Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

Boby_ не един и два пъти изкарваше тая Страница България от мачовете сигруно има статистика колко точки е донесъл и сигурно числото ще е голямо.. Гол майстор е за всички времена какво още да кажа..

19.09.10
15:48

казано от Boby_ на 19.09.10, 15:41:

казано от VEGATA на 19.09.10, 15:34:

Щом се разделихме на чорбари и говедари, ясна е работата...

Прав си. Спирам. :) Не му е мястото тук наистина.

:) Евала! (beer)

казано от Boby_ на 19.09.10, 15:31:

казано от kristiancho на 19.09.10, 15:27:

Ангеле не те ли е срам бе приятел.. ако те срещне на улицата точно той ще те навре там дето разправяш ти... нито съм за Пуул нито за Юнайтед ама такива глупости ..... утре ще си купя един обрач, че от тая тяга файда няма никаква..

Ами, ами. Никого никъде нямам намерение да навирам, най-малкото пък заради форумни дрязги. :) И дума не може да става за такова нещо.

ама мен май ще ме бият ....

19.09.10
16:20

казано от kristiancho на 19.09.10, 16:07:

ама мен май ще ме бият ....

На теб може и да ти е от полза. :D Дядо ми обичаше да казва, че боят от свои не е бой, а съветване. :) Никога не ме е “съветвал”, де. :)

говоря, че Ангелчо има пртенции след като те защитих еидн вид... мене никой не ме е бил до сега незнам защо :D:D

19.09.10
16:34

казано от kristiancho на 19.09.10, 16:22:

говоря, че Ангелчо има пртенции след като те защитих еидн вид... мене никой не ме е бил до сега незнам защо :D:D

Опитах се да отклоня въпроса за насилието с шега, но май ще се наложи да дам сериозен отговор. В един форум като този всеки потребител трябва да се чувства свободен да изказва мнението си, стига то да не нарушава правата на останалите. Тук изобщо не сме толкова анонимни, колкото някои си мислят. Много от нас се познават лично помежду си и това е хубаво, но от друга страна задължаващо. Не бива в никакъв случай да позволяваме някакви спречквания за глупости тук да прерастнат във вражда навън. Това би опорочило цялата идея на форума, която е да обменяме информация, да споделяме и да си помагаме. Не мога да говоря от името на екипа на сайта и форума, но това е моето мнение и мисля, че доста хора ще го подкрепят. Можем да си разменяме закачки и дребни заяждания, но започне ли някой да ги приема твърде сериозно, значи му е време да си потърси друго занимание.
Край на лиричното отклонение. :)

19.09.10
16:47

Aбе хора като реча да дигам кг на клек и всико се... Винаги почва да ме боли, там където попринцип е ингвиалната херния. Това се получава само при клек засега, при тяга още не. Какво да правя - на лекар ли да ходя, да спра да права клек и тяга за 1 месец какво. Тамън след като свърша с чистенето исках да почвам 5х5 и ся тия педерастии ми се случват..

19.09.10
16:52

казано от Rikoo на 19.09.10, 16:47:

Aбе хора като реча да дигам кг на клек и всико се... Винаги почва да ме боли, там където попринцип е ингвиалната херния. Това се получава само при клек засега, при тяга още не. Какво да правя - на лекар ли да ходя, да спра да права клек и тяга за 1 месец какво. Тамън след като свърша с чистенето исках да почвам 5х5 и ся тия педерастии ми се случват..

Ако имаш разширени канали, едва ли можеш да направиш много. Операцията помага, но не е препоръчителна, ако червото не е влязло навътре в канала и не причинява серизони болки. Най-добре отиди на хирург да те прегледа и да види моментното състояние на нещата. Не си играй с това - може да стане беля като например некроза на заклещеното черво.

19.09.10
16:58

Еми вероятно ще отида на лекар, въпроса, е че това се получава, само при клек. Сега клякам без проблем 8-10х90кг, но река ли да слагам 95-100 и правя полуклек, че ме е страх да не стане нещо, а от тоя полуклек кел файда. Като се изправям и там леко нещо ме пробожда. Какъв хирург трябва да е :D

VA

19.09.10
17:05

Вътрешни болести предполагам :D
иди при Джипито за направление щи каже

19.09.10
17:06

Накъв в болницата.При къвто те пратят

19.09.10
17:10

казано от Vask0 на 19.09.10, 17:05:

Вътрешни болести предполагам :D
иди при Джипито за направление щи каже

Какво направление, тая курва мръсна като ме види ще каже, щом те боли само като правиш т’ва онова като тренираш спри. Да и еба майката скапана, дано я размаже тир. Е, човек ще вида незнам обаче при какъв точно хирург да ида..

