Гривна Power Balance

Темата е заключена.
DD

20.09.10
18:45

Гривна Power Balance-черна цена 30лв

не ми се вярва да е оригинална щом я даваш за 30лв..

Мнението беше редактирано от You'll Never Walk Alone на 26.09.10 12:12.

26.09.10
12:31

казано от You’ll Never Walk Alone на 26.09.10, 12:11:

не ми се вярва да е оригинална щом я даваш за 30лв..

А ако я пусне за 80-100 лв. ще му повярваш ли ,че е оригинална ?
В момента ги има на промоция за 40-50 лв. ако не се лъжа .
Но няма как да разбереш дали е оригинал или менте (така си мисля).

26.09.10
14:43

То и оригинал и менте да е се тая :)

26.09.10
15:01

Айде стига спамили, никой не ви кара насила да купувате ;)

АН

26.09.10
16:45

няма ли сайт, от които да я поръчам

ВН

28.09.10
17:04

Защо я продаваш, да не би да не действа? :)

ПП: Официалният зарибител със сайтовете замина...

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 28.09.10 17:08.

28.09.10
18:09

Естествено, че е ментак.

28.09.10
19:38

Другари, не се залъгвайте! Аз имам ор’гинала (80лв) и кьорав баланс не съм усетил :D Така че който иска, по-добре да си купи ментенцето, защото ще спести пари!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.09.10 19:39.

29.09.10
06:09

Какво прави тази гривна?

29.09.10
07:06

казано от anxiety на 29.09.10, 06:09:

Какво прави тази гривна?

http://www.powerbalance.bg/

ВН

29.09.10
08:03

За който не е разбрал, това е мистичен предмет, с необикновени сили основани на “идея” как би следвало да работи. :)

А и в България, някои неща са Ви спестени.

http://www.powerbalance.com/legal ->

“PRODUCT DESCRIPTIONS

POWER BALANCE attempts to be as accurate as possible with regard to the description of its products. However, POWER BALANCE does not warrant that all product descriptions or other content of this site is accurate, complete, reliable, current, or error-free. If a product offered by POWER BALANCE itself is not as described, your sole remedy is to return it in an unused condition.”

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 29.09.10 08:22.

29.09.10
09:13

Не са го спестили.

Носенето на POWER BALANCE ще ме направи ли по-силен, по-балансиран и по-гъвкав?

POWER BALANCE няма да ви направи по-силен от колкото сте, но има за цел да ви помогне да бъдете толкова силен, колкото сте в действителност, като взаимодейства с естествения енергиен поток на вашето тялото.

Как действа холограмата?

POWER BALANCE се основава на идеята за подобряване на естествения енергиен поток на тялото, подобно на концепциите на много източни философии. Холограмата POWER BALANCE е проектирана да реагира с естествения енергиен поток на тялото и се съдържа във всеки един продукт POWER BALANCE. Изработена е от материала Mylar, който е програмиран с енергийни вълни на определени честоти. В резултат на това се счита, че холограмата резонира и взаимодейства с естествения енергиен поток на тялото и му помага да се представи, давайки най-доброто от вашите способности.

ВН

29.09.10
09:50

Като прочета, “основава на идеята”, “това се счита”, “да бъдете толкова, силен колкото сте в действителност” и ми става хем смешно-хем тъжно.

И отново Стояне, като юрист те питам. Текстът който аз постнах на английски същият ли е като този, който ти постна и ще издържи ли в съда? Ако искаш да му направя превод или пък да помоля лицензиран преводач? :)

29.09.10
10:46

В основата на такъв тип дрънкулки са парите. Всеки иска да изкара някой лев, особено когато е пълно със слаби хора, на които им е необходима сламка, на която да се хванат, било тя и имагинерна, за да стане животът им по-добър. За съжаление обаче само олекват с ‘х’ лева  :) . 

