Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от head_hunter на 18.09.10, 20:13:

Ако иска да става за срам - да отказва  :D

XAXA…. НННали :D:D:D

VA

19.09.10
07:30

Всеки град има своите силни и слаби спортове. По тази логика може да питаме защо САЩ нямаха предтсавители на олимпиадата по вдигане на тежести?
Примерно във Варна са много развити бойните спортове и има много шампиони :)

абе Васко в тва ММА няма ли поне 1 правило ?!

VA

19.09.10
08:07

Е как да няма...
Забранени са удари в топките, в тила, в гръбначния стълб, бъркането в очите, скубене на коса, ако има повече от 3 опорни точки (тоест е на земята) по правилата на някои федерации нямаш право да го риташ, забранени са удари с глава (преди май бяха позволени някъде), също така нямаш право да го премяташ така че да падне директно на главата си. Това е общо взето :)

хора какво е мнението ви за този малко позабравен продукт silabg.com/bg/2087-AMERICAN-SPORTS-NUTRITION-AMERICAN-STAMINA.html
никога не съм го позлвал, но изглежда атрактивно, цената му е като на протеин а в една разфасовка има
500грама монохидрат
250грама аргинин
250грама таурин
250грама глутаминови пептиди
250грама Л глутамин
500грама Д-рибоза каквото и да е това :D
Изглежда като изгоден CGT продукт+допълнителни кирийки като аргинин :)

Мнението беше редактирано от Vask0 на 19.09.10 08:11.

аа мерси ... гледах тука топ10 на нокаутите и те някой са направо нехуманни бе човек... пък и за тея правила сигурно съдията гледа щото аз няма да му броя опорните точки.... ти откога тренираш такова нещо

VA

19.09.10
08:15

Ами такова нещо 3 месеца тренирам обаче клипчета/мачове доста отдавна гледам :D

аха... а официален мач имаш ли :P викам на едно момиче тея от ММА са много брутални и тя вика ‘’какво викат’’ :D:D дадох и един линк и викам ‘’вицове си разправят’’ :D:D:D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.09.10 08:21.

VA

19.09.10
08:23

какъв официален мач та гони бе момче :D
официален мач=професионален мач=>трябва да съм се реализирал в аматьорските състезания и ако ми излезе късмета ще ми осигорят мач на някоя гала вечер, само че нямам 18 години (при юноши няма такива неща), трябва да съм тренирал доста годинки и да съм подготвен, а аз сега уча основите и + това нямам амбиции за състезания ;)
Иначе преди това тренирах карате към 3 години и съм ходил на състезания там имам 3 сребърни медала от републикански и това е :D

ее браво бе момче... защо се отказа пък ти... е под официален мач имах предвид да се биеш с непознат дето пак тренира ММА

VA

19.09.10
08:37

Отказах се защото:
Състезанията са зле организирани-съдийството не е на ниво, Не е нормално до 16години тежката категория да е 65+ !!!
Пълно с анорексици които завиждат за това че си по-голям от тях и твърдят че си дебел :D
Много са комплексирани трениращите, устата им много знае но са насрани мишки
Спаринг не се играеше много, по принцип 2 пъти на седмица но МНОГО ЧЕСТО го пропускахме, имало е случай в които месеци не играем защото има подготовка за изпит/състезание по ката което за мене е ПЪЛЕН ТАШАК без извинение. Аз спрях да ходя на изпити защото няма смисъл-ако някой на улицата те срещне ща пита ли дали имаш син колан или е син с черта?
В последно време почнах почти буквално да заспивам ан тренировките
ММА-я ми е на 5 минути път, има няколко тренировки през дена, малки групи, не ми се налага да гоня автобуси след даскало 2ра смяна.
ММА >> Карате на улицата
Излиза доста по ефтино, защото ходя и на фитнес а комбинирана карта за фитнес и мма е 50лв. Иначе само за фитнес е 35.
Никой не ме кара да ходя на малоумни семинари за които трябва да плащам по 150лв :D
не ми се изброява ама има още много :D

иначе не ми се е налагало да се бия с някой който да тренира ММА... Скоро разбрах че във варна имало още някакъв клуб по мма... Иначе останалите които тренират все пак ги познавам. Интересно е че групата която ходя има 3-4 студента 2ри курс, 1-2ма малко по възрастни аз съм най-малък. Всичките ми връстници ходят в други групи обаче там се иргае само бокс/кик бокс

Мнението беше редактирано от Vask0 на 19.09.10 08:40.

