28.09.10
23:14
Ха знам че на прьв поглед звучи идиотски заглавието но искам да видя има ли някои които знае нещо по вьпроса.Малко ще помогна при клек участва задната част на бедрото и това е асоциациата с бутане от лег.В петьк ще го пробам и тогава ще видя вярно ли е.Има дискусии по вьпроса в западни форуми това последното го пиша да не ме земете за луд.
28.09.10
23:20
Мен си ми се схващат бицарите след тежък лег та си има участие стабилизатор е бицепса.
29.09.10
06:57
Бицепсите участват в лега като стабилизатори най-вече на лега с дъмбели понеже там трябва да държиш правилно дъмбела следователно стабилизаторите там участват повече ;)
казано от everytime we touch на 28.09.10, 23:20:
стабилизатор е бицепса.
Именно.
Аз понякога съм усещал треска в синергистите, но в бицепсите нямам спомен.
@ автора - ти целиш ли натоварването на бицепсите при лег или просто питаш?
Още Лари Скот говори за това а ето го и упражнението.Вьв всака зала има един лост за бицепс с които може да се правят чукове та хващате го като че ще правите чукове но правите бутане от лег трябва ви помошник защото обикновенно тези лостове са кьси и не могат да се слагат на куките на лежанката.Които пробва да даде мнение моля успех. (muscle) Стоянчо не мисля да тренирам така бицепса има достатачно упражнениа просто ми стана интаресно но нека пробват хората колкото повече мускул се активира в едно уражнение толкова е по анаболно то,то това е и целта. ;)
Мнението беше редактирано от vatman на 29.09.10 08:42.
01.10.10
17:50
а аз си мислех, че съм дефектен след като усещам бицепса лека натоварен след гърдите... :D:D
Съберете малко хвата и няма да го чувствате ;) При мен последното, което работи при лежанката е бицепса.
01.10.10
18:08
то бицепса няма да участва ама рамото и трицепса ?! при по-тесен хват поне при мен се натоварват доста