29.09.10
11:52

казано от Владимир Недков на 29.09.10, 09:50:

И отново Стояне, като юрист те питам. Текстът който аз постнах на английски същият ли е като този, който ти постна и ще издържи ли в съда? Ако искаш да му направя превод или пък да помоля лицензиран преводач? :)

Хехе, съд викаш... Те са си вързали хората гащите, казвайки, че едвали не гривната ще ти помогне доколкото сам си помогнеш :D По смисъл двата текста са сходни.

ВН

29.09.10
11:58

Виж как непредубедено звучи, като не го казвам аз?! :)

29.09.10
12:04

казано от Мария Никифорова на 29.09.10, 10:46:

В основата на такъв тип дрънкулки са парите. Всеки иска да изкара някой лев, особено когато е пълно със слаби хора, на които им е необходима сламка, на която да се хванат, било тя и имагинерна, за да стане животът им по-добър. За съжаление обаче само олекват с ‘х’ лева  :) . 

Не съм съгласен, много често сламката е това което те кара да си повярваш и стартира цялостна промяна.

29.09.10
12:15

Да да (двойно положително с отрицателно значение)  :) . Сламката в случая е гривната. Тя няма да “промени” реален човешки живот. Не и ако сами не направим нещо за да е утрешният ни ден по-добър. Сами  :) .

Мнението беше редактирано от maria на 29.09.10 12:16.

29.09.10
12:17

Поредната мания, която тресе бедния, но доверчив народ. Докато има балъци, ще има и тарикати...

29.09.10
16:18

казано от Мария Никифорова на 29.09.10, 12:15:

Да да (двойно положително с отрицателно значение)  :) . Сламката в случая е гривната. Тя няма да “промени” реален човешки живот. Не и ако сами не направим нещо за да е утрешният ни ден по-добър. Сами  :) .

Именно затова изпозлвам думите ‘кара’ и ‘стартира’ - говоря за началото, нищо повече. Усилията след старта са съвсем друга тема. Живота е прекалено сложен за да се промени ей така. Дефакто сме на едно мнение. 
Поздрави :)

Само балъците са повече от китайците.

29.09.10
17:25

Като ви слуша човек, до един сте наденали по една, та имате сериозни впечатления :D

29.09.10
17:43

Ментета :Д .Аз си поръчах една от Ибей и нищо не съм  усетил . Но понякога си я нося защото ми харесва
Там на кутииката има снимка като си я сложиш и имаш  по-голям паланс.При мен не се получи но при други 2-ма се получи :Д .
Абе .....

Мнението беше редактирано от k1r1I на 29.09.10 17:45.

АН

30.09.10
12:40

Днес я пробвах -> провал... Пробвах всичките тестове и нямаше абсолютно никаква разлика дали със или без нея.

30.09.10
12:45

Тази тема май стана вече за Ощи приказки :)

17.10.10
18:45

Ае не знам какво има в тея гривни ама едно момче взе от един негов приятел да я пробва и казвам ви докато я сложи целия се препоти вдигна му се вдигна кръвното, сърцето му почна да бие като лудо. Вика, че направо щял да умре докато не я свали и казва, че като я свали веднага се оправи стана направо като друг човек. И аз взех пробвах я, но нищо не усетих от нея. Я кажете някой чувал ли е подобен случай?

Мнението беше редактирано от Петър на 17.10.10 18:46.

17.10.10
22:13

Самовнушението е голяма работа, да знаеш ;)

17.10.10
22:36

казано от .::SPECNAZ::. на 17.10.10, 18:45:

Ае не знам какво има в тея гривни ама едно момче взе от един негов приятел да я пробва и казвам ви докато я сложи целия се препоти вдигна му се вдигна кръвното, сърцето му почна да бие като лудо. Вика, че направо щял да умре докато не я свали и казва, че като я свали веднага се оправи стана направо като друг човек. И аз взех пробвах я, но нищо не усетих от нея. Я кажете някой чувал ли е подобен случай?

Да спре дрогата ;)

18.10.10
04:02

брех, аз да взема да измисля един пауър колан, като гледам за какви пари вървят гривните...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1