Ъъъъ обясни ми моля те каква е тази методика на трениране?! Идеята каква е... да преминеш през всички уреди в залата ли??
Звучи като заяждане, но не е ... по скоро искам да помогна.
Този дневник го водиш, за да “не останеш по-назад” или за да влезеш в релси? Давай да те стягаме, тук сме да помагаме :)
здр ;) не не мисля,че подобни коментари са свързани с каквото и да е заяждане , даже трябва, да ти благодаря че си прочела какво изобщо попълвам в дневника :) ... пиша тук за да споделя как се опитвам да се преборя с нежеланите кг и да се постегна ...
а доколкото до програмата ... платих си на фитнес инструктора в залата в която ходя .. и той ми направи тази програма за 3 пъти седмично ходене :) на тренировки... като първата седмица -се повтаря 1 път въпросния кръг.. 2-рата -2 пъти и третата-3…. след което щял да ми направи др тренировъчна програма... за следващия месец...
аз направих въпросния месец , но се наложи да отсъствам от БГ и пропуснах 1месец в залата ...затова сега повтарям вси4ко отначало...и не смятам да прекъвам..
казано от Mayweda на 17.09.10, 20:15:
здр ;) не не мисля,че подобни коментари са свързани с каквото и да е заяждане , даже трябва, да ти благодаря че си прочела какво изобщо попълвам в дневника :) ... пиша тук за да споделя как се опитвам да се преборя с нежеланите кг и да се постегна ...
а доколкото до програмата ... платих си на фитнес инструктора в залата в която ходя .. и той ми направи тази програма за 3 пъти седмично ходене :) на тренировки... като първата седмица -се повтаря 1 път въпросния кръг.. 2-рата -2 пъти и третата-3…. след което щял да ми направи др тренировъчна програма... за следващия месец...
аз направих въпросния месец , но се наложи да отсъствам от БГ и пропуснах 1месец в залата ...затова сега повтарям вси4ко отначало...и не смятам да прекъвам..
Фитнес инструктора ти просто е направил едно copy—>paste—>print на някакви си програма взета от нета и ти я е дал срещу скромната сума от ... ти си знаеш колко си заплатила :)
Идеята на тренировката, която ти е дал е да натоварваш всички мускулни групи в една тренировка. Само където изобщо не ми допада че всяка тренировка правиш едно и също.. На лични ще ти напиша по-късно един по удачен вариант. На такива “измислени” фитнес инструктори недей да се доверяваш.... това са си пари на вятъра.
Храната трябва да си оправиш! Как се храниш в момента?
Само не разбрах защо на лични, Либра, давай я тази програма : )))
Не е толкова зле това с инструктора, повечето минават оттам, включително и аз преди.
Храната тук е разковниче, струва ми се, заради вписаните менюта.
19.09.2010год.
ден- нетренировъчен, ходене :) към 4 часа :)
закуска: кафе с малко мляко
обяд : 2 кюфтета с лютеница и филийка диетичен хляб
вечеря: купичка мюсли с пр. мляко (овесени ядки и всякакви ядки и сушени плодове... възможно с най-малкото калории което намерих :))
20.09.2010год.
закуска: кафе, праскова, круша
обяд:.....пропуснат нямаше време :(
вечеря : праскова и купичка с мюсли... и мн бях гладна.... и + круша
тренировка: същото както преди 2 кръга ;), но този път времето беше на половина, мн съм хеппи........ взех си и Л-карнитин:) почвам го отново след едномесечна почивка....
Сега се зарибявам :) на Р90Х програмата :) леле тези хора който са се снимали before and after p90x в youtube… какъв стимул какво нещоо... браво на тях, мн са вдъхновяващи...а доколкото да гадния ми хранителен режим май ще минавам на дюкан + айца :) ... мн се чудя
Мнението беше редактирано от Mayweda на 20.09.10 19:23.
Спри да вършиш глупости. Първо глад, сега Дюкан. Толкова ли е трудно да се яде, когато тялото ти казва “гладна съм”.
Зарежете ги тези режими, яжте си докато се заситите, но не повече и тялото се справя с останалото с помоща на тренировките.
казано от Mayweda на 20.09.10, 19:23:
Сега се зарибявам :) на Р90Х програмата :) леле тези хора който са се снимали before and after p90x в youtube… какъв стимул какво нещоо... браво на тях, мн са вдъхновяващи...
