Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:
HE

22.09.10
20:54

То тоя беше примерно. Просто да покажа за какво става въпрос. Иначе кола дето е взимана на лизинг и след това в теб идва - не си е работа.

22.09.10
20:57

казано от head_hunter на 22.09.10, 20:54:

Иначе кола дето е взимана на лизинг и след това в теб идва - не си е работа.

Кажи защо, че да не взема да се прецакам нещо :) Ако е заради договора за лизинг, там съм наясно къде са бъговете - рискът е за мен, а не са собственика (лизингодател).

22.09.10
21:04

97кг и 400гр преди лягане.. добър сезон се очертава

HE

22.09.10
21:25

казано от Стоянчо на 22.09.10, 20:57:

казано от head_hunter на 22.09.10, 20:54:

Иначе кола дето е взимана на лизинг и след това в теб идва - не си е работа.

Кажи защо, че да не взема да се прецакам нещо :) Ако е заради договора за лизинг, там съм наясно къде са бъговете - рискът е за мен, а не са собственика (лизингодател).

Щото първия дето я е взел на лизинг меко казано й е скъсал дупенцето. Това дупки, бурдюри, регнали полицаи, а ги гледам, че разни дупета карат на оборотомер в “лютеницата”. Ако ще взимаш кочина на лизинг - ти да си й първият  :D

23.09.10
00:24

Момчета, някой знае ли кога ще има курс за фитнес инструктори, от C.O.R.F.I.T. или NAFA?

23.09.10
01:24

Бах шантавия режим дет направих... 1 час четене 1 час сън... така 3 пъти вече...

GO

23.09.10
02:55

Шо спите?Жива душа няма,фуу!

23.09.10
07:30

казано от Иван Шишманов на 22.09.10, 19:16:

казано от emzo на 22.09.10, 17:38:

Виж как знаеш, че ти ще си :D :D :D

Последния път не се получи много добре.

Toз път няма да има лабаво ;)

23.09.10
08:31

Колко време след събуждане е добре да се закусва всъщност? Знам, че липсата на закуска бла бла, но ако се въртя един час по компютъра преди да закуся, това пропускане ли е или просто незначително забавяне?

23.09.10
08:40

По-скоро е незначително забавяне, ама защо трябва денят ти да започне с най-гадното възможно нещо - седене пред компютър?
Искаш да си сигурен, че нищо по-гадно няма да ти се случи през останалата част от деня или какво :D

23.09.10
08:46

Аз за да предотвратя по-лоши събития през останалата част от деня сутрин като стана си удрям ставите на пръстите с ковашки чук.Или си забивам игли под ноктите.Или и двете едновременно.

Ето защо съм толкова позитивен човек! :D

П.П. А и помага за здравината на хвата!

23.09.10
09:06

казано от G33K на 23.09.10, 08:40:

По-скоро е незначително забавяне, ама защо трябва денят ти да започне с най-гадното възможно нещо - седене пред компютър?
Искаш да си сигурен, че нищо по-гадно няма да ти се случи през останалата част от деня или какво :D

Първата работа е да го включа и да пусна музика, после бегом в кенефа да разтоваря, после в банята, после ще искам да пия кафе и изпуша някоя цигара, после ще видя отчетите в дневниците тук и то се минава.

п.п. Така или иначе целия ден ми минава в седнало положение. Я съм на компютъра докато стане време заучилище, после седя в тролея на път към училище, след това седя на стол в училище, след това седя в тролея на връщане в училище, след това седя на стол в нас пред компютър, обратно в тролея за излизане, следва излизането и седя на пейка докато съм навън, после докато се прибирам пак седя в тролея, после пак съм на компютъра. А през цялото време дори да не съм на компютъра, но пак в нас, съм седнал с китара (прав неудобно).

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.09.10 09:09.

23.09.10
09:06

казано от Thrash на 23.09.10, 08:31:

Колко време след събуждане е добре да се закусва всъщност? Знам, че липсата на закуска бла бла, но ако се въртя един час по компютъра преди да закуся, това пропускане ли е или просто незначително забавяне?

Хм,а въртенето в леглото в рамките на 10 минути до час и половина както днес при мен :D ?

23.09.10
09:11

Бях чел статия по въпроса- там се намесваше нещо и възрастта на индивида... колкото по-стар си толкова повече трябвало да се чака, нещо от сорта на 20-30 минути ми се върти в главата, а над 60 май беше час...

23.09.10
09:13

Така или иначе водя живот заседнал толкова, колкото би бил на един пенсионер, тъй че един час ми влиза идеално.

23.09.10
09:13

Аз първо преглеждам фейсбука и т.н и тогаз се сещам да ям, т.е поне 30-40 минути лейтър :P

23.09.10
09:17

Аз докато се мине тоя един час впрочем вече съм изпил половин литър мляко с кафето. 3:1 мляко:кафе слагам и не го бавя много много. :)

23.09.10
09:18

Бе и аз да си кажа- пускам пс-то бърз преглед мейл, форумите- отварям всичко интересно в нови табове- марш в кухнята правя закуската след това отивам да се измия и тн после се връщам в кухнята и после рокенрол пред ПС-то- ебати скуката :D

23.09.10
09:21

Абе аз като стана съм толкова гладен, че бих убил човек за 1 омлет. Друг е въпроса, че ставам от леглото 30-40 минути след като съм буден :D

23.09.10
09:23

пффф аз сутрин като се събудя почти веднага трябва да отида да издрусам крушата.после ядене и пц :D

23.09.10
09:25

Попринцип само ако ми се пикае/сере яко ставам веднага от леглото и тичам към кенефа.