Мнението беше редактирано от Riko на 19.09.10 17:10.

19.09.10
17:10

казано от Rikoo на 19.09.10, 16:58:

Какъв хирург трябва да е :D

Какъвто и да е. Слагай колан. Принципно разширени ингвинални канали не е равно на херния.

VA

19.09.10
17:12

КАЖЕТЕ ТОВА ЧЕСТНО ЛИ Е http://www6.netrition.com/usp_labs_jacked.html
Като стана на 18 само от чужбина ще пазаря :D
Горе долу колко лв ще излезе с доставката/някви данъци ако има? Това е нечовешко тука е 77лева а пък от сайта е 24 долара, към 35 лева !!!

19.09.10
17:12

Препоръчително ли е, все пак клека ми е тамън 1xbodyweight, ама щом е за хернията.То май и ще е това (разширени ингвиални канали), щом ме боли само като се мъча на клека :D

Мнението беше редактирано от Riko на 19.09.10 17:13.

VA

19.09.10
17:35

Щом ти е тежко слагай, особено щом и болки имаш ;)

19.09.10
17:41

Май го измислих. Ще ида сега на някав хирург, ще му обясня точно как стоят работите със спорта и.т.н. Въобще не е херния според мен, просто при никакви други обстоятелства не усещам тая леко срязваща болка. Вероятно е тези разширени канали, но нека не предполагам, нито съм хирург нито нищо. Доктора ще ме посъветва да спра да дигам тежко, а аз ще го послушам само за 1 месец като махна тягата и клека, и наблегна на набиранията и лег-пресата.

казано от Boby_ на 19.09.10, 16:34:

В един форум като този всеки потребител трябва да се чувства свободен да изказва мнението си, стига то да не нарушава правата на останалите.

Факт, говорим за елементарно уважение към околните, независимо от тяхната позиция по даден въпрос.
Тънкият момен е, че това зависи от манталитета и възпитанието на потребителите.

Малките хора често използват паравана на своя псевдоним, за да демонстрират мечтаното от тях ниво на егото... защото в реалността са твърде малки, за да го направят и те чудесно знаят това.

Като казвам ‘малки’ имам предвид не физически слаби или млади на възраст. Тези, които визирам, имат ограничен мироглед, елементарен манталитет и малка душа.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.09.10 17:47.

HE

19.09.10
17:48

казано от Vask0 на 19.09.10, 17:12:

КАЖЕТЕ ТОВА ЧЕСТНО ЛИ Е http://www6.netrition.com/usp_labs_jacked.html
Като стана на 18 само от чужбина ще пазаря :D
Горе долу колко лв ще излезе с доставката/някви данъци ако има? Това е нечовешко тука е 77лева а пък от сайта е 24 долара, към 35 лева !!!

Каквото и за платиш пак 77 лв. няма да ти излезе  ;)
Всички знаем как се образуват цените на добавките в милата ни татковина  :D
Аз за това съм минал на “пийте си ги със здраве”. Има две теми за внос на добавки. Можеш да си сметнеш за конкретен продукт колко са ти таксите. Смятай щом дават 30% отстъпка на дистрибуторите за какво става въпрос  :D Цирк! Тука с всичко е така. Де що някой хванал търговийка и иска да е милионер - ако може обаче да е за вчера  :D Проблема е решим - спирате купуването на добавки от БГ, комбинирате се няколко човека да спестите и от доставката, пък да видиме как ще държат такива цени?

GO

19.09.10
17:58

http://www.youtube.com/watch?v=D9LTSgf8IEk&feature=related
тия дет’ не ми понася турбо-ретро фолк-а да не отварят! :D

В Нетришън 180 хапа х1000мг трибулус на нау ми идват 46 лв. Тук 50лв са 90 хапа :D

тва’ последното то коя плоча го намери Гога :D:D:D

GO

19.09.10
18:07

Мълчи,че да не ти пусна още! :D

плашиш стар чалгар с ретро чалга... хм пак си помисли :D:D сеедно да плашиш куче с кокал ..

