 50кила....
Треа видите 1 дядка хахах :Д 65-6 години 41 кила е, бати сухия тип, цял ден се храни с кафета, вафли и цигари :Д
17.09.10
19:56
казано от Питбула на 17.09.10, 19:44:
казано от Vask0 на 17.09.10, 19:43:
Аз 110 килограмови. :)
п.п И това, че го казах онзи ден не значи, че бяха зайци. Говоорех за хора 9-10 клас. :D
п.п2 За зайците моркови. ;)
е че всеки в килограмовата си категория :D
Реално като погледнеш един десетокласник-и той е заек, просто е презимувал 2 пъти :D
К’во мислите сега да си удара 1 кардио 30 минути, и да хапна 6 белтъка с 2 филий пълнозърест хляб. Тамън ще ми се приспи яко, тамън искъпан :D :D :D
казано от Петко К на 17.09.10, 22:21:
Абе, аз под нощно кардио други неща разбирам, ама.... :D
Аз сега се мъча да забия една да еба, после и нея ще и го забия :D
Ами то може и като спорт да се практикува, какъв е проблема? ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 17.09.10 22:32.
Няма спортистки в категорията :D
Мнението беше редактирано от Riko на 17.09.10 22:39.
казано от Rikoo на 17.09.10, 22:35:
Няма спортистки в категорията :D
То ако са в твоята категория, си го закъсал ;)
Тия с тва американско време ми е*аха майката...
ЕДИТ- 3 без 25- преебах се! мама им стара!
Мнението беше редактирано от Бойко на 17.09.10 23:40.
18.09.10
06:38
гутен морген
18.09.10
06:45
time e за cardio момчетаа.... :D:D
18.09.10
07:43
аз пък не мисля, че е селско да си изцяло в адидас.
не знам, обаче, от къде тръгна тая “мода” на мутри и тем подобни..да са в черни анцузи адидас. и защо точно на адидас се правят най-много ментета.
опорочиха марката;)
и в България нищо свестно не внасят...и цените са ужас, както всичко друго.
18.09.10
07:50
Много се дразня като видя некви провиснали чички или лелки, или дори млади хора с огромни размер носещи дрехи на “спортни фирми” като адидас, найк... Те през живота си сигурно не са спортували а носят спортни дрехи, друг е въпроса че никой не би отишъл на тренировка с оригинален адидас :D
Мнението беше редактирано от Vask0 на 18.09.10 07:51.
казано от Петко К на 17.09.10, 22:32:
Ами то може и като спорт да се практикува, какъв е проблема? ;)
Ако искаш приятелката ти/жена ти да се чувства като велоргометър, нищо лошо няма. :)
18.09.10
07:58
В България малко хора биха. :)
Ми да ти кажа и аз мойте маркови спортни не си ги ползвам в залата. Та ше умра от яд, аз почти на всяка тренировка късам нещо с тия щанги..
Но примерно преди няколко месеца идва да тренира един пич от Холандия, няма да ти разправям кви му бяха екипите. И не му дреме (щангист е).
ТУк е безумно скъпо и да те е яд да си купиш долнище за 100лв и да го скъсаш на 3тата тренировка.
А относно това, че някои хора не са спортували, пък носят такива дрехи - така е, но замисли се - пъти по-удобно е:)
Не се дразня на хората, които ги носят, не се дразня на хората, които парадират с тях (не много). Дразня се на високите цени в България и на липсата на качествени селектори. Внасят еднотипни и скучни неща без разнообразие от цветове. От години се мъча да открия едни кецове, но тук даже не са и чували за тях.
Още нещо - иди в по-лъскавите фитнеси, там всички са с оригиналните си адидаси :))))) ама се разхождат пред огледалата и прехвърчат от машина на машина. е, няма късане :))))))))))))))
Абе мога ли да тренирам трапеца 2 или 3 пъти в седмицата, баси аз се едно никога не съм го тренирал..
Да бе, все едно нахлупили (не сложили, а нахлупили) няк’ва шапка колкото да не им пече слънцето на нивата. :)
казано от Rikoo на 18.09.10, 08:10:
Абе мога ли да тренирам трапеца 2 или 3 пъти в седмицата, баси аз се едно никога не съм го тренирал..
Нищо лошо в това, аз три пъти в седмицата го тренирам с 2-3 упражнения на тренировка. :)
Аз тренирам с къси гащи за 2.50
Тениска за 3-4 лв
Всичко втора употреба. Има страхотни дрешки за тренировка по 3-4 лв. Късаш,лягаш, цапаш и не ти дреме.