еее ти си знаеш и аз имам един саученик стана 2ри по карате ама се отказа по подобно на теб причини... е дано станеш голям ММА-джия :D:D (y)

VA

19.09.10
08:42

Хаха мерси, ама не смятам да ставам състезател. Просто тренирам колкото да пребия някой ако бе ядоса, иначе по принцип не съм агресивен и не правя проблеми на хора които не са започнали първи :)

това е много важно да не избиваш комплекси с боя... а просто са самозащита дето се вика :) ама като знаят че тренираш ММА няма да те ядосват много :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.09.10 08:51.

VA

19.09.10
08:51

Е понякога няма нужда да те нападнат, стига и някоя мила дума за приятелката ти или нещо такова :D

тогава най-много бой трябва... мама им долна момчешка :D:D:D:D пък и някой момичета ми казват, че им действа възбуждащо като гледат мъжа им да се бие :D:D:D сега до колко е така незнам ама....

VA

19.09.10
09:02

Тези момичета са извратени, според мене никое момиче не би искало приятеля им да го пребият :D :D :D
пс пак ше кажат че само с тебе си пишем :D

е... предполага се, че си подбираш протвиницте и няма да те набият :D:D:D пък и да те превръзва после си е секси :D:D:D

пс: ем да пишат и те ... :D:D

19.09.10
09:04

Винаги когато са се сбивали момчета, и покрай тях е имало момичета, макар и да не са приятелките им, са ги разделяли.Аз съм много раздразним и агресивен, но успявам да се сдържа във всички моменти :).До сега не съм се бил, само съм удрял момчета, но до там :)

VA

19.09.10
09:05

Незнам тука трябва да се изкажат момичетата :D
Ти би ли искал либра да те превързва :D :D :D

ВАСИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.... :D:D:D питай сега нея как ме пита мен ... според теб искам ли ? Ако стане нещо ти ще си  Кум да знаеш...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.09.10 09:10.

19.09.10
09:14

Васко, много добре знаеш отговора. :D

VA

19.09.10
09:21

Е тя като гледам е навита да те превърже :D

откъде знаеш ти такива неща :D:D

19.09.10
09:27

казано от Иван Шишманов на 19.09.10, 05:38:

казано от head_hunter на 18.09.10, 22:06:

Е що да се сърдиме - в тоя спорт пари няма. Тука клубовете не се занимават да спонсорират някой за състезание /ако приемеме, че има клубове обаче/.

в град като Бургас където средната заплата е в пъти по малка от тази в София

В пъти ли ? хгаххаахха :D Двеста-триста лева отгоре са процент от 600, не цял път. Ванка, не знам какви софиянци ти познаваш и какви аз познавам :D Просто квалифицирания персонал е повече, защото има от цялата страна такъв. Едно време Кремиковци е хранело 25 000 души, а нефтозавода ни 15-16 000, при положение, че София е с 5 пъти по-голямо население (то е плаващо, не е фиксирано де :D може и да е повече). Сега обаче няма металургия и няма толкова нефтопреработване- в София има увеличени седалища на фирми, повече домакинства, повече лекари, повече инженери, повече сгради и хора за ремонтиране , повече инфраструктура за правене и повече кучета за гонене. Не че гоненето на кучета е квалифициран труд, но може би познаваш хора от първите изброени (просто на момента ми дойдода като предположения, не са особено оригинални :D ) и техните заплати- да, в пъти по-големи са от на нашите защото на твоята сергийка е различно дали ще минат 5 или 50 души ;]

Мнението беше редактирано от introducer на 19.09.10 09:29.

Абе темата е много обширна и понятна. В Бургас фирмите нямат офиси и представителства, нямат складове производствени бази имаме един сезонен туризъм едно калпаво след кризата строителство и ...май друго нямаме.
Да не казваме, каква част от туризма и всичко в Бургас е на Софиянци барабар с прочутия Нефтозавод.
Абе темата наистина е много обширна, просто исках да кажа, че в Бургас няма повече спонсори от София та да има повече и по добри билдерски школи.

П.П. Абе защо според теб няма нефтопреработване, да не би някои да си е спрял колата или да е минал на колело :). Май последните години автомобилите се поувеличиха.
Някога товари и хора успешно се превозваха с БДЖ, но сега не е така.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 19.09.10 09:53.

VA

19.09.10
09:51

Както казах в един град се наливат пари в един спорт, в друг град се наливат пари в друг спорт :)

19.09.10
09:55

Дайте някой сайт за готини дрешки от чужбина :) .

