Програма за собствено тегло

23.09.10
16:13

Здравейте !
  Аз съм висок 187 см, тегло между 86 и 89 кг, на 21 години ,ръката ми е 36см “студена”, гръдна обиколка , талия и ханш не съм измервал, не зная какъв вид тяло имам - Ендоморф или Мезоморф.(Качвам главно на корем, паласки и на бедра).
  От известно време (почти 3 месеца) тренирам със собствено тегло. В началото ми беше много трудно, в последствие свикнах с упраженията - набирания и кофички. До сега все прибавях или повтерение към серията, или цяла серия към дадено упражнение - с две думи  имах прогрес. В последния един месец нещата сякаш “замръзнаха”. Правя толкова повторения и серии, колкото съм правил преди. Храня се предимно с риба, пилешко, телешко, свинско, ориз, картофи, мед, овесени ядки, мляко, сирене, яйца и др.
          Тренирам през ден по следната програма :
  набиране с хват малко по-широк от раменете—> 3 серии по 5 повторения
  набиране тесен хват за бицепс              —> 3 серии по 6 повторения
  кофички                                      —> 7 серии по 8 повторения  , като редувам серия набиране със серия кофички.Ако чувствам че имам сила правя и лицеви опори  2 серии по 20 повторения

Ще се радвам някой да ми даде мнение за грешки в моята програма, да ми помогне с някаква по сполучлива програма или метод за трениране.Преди да пусна темата разглеждах други теми обаче там програмите ми бяха предимно доста трудни за изпълнение.
      За пръв път пиша в такъв форум и се извинявам за допуснати грешки. Благодаря Ви за вниманието !

23.09.10
18:20

Какви са ти целите ?

23.09.10
19:31

Целите ми са  да увелича повторенията най-вече на набиранията. Чувал съм, че със собствено тегло се придобива доста сила и като цяло искам да наякна повечко. Малко релеф няма да ми е излишен, но повече държа да бъда по-здрав.

Мнението беше редактирано от berchev на 23.09.10 19:34.

АЧ

23.09.10
20:31

И аз тренирам със собствено тегло. Повече тренирам за релеф.

23.09.10
20:47

Тренировки за релеф няма.
Да, и със собствено тегло се заяква. Но с щанги се заяква повече ;)
А с комбинация от двете се заяква много :D
П.П. Относно програмата - ако не можеш да увеличаваш повече повторенията, увеличи като начало сериите.

Мнението беше редактирано от Петко К на 23.09.10 20:48.

АЧ

23.09.10
20:49

Е как няма? Обясни.

23.09.10
21:31

С кардио и диета има релеф.

АЧ

23.09.10
21:47

Е аз като искам да кача 10 кг ква диета ама съм г\д релефен.

23.09.10
21:48

Ами като ще качваш, яж повече (и по читави храни).

24.09.10
06:20

казано от achkos на 23.09.10, 21:47:

Виж ся положението е следното както ядеш - такъв си.
Ако ядеш малко си малък, ако ядеш много - си голям.
Ако ядеш малко и чисто си малък и чист, ако ядеш много и чисто - си голям и чист.
П.П. не се заблуждавай звучи просто но не е така на практика!

АЧ

25.09.10
06:44

казано от Miro Gi4ev на 24.09.10, 06:20:

казано от achkos на 23.09.10, 21:47:

Виж ся положението е следното както ядеш - такъв си.
Ако ядеш малко си малък, ако ядеш много - си голям.
Ако ядеш малко и чисто си малък и чист, ако ядеш много и чисто - си голям и чист.
П.П. не се заблуждавай звучи просто но не е така на практика!

Какво ще рече чисто ? Без химий ли ?

без вафли,шоколади,сладоледи,пържено,маргарини,тесто и т.н. досети се за кои храни става дума нали ?

АЧ

25.09.10
08:38

Разбрах :)

25.09.10
09:17

хаха с тези храненета като почнете мога да умра от смях.Изобщо немога да разбера как не ви умразва по цял ден да се лажите тука,един незнае за себе си ама дава акал на другите.Единственно модераторите казват смислени неща...

26.09.10
05:31

казано от илиян933 на 25.09.10, 09:17:

хаха с тези храненета като почнете мога да умра от смях.Изобщо немога да разбера как не ви умразва по цял ден да се лажите тука,един незнае за себе си ама дава акал на другите.Единственно модераторите казват смислени неща...

Мерси за оценката на форума!
Щом не ти харесва защо постваш!!

26.09.10
13:07

За моя случай други предложения има ли, освен това на Петко К - да увелича сериите. Нещо за програмата - добра ли е, да променя ли нещо друго?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1