23.09.10
09:57

Колеги, какви са тия ритуали от вас? Момента, в който отворя очи, бройте до десет и в следващия кадър ще ме видите как отварям кутията с овеса. Сутрин съм като робот, със затворени очи мога да ги правя тия неща. Освежавам се чак тогава, когато палачинката е в тигана и се пече или докато заври водата, за накисване на овесчето. Просто изпитвам някакъв ужасен глад.
А най-мразя на половината закуска да ходя по голяма нужда.

23.09.10
09:59

Ми нали трябва да освободиш място :D

23.09.10
10:08

Аз пък ставам, тренирам + бягам в парка на гладно и после ям :) Установил съм, че така чистя по-лесно. Между другото, катаболните процеси колкото и да са налице, тренировката ми протича в пъти по енергично отколкото след 3 яденета следобед...странно но факт, който съм установил за себе си от 5 години вече.

23.09.10
11:07

Стоянчо, това не е спам. Нарушаваш правилата в спам темата.
Чудя се защо не са те санкционирали досега  (dull)  :D .

VA

23.09.10
11:22

Аз като стана ако не съм на даскало лежа между 30 минути и час, може и повече, отивам да си измия събите защото просто не понасям да имам плака по зъбите, след това протеинче и сядам на компа... като се унеса се е случвало след 2 часа да ям овеса, защото преди уейПрофешънала на сайтек временно ми залъгваше глада и така откарвам докато... усетя остър глад :D
докато се излежавам се дерзая че катаболните процеси разрушават тялото ми и ще бъде така докато не глътна протеинчето, ианче щях да лежа по 2-3 часа :)

Мнението беше редактирано от Vask0 на 23.09.10 11:23.

Ебаси майката и отвратително тъпи медии в България.... Може би след американците ние сме най-простия народ....
Гледам огромно заглавие във вестник (не кой да е, а) “ШОК”:
“Хранителни добавки убиват фитнес маниаци”
Обаче надолу се споменава само за “анаболни стероиди”, никъде добавки, а най-големите лайна бяха в едно подзаглавие:
“Дрогата на Хитлер”
И пишат за НандроНОЛ (дори сбъркали името....), явно ползват това име, защото звучи по-химично от дека.
Та пишат за нандроНОЛ-а, че е разработен от фашистите, защото цитирам: “От него се губи разсъдъка и чувствата”......
И дават цитати и отзиви не от къде да е, a от форума на Teenproblem…..и най-интересно, както си пишат за на фюрера дрогата, най-отдолу написали - “креатина е също много използван от фитнес маниаците, 1гр креатин е равен на 2кг месо”

Нямам думи, просто простотия до шия.....................

да ги хванеш да ги убиеш всичките.. ама после ще ти лепнат етикета ‘’стероидно злобен’’ ....

1гр креатин е равен на 2кг месо. ХхахахХАХахах. До сега си мислех, че до сега не съм пил креатин, но се оказа, че цял живот съм “зобил” :D

23.09.10
14:10

Пускайте Ринг! Лотар Матеус vs. Сашо Диков! :D

23.09.10
14:14

Драги съфорумци, пише се НЕ знам, НЕ мога и т.н Слагайте по един спейс , нищо няма да ви стане. Толкова пъти го прочетох, че чак се замислих дали аз не съм живял 20 години в заблуда :D

23.09.10
15:51

Скъпи съфорумнико, преди препинателен знак не се поставя спейс :P

ПП само се заяждам- да не се засегнеш нещо :D

23.09.10
16:15

Корп,нещо не мога да ти дам приятелство във фб.Пише ми:”Сигурен ли сте,че познавате този човек?” :D

23.09.10
16:30

казано от Georgi Vladimirov Andreev на 23.09.10, 14:09:

1гр креатин е равен на 2кг месо. ХхахахХАХахах. До сега си мислех, че до сега не съм пил креатин, но се оказа, че цял живот съм “зобил” :D

Само телешко, не всяко.

23.09.10
16:46

казано от Андриан К на 23.09.10, 16:15:

Корп,нещо не мога да ти дам приятелство във фб.Пише ми:”Сигурен ли сте,че познавате този човек?” :D

За сметка на това си направих фен страница, така че джойнвай се :P

П.П 50 долара за 17 минути изстрелях във Full Tilt Poker :(

23.09.10
16:50

http://www.youtube.com/watch?v=grJv8wQfhh0 <- най-лудия! хaГАХаххАХА

23.09.10
16:55

Първата ми мисъл сутрин е: Къде ми е шейкъра, че трябва да бъркам протеин, разбирасе стига да го имам :D Скоро ще си взема една кофа.

Мнението беше редактирано от Петър на 23.09.10 17:00.

23.09.10
17:05

Пък аз съм новия любимец на госпожата по икономика след като й разказах историята на Кока-кола и как федералния резерв на Америка е над закона и теориите за конспирацията покрай него.

остави... миналата година по история и английски бяха влюбени в мен а тая година нита една няма да ми води... сега пак трябва да използвам ‘’Опасен чар’’ :D:D:D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1