21.09.10
20:41
Ае момчета, кво трябва да направя като момиче ми каже, че са ми груби ръцете...мисля, да и кажа “Think BIG” :D или “Lift Hard” :D Бъзик, разбира се :D Ама те още малко ще искат да спра да тренирам...ама после като спра, да не ми търсят релеф...какво да прая, предложете нещо :Д И имайте в предвид, че не обичам да се мацотя с кремчета .. Тренирам с ръкавици :lol:
Темата беше редактирана от Калоян Цонев на 22.09.10 13:23.
21.09.10
20:46
и аз тренирах с ръкавици ама пак стават груби... Сега съм без и ми е все едно (май съм ги изгубил)
ако искат нежни ръце да отидат при някое фешънче ;)
Като ги пипаш, ще ги драскаш, затова. Колкото до репликата.. Хм, трудно. Аз не бих бил изобретателен - бих ги пратил от където са дошли. Всъщност, така и правя.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 21.09.10 20:48.
А защо ти пука какво мислят (казват) момичетата?
И аз мисля много неща за повечето жени, ама в повечето случаи съм достатъчно тактичен, за да не им ги казвам директно ;)
Ми обръсни ги, да станат по-нежни :)
Тоест епилирай ги.
Мнението беше редактирано от Миро на 21.09.10 20:51.
21.09.10
20:55
Дланите ли бе Миро излагаш са :D
Аз се мазах с бактробан лятото и след известно време всички пръсти ми се обелиха грозна гледка... Ся и дланите нещо искат ама нема ги давам :D
21.09.10
21:46
казано от Миро на 21.09.10, 20:50:
Тоест епилирай ги.
АХаХаХхахаХАХАХАхАХАхАхахааХаха човеко нямам думи бе ХАХАХАХа отиваш директно в Бисерите :Д
Така, @Trash, неможаш да те разбера човеко...ама ми прозвуча като някъв намек :Д
казано от Калоян Цонев на 21.09.10, 21:46:
казано от Миро на 21.09.10, 20:50:
Тоест епилирай ги.
АХаХаХхахаХАХАХАхАХАхАхахааХаха човеко нямам думи бе ХАХАХАХа отиваш директно в Бисерите :Д
Така, @Trash, неможаш да те разбера човеко...ама ми прозвуча като някъв намек :Д
Не ти намеквам нищо, директно си ти казвам да не им ходиш по гайдата, диван чапраз да им стоиш. Ако на теб ти пречат, измисли нещо - кремове, хубави ръкавици.. не знам, но за теб си, не за някой друг.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.09.10 07:40.
Здравейте, нов съм :))) Значи и мойте са така леко с мазолчета, но са от бачкане като по-малък. Иначе тренирам винаги с ръкавици освен за гръб (много широки ми идват лостовете с ръкавици). Не им обръщай внимание!!! Значи ръце от нежни да станат “груби”-може, но от “груби”-нежни трудна работа!
Сериозно, ..как ги третирате тия гадове, мазолите? Мажете ги с нещо, изрязвате ги...?
Обикновено, при мен се протриват и биват заменени от нови, ама в момента имам рекордьор, който ми попрецака снощната тренировка, а предишната я пробвах с лепенка.... - получи се, но до момента, в който лепенката не плувна в кръв...добре че ми беше в последната серия тяга. (dull)
Мнението беше редактирано от 6th на 22.09.10 09:45.
22.09.10
09:45
Аз тренирах с едни колоездачни ръкавички, пак мазоли ми ставаха отдолу. Всеки друг ден мога да тренирам и без ръкавици, но гърба е направо ужас... Сега просто слагам дунапрени на скрипеца, останалите го правя с голи ръце и нямам никакви проблеми ;)
22.09.10
09:47
Като прокараш ръка през чорапогащник той трябва да се къса от мазолите ти!
22.09.10
10:03
Ако сваляш прашки без да ги хващаш а само с прокарване на ръката, вече си ПРО :D
22.09.10
10:04
разкопчаване на сутиен без свиване на пръстите ... това си е МАГ степен вече
22.09.10
10:19
Абе прави са си момите. Все едно да се хванеш за х.я със шкурка №80 - може и да ти хареса де да знам /имаше един такъв виц/. Не може да искате перфектна мадама до вас и да не полагате съответните грижи за себе си.
Ами, така е, но... нормално е като се тренира ръцете да станат напукани, по-груби и т.н.. това никой не го избира.
22.09.10
11:06
Е неминуемо е, но все пак козметичната индустрия е доста напреднала в това отношение. ;)
Обикновени ластични бинтове са ме спасявали от мазоли. Не обичам да тренирам с ръкавици (колкото и да са хубави). Вече нищо не ползвам - там кожата си седи една такава леко с жътеникав оттенък и си е груба (къса чорапогащи :)).
Добре, вярно е че съм слаб, но аз имам само по 3 мазола на ръка и те по-скоро тези зони вече са с дебела мъртва кожа и след ден за тяга просто пада един слой и толкоз... до другата седмица. Не се мажа с нищо не са ми грапави ръцете, не са и някакви изнежени...
ЕДИТ- не ползвам ръкавици
Мнението беше редактирано от Бойко на 22.09.10 11:12.
22.09.10
11:17
аз полвам фитили тоо пак не като наголо ... има някой с ръкавици и слагат и фитили... егати подготовките... те не усещат лоста май
22.09.10
11:22
На мене тягата ми е трудна защото я изпускам, сега видях че във фитнеса ми има куки и направо не усещам щангата супер е :D
Иначе фитили никъде не ползвам.