Подкрепям veronique напълно. 99% от случаите извън залата съм с комплект анцуг. Много мразя дънки...
казано от Владимир92 на 18.09.10, 08:14:
Тениска за 3-4 лв
Всичко втора употреба. Има страхотни дрешки за тренировка по 3-4 лв. Късаш,лягаш, цапаш и не ти дреме.
Подкрепям veronique напълно. 99% от случаите извън залата съм с комплект анцуг. Много мразя дънки...
И аз съм така. Удобни гащи, широка тениска и това е. :)
@Траш, мерси човек, е аз досега го тренирах 1 път в седмицата май това е бил проблема. Сега днес между раманете и краката ще го натоваря малко с дъмбелите и щангата.
Btw, хора драснете някое мнение за храната как е, в дневника ми. Имам чувството, че ям повече от колкото трябва?
Мнението беше редактирано от Riko на 18.09.10 08:24.
18.09.10
08:22
Аз в моя фитнес абсурд да тренирам с адидас, особено пък бял... По пинцип тренирам с такива фленелки бели по 5 лева (имам сигурно 10-12 такива) и всеки път се цапат, защото фитнеса е олд скуул и има бая ражда :D
в лъскавите фитнеси има много машини и по-малко свободни тежести и е по-трудно да скъсаш нещо :D
няма да забравя веднъж видях некф дядка на около 70+ години с фланелка FBI: Female Body Inspector :D
казано от Rikoo на 18.09.10, 08:21:
Тениска за 3-4 лв
Подкрепям veronique напълно. 99% от случаите извън залата съм с комплект анцуг. Много мразя дънки...И аз съм така. Удобни гащи, широка тениска и това е. :)
@Траш, мерси човек, е аз досега го тренирах 1 път в седмицата май това е бил проблема. Сега днес между раманете и краката ще го натоваря малко с дъмбелите и щангата.
Ама си имай едно на ум, защото аз ползвам много фитили вече и половината ми упражнения, които включват трапец, нямат негативна част. Тягата просто пускам щангата на земята вдигна ли я, а другите са олимпийските движения. Опитвам се да кажа, че при тези условия аз трудно ще го претренирам, докато ти надали ползваш фитили на всичко и надали пропускаш негативната част в упражненията, така че недей отведнъж да скачаш на повече тренировки.
Владо, не става въпрос за залата въобще. 90% от хората с анцузи не тренират нищо, просто ги кефи да си движат така :D
казано от Thrash на 18.09.10, 08:24:
казано от Rikoo на 18.09.10, 08:21:
Тениска за 3-4 лв
Подкрепям veronique напълно. 99% от случаите извън залата съм с комплект анцуг. Много мразя дънки...И аз съм така. Удобни гащи, широка тениска и това е. :)
@Траш, мерси човек, е аз досега го тренирах 1 път в седмицата май това е бил проблема. Сега днес между раманете и краката ще го натоваря малко с дъмбелите и щангата.Ама си имай едно на ум, защото аз ползвам много фитили вече и половината ми упражнения, които включват трапец, нямат негативна част. Тягата просто пускам щангата на земята вдигна ли я, а другите са олимпийските движения. Опитвам се да кажа, че при тези условия аз трудно ще го претренирам, докато ти надали ползваш фитили на всичко и надали пропускаш негативната част в упражненията, така че недей отведнъж да скачаш на повече тренировки.
Ок, ще го имам в предвид постепенно ще увелича и така. Мен килограмите на трапеца са ми смешни според, но ако вида, че килограмите падат не е на добре. С дъмбели го права 18-20 килограма и с щанга 60 кг.
Мнението беше редактирано от Riko на 18.09.10 08:33.
korpusito, няма нищо лошо. Толкова да харесвам момиче с анцуг долнище и горнище, че просто няма накъде....!!
Адидас и Найк иди доди, но има хора, които тренират със спортните серии на марки като Габана, които надхвърлят двойно и най-скъпите найкове!
18.09.10
09:19
казано от VEGATA на 18.09.10, 08:11:
Аз пък се кефя на дядки с якета и шапки на Чикаго Булс :D
Бегай в адидас са пуснали баскетболни на Чикаго Булс.
Аз пък се дразня на маратонките - защо по дяволите ги правят като да не се разбие самолет в тебе?
Вече втори месец обикалям за някъкви свесни маратонки и на всякъде греда. Това дето го предлагат за да го носиш трябва да си малко педал и много голям циганин.
Иначе си тренирам с оригинален анцунг Найк от серията “90” вече 3-4 години и нищо му няма. Лятото по къси гащи и тениска.