20.09.10
14:00
Здравейте,
1во искам да изясним нещо. Начинът ми на мислене се различава с този на потребителите в този форум. Независимо от това съм сигурен, че някой ще се отзове и ще ми отговори точно, ясно, без подигравки и т.н. Не искам да качвам маса!!! Това е и големият проблем. Искам да си запазя килограмите и да не правя обем! Целта ми е да си повиша силата. И по точно в долната част на тялото.
Искам кракта ми да станат по-силни, но без да качвам килограми. Има ли начин да се постигне? С какви упражнения? Не ми се обяснява в моемнта каква е причината да мисля по този начин, но ще съм благодарен ако получа адекватни отговори. Какъв е варианта с качване на възможно най-малко маса?
БЛАГОДАРЯ!!!
20.09.10
14:08
Претрениране. Зависи за каква сила говориш. Много е общо сила в краката...
20.09.10
14:19
Търся експлозивност. Правя серии клекове с 100 кила без проблем, но искам примерно да повиша килограмите, без да “раста”.
Малко повторения, малко серии. Експлозивно изпълнение.
Мнението беше редактирано от Петко К на 20.09.10 14:26.
Силови тренировки+съобразено с целта ти хранене.И да напълно възможно е да качваш силата,а не кг..за пример трибойците. :)
За пример по-подходящи като че ли са олимпийските състезатели в ниска категория, не трибойците.
20.09.10
15:49
казано от hondacivic223 на 20.09.10, 14:19:
Търся експлозивност. Правя серии клекове с 100 кила без проблем, но искам примерно да повиша килограмите, без да “раста”.
Защо ти е? Занимаваш се с бойни спортове?
20.09.10
16:19
казано от anonymous на 20.09.10, 15:49:
Toчно така. А и на моя ръст(160) не му подхожда много мускулесто тяло. Не искам да прекалявам. Затова искам да наблегна на силата. Не искам да мязам на някой изрод, искам просто да съм здрав(силен) с добро телосложение. Малкото серии с малко повторения ми изглеждат много добър вариант. Системата 5х5 подходяща ли е?
@Николаи, можеш ли да ме насочиш към подобен хрантиелен режим? По специално към някоя тема или просто пpепоръка? :)
Благодаря на всички!!! Златни сте :P
20.09.10
18:01
ах ако си мислиш, че мускулесто тяло се прави ей така... като един приятел вика .. оф ще спирам с фитнеса да не стана прекалено як :D:D:D:D
21.09.10
09:43
казано от hondacivic223 на 20.09.10, 16:19:
Toчно така. А и на моя ръст(160) не му подхожда много мускулесто тяло. Не искам да прекалявам. Затова искам да наблегна на силата. Не искам да мязам на някой изрод, искам просто да съм здрав(силен) с добро телосложение. Малкото серии с малко повторения ми изглеждат много добър вариант. Системата 5х5 подходяща ли е?
@Николаи, можеш ли да ме насочиш към подобен хрантиелен режим? По специално към някоя тема или просто пpепоръка? :)
Благодаря на всички!!! Златни сте :P
Стига бе как така ставате много мускулести без да искате кажете че тука всички се мъчим и не можем да го постигнем!!!
казано от Miro Gi4ev на 21.09.10, 09:43:
казано от hondacivic223 на 20.09.10, 16:19:
Благодаря на всички!!! Златни сте :PСтига бе как така ставате много мускулести без да искате кажете че тука всички се мъчим и не можем да го постигнем!!!
Е не стават ;)
Просто някои хора разбират “много мускулест” това, което на Miro Gi4ev ще му се види като нищо особено :) Различни разбирания просто, какво се чудите толкос.
22.09.10
07:47
казано от Madboy на 21.09.10, 10:07:
Просто някои хора разбират “много мускулест” това, което на Miro Gi4ev ще му се види като нищо особено :) Различни разбирания просто, какво се чудите толкос.
Mерси за подкрепата :)
22.09.10
09:52
^ глупости.