22.09.10
12:47
Предполагам че мацката , която ти го е казала е 14-16 .Второ не мисля че това е големия недостатък че толкова да го коментираме .
казано от Калоян Цонев на 21.09.10, 21:46:
Хааахахаха, не знаех досега че ръка и длан са синоними за едно и също. Все мислех,че има някаква разлика между едното и другото. Нооо човек се учи докато е жив. А както е тръгнало в нашите даскала се изготвя нов български език, редакция 2010 г. Според тоя ученически новобългарски, заглавието вместо “Груби ми били ръцете ... ;Д” да се чете ” Груби ми били дланите...; Д”
Аз под груби ръце разбирам обичайно къси,здрави,дебели и/или космати горни крайници. Ноо според изкования в даскалата нов български, очевидно трябва да разбирам друго. Учил съм “старобългарски”,съжалявам. В който всяка дума се пишеше както трябва и всяка дума означаваше винаги едно и също нещо.
22.09.10
13:06
Ами Миро така е, ама все пак щеше ли да споменава още в първия си пост за ръкавиците, кремчета пък и нали търсели от него релеф :)
отделно като го гледаш на снимката въобще не мяза на маймуна ;)
Мнението беше редактирано от Vask0 на 22.09.10 13:06.
Е,да. Вече от години опитвам да гадая кой какво иска да каже. Като се започне от централните столични вестници, които и затова чета все по-малко. Сигурно си прав. Обаче авторът не уточнява още в началото какво разбира под груби. Не знам има ли снимки в галерията? Това което виждам на аватара не са някакви груби ръце,а напротив тънки и фини ръце. Може би има напредвид груба кожа? С пъпки,циреи,мазоли? Щото ръцете му не изглеждат груби. Но пак трябва да гадая. По принцип съм забелязал, че много хора пускат теми с неточна или оскъдна информация. И вместо да се отговори по същество, започва едно задаване на допълнителни въпроси. Уточняване какво е искал да каже авторът и какво не е искал да каже. И това което е искал да каже, как трябва да се прочете между редовете. Или се изсмуче от пръстите тая информация, която отначало е спестил. А сетне все пак я дава. И става една дълга и широка. Пази боже, ако от това зависеше животът на някой човек. Както и да е, ако авторите не изпитват необходимост да бъдат максимално точни и ясни, тогава не знам кой. Но затова пък много теми остават без отговор не само в тоя сайт. Човек трябва да се научи как да пита за нещо, за да е сигурен че ще получи все пак някакъв отговор или съвет по проблема си.
Мнението беше редактирано от Миро на 22.09.10 13:49.
Няма нищо по-хубаво от мъж с груби ръце.
Мнението беше редактирано от maria на 22.09.10 14:01.
22.09.10
14:16
@ Миро може да имаш дислексия брат. :D
казано от Мария Никифорова на 22.09.10, 14:01:
Ела ми.
22.09.10
16:44
Чисто тинейджърски неволи, а някога да имаш белег от рана си беше гордост.
22.09.10
16:59
ама преди момичетата не бяха виждали такива като Роналдо избръснати и безбелезни манекени :D:D
22.09.10
20:46
казано от Мария Никифорова на 22.09.10, 14:01:
ЕЛА ЕЛА
Снимката е пълен фейл заради силната светлина, не се виждат хубаво мазолите и мъртвата кожа, а пък неска мога да се закълна че целите ми длани бяха в малки скъсани мехурчета, а сега са гладки Q_Q
22.09.10
20:50
Пичове намерети си жени - вижте на какво са ви заприличали ръцете! :D
Малко спам: Защо не се правят обувки от х***ва кожа?! Цял живот го търкаш и не се къса!!!
Абе между другото тая работа с мазолите не е шега работа.
За 4 дена ми се събраха към 500 набирания + 2 тренировки в зала с тяга,обръщане,лег, гребане, още набирания с тежест и т.н. и се получи загнояване на единия мазол (иначе си ги имам постоянно от години без да ми правят проблеми). Без да е текла кръв, просто от голямото претоварване и е станала гадост - цялата ми ръка от китката нагоре беше червена и надута, че и болеше. Една нощ не можах да спя (явно тогава е брал мазола), на другия ден ходих на хирург да ми го режат (какво излезе от там не е истина - черно, зелено, бяло, червено - всички цветове) и сега вече е горе-долу ок (от утре пак съм на тренировки, само да мине раната от разреза). Не си е работа с тия мазоли, от утре и аз съм с ръкавици в залата - ще ги прежаля тия 10-12 лева. Дълго време подценявах истинския риск за ръцете от тези дреболии.
Това са разбира се сериозните проблеми, до които може да доведе един мазол. Иначе жената вече се научи да спи без нощница (след 2 скъсани), а ако случайно се оплаче нещо - спи на другото легло и довършваме работата чак на сутринта като размисли :D
Мнението беше редактирано от G33K на 23.09.10 09:17.
казано от G33K на 23.09.10, 09:16:
какво излезе от там не е истина - черно, зелено, бяло, червено - всички цветове
Pic ? or it didnt happen :P :P (devil)
23.09.10
11:47
Е аз 500 набирания няма как да ги събера и за цял живот, така че мога да спя спокойно :D