VA

19.09.10
18:10

Аз не обичам ретро чалга ама тази даже мене ме кефи http://www.youtube.com/watch?v=2e_ayAtizEo :D
head, като четох в една тема за някакъв друг сайт от чужбина, пишеше че за доставки под 3 либри (1350 грама) доставката е 4$ и можеш да я вземеш от пощата до 10 дни. А за по-големи било скъпо защото минавали митници, имало мита ДДС бла  бла...
Тези дистрибутори наистина май искат да станат милионери. Като се замислиш-в началото не им е лесно, трябва да намерят доста пари за да закупят продукти за да завъртят бизнес, все пак трябва да имат в наличност за да могат да пращат на следващия ден. Но не виждам проблем примерно след някоя друга годинка когато са си избили заемите/инвестираните пари и са направили солиден оборот да намалят малко цените, особено ако имат доста клиенти ;)
Не знам за сега с кой може да поръчвам, може би ако навия момчетата от залата по ММА или някой ентусиаст от класа ми :D

GO

19.09.10
18:11

казано от kristiancho на 19.09.10, 18:10:

плашиш стар чалгар с ретро чалга... хм пак си помисли :D:D сеедно да плашиш куче с кокал ..

абе гъбаркам се аз,знам ги,че тука също има стари чалгари,ама се правят на нечули и невидели.. :D
http://www.youtube.com/watch?v=IFn_EQcxTRQ&feature=related

налЕ....

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.09.10 18:14.

GO

19.09.10
18:16

(y)  (y)  (y)
абе и аз за нея се сетих,ама си викам нека е нещо по-различно,че всеки я знае тая негова песен..

19.09.10
18:34

Някой трябва да почисти след чалгата. :) Ето нещо за продухване на слуха от ушна кал. Ако ще е ретро, поне ретро траш да е. :)

като каза да почисти .............. ето :D

19.09.10
18:45

Боби, ти си човека!

Относно добавките от Хамерика-без пари са... 50% поне по-ниски цени...

VA

19.09.10
18:46

Jeezus
яката работа http://www.vbox7.com/play:bc2e40e6

19.09.10
18:59

Ще помогна на korpusito с новата мисъл на деня. Предварително се извнявам на засегнатите - нищо лично. :)

”Когато на хубав човек му е кофти, това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво, това е чалга.”

има нещо вярно ама от къде тая Омраза към чалгата и нейните слушатели ?

19.09.10
19:05

Blues is all about a good man feelin’ bad, boy.

Аз не мразя чалгата отдавна, но ще ти кажа защо бих я изкоренил от света - защото музиката е вид изкуство. То направо си е цяло изкуство, и като такова се прави ОТ душата ЗА душата. Чалгата не е изкуство и не е тайна защо. Тя не идва от душа и сърце, тя е бизнес. За фанатици като мен музиката е - да не преувелича тука - лайфстайл. Вие, чалгарите, като стадо овце ходите от едно голямо нещо на друго. Вие сте си цяло общество, подчинено на комерсиалните продукти на медията, а чалгата е именно въпросното “следващо голямо нещо” на пазара. Когато новия албум на Годсмак излезна, Съли Ерна сам каза в интервю да сваляме колкото си искаме от интернет и да не се мъчиме да плащаме, защото това не е бизнес.

Мога още да говоря и повярвай, няма да си смуча от пръстите. Но схвана идеята.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.09.10 19:11.

VA

19.09.10
19:05

boby това е старо :D
с риск да се повторя “Жените са уникални, само с протеин могат да качат над 20килограма за 9 месеца” :D :D :D

Мнението беше редактирано от Vask0 на 19.09.10 19:06.

VA

19.09.10
19:11

Вижте каква УНИКАЛНА ТЕМА http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=361060&postdays=0&postorder=asc&start=0
вижте и последния пост на страницата :D :D :D

‘’фитнеса е безсмилен’’ ... напрвете тема ‘’бисери от други форуми’’ теенпрблем ще е на 1 място категорично... само идиотщини има там

19.09.10
19:15

казано от Rikoo на 19.09.10, 16:47:

Отивай да те видят на видеозон като за бременни - там се вижда най-добре има ли херния или не. Аз имах болка преди време и се оказа само мускулно разтежение или нещо подобно. След седмица почивка изчезна. Коланът не е спасение, трябва си здрав корем - упражненията за поясната област са изключително важни. Дано да не е херния, успех!

VA

19.09.10
19:18

Тийна маже отвсякъде, много се забавлявам докато го чета :D
не само за спорта, теми от рода на “на 18 съм вчера бях при приятеля си и той си пипаше оная работа, искам да попитам нормално ли е да си пипа сам оная работа, примерно като ходим мисля че аз да му я пипам е нормално, ама той... все едно аз да си пипам...”
цитирам едно към 1 :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1