Молба

11.04.05
11:42

Здравейте непознати хора. Имам един въпрос които при мен е наболял много. Преди години бях активен състезател - гребец. Наложи се обаче след контузия да се откажа и тогава стана страшно, отдаден на всичко разрешено за кратко време натрупах едни килограми които са страшни. Молбата ми е да ми помогнете със съвети какво да направя за да започна смъкването на килограмите. Висок съм 185 см а теглото е някъде около 120 кг. Благодаря Ви предварително.

11.04.05
13:14

Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. Препоръчвам ти да прочетеш повече в сайта относно тренировките за изгаряне на мазнини, както и да се информираш относно хранителните режими за понижаване на тегло.
Желая ти успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1