VA

19.09.10
09:56

http://www.sportsdirect.com/ доставката е 30 лири (към 70лева) без значение от поръчката, затова от нашия клас се бяхме събрали 10 човека и поръчахме заедно ;)

казано от Vask0 на 19.09.10, 09:51:

Както казах в един град се наливат пари в един спорт, в друг град се наливат пари в друг спорт :)

Да, а в други градове се наливат пари в хотели :)
Направо си представих в Бургас как са налели пари в Културизма, ама то само с пари не става.

VA

19.09.10
10:00

Аз като ходих в Бургас ми направи впечатление че луксозните коли са повече от колкото във Варна. Изобщо бизнесмени там не липсват, все ще се намери някой спонсор. Да не казвам че често спортни клубове имат контакт с така наречените “мутри” за които не е проблем да дадат някой лев.

Като човек живял във Варна 6 години ти гарантирам, че леко си се объркал за колите. Да не говорим какви пишман бизнесмени с хубави коли и телефони има.
И понеже познавам някои състезатели от по старата школа ти казвам, че да намериш спонсор в Бургас никак не е лесно. Всъшност намирането на спонсор по принцип не е лесно особенно, ако нямаш реален шанс за много добро класиране.
Пък и дори да донесеш титла на спонсора ти това нищо не ти носи, някога спортните клубови бяха обвързани като отбор с определен вносител на добавки и нещата бяха малко по трудо. Някои помним отбора на Мусаши на Нутрим на МЛО и т.н., сега не знам, вече как е.

П.П. Изобщо в БГ е държавна политика да не се дават пари за спорт за образование за култура. Но и да се дават пари пак не става работата както е във Футбола, за сметка на Волейбола където парите доколкото знам са по малко.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 19.09.10 10:09.

VA

19.09.10
10:08

Колко ще е прецакано да си в отбора на Нутрим и спонсора да не ти дава да използваш други добавки :D

казано от Vask0 на 19.09.10, 10:08:

Колко ще е прецакано да си в отбора на Нутрим и спонсора да не ти дава да използваш други добавки :D

Да бе много знае спонсора кво ползваш под тезгяха :).
Някога и нутрим и атлетик Пазарджик е нямало и хората пак са тренирали и са били здрави и силни.

П.П. Тук във форума има достатъчно примери, че някои хора тяло могат да направят и без тонове добавки, а има и достатъчно примери за хора които не могат да направят тяло без тонове добавки.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 19.09.10 10:18.

Че ако те са най-хубавите какъв е проблема :D:D да ползваш само тях

19.09.10
10:11

Васко, а да се сещащ за някой сайт, с не толкова спортни дрехи, иначе и тоя е готин :).
мерси

VA

19.09.10
10:13

еми не съм търсил никъде в чужбина за дрехи, съжелявам... Този ми го показаха съученици че искаха да съберат повече хора да поръчаме заедно. Иначе www.teniski.eu също е интересн сайт, български, но едва ли ще си харесаш нещо защото по-скоро има различни модели фланелки и да си слагаш разни щампи на тях :)

19.09.10
10:14

Да, определено не е това, което търся, но мерси.

19.09.10
11:28

казано от Иван Шишманов на 19.09.10, 10:07:

Но и да се дават пари пак не става работата както е във Футбола, за сметка на Волейбола

М/у другото някъде ми попадна статия, че заплатата на националния треньор по футбол е към 50-100 хил на месец ! А при положение, че той е ангажиран с отбора за общо 9-10 мача, разгърнати в 2 години и той самият контактува с футболистите само 4-5 дни преди евентуалния мач !?  Че то минават месеци м/у мачовете, на него за какво му се плаща през това време? Че преценя как да извика същите 15 души + двма трима различни ?

Мнението беше редактирано от introducer на 19.09.10 11:29.

19.09.10
11:43

http://www.youtube.com/profile?user=tippexperience&annotation_id=annotation_980821&feature=iv

казано от introducer на 19.09.10, 11:28:

казано от Иван Шишманов на 19.09.10, 10:07:

Но и да се дават пари пак не става работата както е във Футбола, за сметка на Волейбола

М/у другото някъде ми попадна статия, че заплатата на националния треньор по футбол е към 50-100 хил на месец ! А при положение, че той е ангажиран с отбора за общо 9-10 мача, разгърнати в 2 години и той самият контактува с футболистите само 4-5 дни преди евентуалния мач !?  Че то минават месеци м/у мачовете, на него за какво му се плаща през това време? Че преценя как да извика същите 15 души + двма трима различни ?

Проучва бъдещия противник гледайки на запис мачовете му, гради и чертае стратегии :). Занимава се с частния си клуб, бизнеса си, гледа си децата жената и ...абе то и това не е малко.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1