11.04.05
18:09
и от мен поздрави целият екип на bb-team за якото интервю 10x :) :) :) :) :) :) :) :) :) :( :( :(
Мерси много. Христомир за втори път присъства с негови думи в сайта. Най-големият бодибилдер в България, просто няма какво да коментираме. И като фенове със сигорност ще ни е много голямо удоволствие да го видим на професионалният подиум септември месец. Нека да му пожелаем успех и да знаят там отвъд океана, че Христомир е обичан от цяла България и че ние му пожелаваме успех и като лице на България ние го подкрепяме напълно!
по-здрави
Емба, яко е станало интервюто! Ама друго си на место да му видиш изрдодските крака, А?
До всички юзери - нека бъдем горди, защото сме българим защото Търновския Тиранозавър прави голяма реклама за нашата родина!
ХАХАХА много е голям Тиранозовара нали седях точно до него и нямаше място на канапето да си сложа краката, че :)) заемаше цялото канапее ехх дано ги смачка и на профи подиума Голям пич е Христомир и много му се кефя, а вчера гледах беше при Крика и тая изродска маса дето е направил просто много добре му седи. На състезанието ще изглежда доста впечатляващо.
по-здрави
Поздрави за доброто интервю и от мен, и малко извън темата, още ли има предаване с Крика и къде?
По скат тв обаче нямам представа кога го дават вчера към 22:00 беше, но повторение
16.04.05
00:46
а .. емо.. много мерси за интервюто..наистина е яко!
а искам да те попитам дали няма от някаде в нета някви нови снимки на Христомир ??? :?: :?: :lol: :lol: :lol:
много ще ми е интересно да го видя сега?
:wink:
Ами не няма и най-добре ще го видим септември на Хюстън Про :) там ще е зверско :) много ще е голям и добър
по-здрави
И аз днес хванах повторението на предаването на Митьо Крика с гост Христомир Христов. Все пак, Крика не е малък като размер, обаче наистина чезнеше пред Христомир. Впечатляващо ниво. И аз му пожелавам успехи!
Всички се радваме че сте успяли да му вземете интервю браво и само така http://smilies.sofrayt.com/fsc/clap.gif
Леле, наистина само като се сетя как говореше и се смееше на това канапе, се фанах за глават че още не е изперкал като повечето наши псевдо културисти. Имаше чувство за хумор и искам да отбележа, че е огромна чест за нас, че успяхме да присъстваме на такава среща с него, защото има и други медии, които дори пари кихат за интервю! Така че ...... на кирийка сме :wink:
17.04.05
15:33
абе хора незнам дали някой ще може да ми даде отговор ама имате ли представа какви “забранени нещица” е зимал батко Ицо ?
Питам от чисто любопитство.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Това никой няма да ти го каже, дори и ако директно го питаш! Виж, срещу 50 бона, може и да ти спомене само някои!
Дочух че използва Гроут Хормон, но е само слух, така че, само той си знае! Едно е сигурно обаче и сам го е казвал, че той е единственият българин до момента, културист, който следи всички свои показатели в болници, и всичко му е контролирано, но не заради добавките които ползва, нали се сещаш ....
Но, състезателният културизъм без анаболни стероиди и немислим! В това съм един милиард % сигурен!