И аз много се чудих дали да я започна , но ми се стори прекалено трудна за мен . Другото е , че там ползват доста уреди , гирички и др. неща , с които не разполагам вкъщи . Но определено изглежда готина програма . :)
да програмата П90х май хич не е лесна .. за уредите гледам мога да ги съчетая имам гирички, въже ...., но нямам лост и др. малко се шашнах с лицевите опори.. още в 1 клип.. аз едвам правя 5-6 :( сигурно съм най-изнемощялия човек в залата хаха чак ме е срам да се разгрявам там... половината мъже са доста напомпани ,а дамите имат страшни мускули и аз с мойте 5 лицеви се чудя къде да се скрия хахах
21.09.2010год
закуска: кафе, зърнена закуска :)
обяд: 2 св. яйца + малко шунка + домат
вечеря : салата, водка, вермут , сокче....ами дам....кръчма какво да направя :)
тренировка: същото както преди 2 кръга , времето нещо почна да ме притеснява свършвам за 1:15 мин.... това ми се струва малко, и Л-карнитин
22.09.2010год
закуска : кафе, мюсли
обяд: 2 тв. сварени яйца, 3 круши
след обяд: 1 ябълка
вечеря: 150гр ориз :) + 1с.л. лютеница
тренировка : Yoga - с наблягане на гръдния кош(дишането) и стречинг за днес -1 час
23.09.2010 год
закуска : кафе, след 30 мин мляко с нес+кола
обяд:топка ориз, кюфте
вечеря: 2 круши 1 огромна ябълка
тренировка : ходене ;–) -обиколка на гребната (това не е тренировка знам... но е раздвижване)
:( да се оплача нз какво става ще се побъркам за 2 дена + 1,5 кг-не задържам вода или каквото и да е било..., като цяло се чувствам отмаляла и подута. супер мн ми е скапано мн напрежение ми се събра тия дни идва ми да избягам на някъде
Мнението беше редактирано от Mayweda на 23.09.10 21:13.
офф писна ми нищо немога да направя като хората ...за какво изобщо да се старая.... нз дали днес ми е такъв скапан ден или нещо но ми идва да отида и да се отдам на гуляйство и разточителство...хубавото е че поне имам карта за фитнеса и един вид съм задължена .. дано до следващите 2 седмици ми дойде пауъра
Вземи яж нещо свястно. Имаш половин читаво хранене на ден, другото е талаш :)
ммм да осъзнавам че храната ми е мн зле...чета постоянно и дневниците и уж я променям, но от вътрешен инат или глупост пак не е добре... записах си час утре ще ходя на Вега тест и да ми изготвят диета защото явно са съм неспособна сама ...
а до и до онзи пич той си знае....снимките не бяха да покажа колко съм “хубава” ,а както казах ..за стимул след 6-7 месеца да сложа нови и да видя разликата, нито съм сляпа нито съм глупава.. и знам какво е човек да е спортувал и такъв дето не е , през целия си живот ..
24.09.10
08:29
Здрасти.
Яж повече и като количество, и като калории. И то да е ХРАНА, а не гарнитура:)
Постепенно отпадналостта ще изчезне.
Дюкан - не! Познавам хора, на които им понася и задържат резултатите, но те са 1%. Пробвала съм го, сгреших.
Вега тест - и през него съм имала. Не знам до колко да му се вярва. Аз имах резултати, но паралелно с него започнах адски активно спортуване => навеждам се на мисълта, че не е кой знае какво :) Имай едно на ум и там.
Успех и се опитай с храната да направиш промяна.
“Закуската” от 23ти , например, е кошмар. Не че другите са по-дорбе, но кафета и коли не са решение. хапни по-стабилно.. овесени ядки със сушени плодове и мляко (ако обичаш зърнените закуски, са чудесен заместител), или пък яйца (варени, пържени с краве масло, бъркани с малко месце) и т.н.
Обяда да е по-стабилен, вместо 1-2 яйца изяж 3, с голяма салата, зехтин или маслини. Или пържола.
Вечеря - не оставай само на круши и ябълки. Тук отново е мястото за ХРАНА:). И като цяло ако между 3те хранения, които както виждам държиш, можеш да прехапваш нещо малко. Тогава може да са плодовете, или ядки. Ще стане :)
24.09.2010год
закуска : кафе, мюсли-за последен ден
обяд: св. пържола и половина- печени, 200гр салата шопска (без сиренето)
след обяд: кафес малко мляко
вечеря: пилешко филе на скара, салата
тренировка : фитнес - тъй като 2 дена пропуснах днес минах през всичко за да се пораздвижа и завърших с 4 мин “табата”-браво за страшната статия в сайта отрази ми се мн добре...също така мисля да не правя повече клекове в следващите 2 седмици, левия ми крак направо отказа и до края на тренировката трепереше и болеше :)
и въпреки че продължавам да качвам днес ми е мн по леко депресирано :)да живее....ЕНДОРФИНААА
Мнението беше редактирано от Mayweda на 24.09.10 15:34.
25.09.10
08:43
Табата е страшен протокол:)
Първата ми беше с air squats и на мен:)хаха
Браво, храната е била по-добре вчера !!!!!
Даже почти идеална:)
да страохтно е ;) след това малко не ми е нормализиран пулса но ми идва добре като цяло
26.09.2010год
закуска : кафе, половин печена пържола, 2 тв сварени яйца
обяд: половин порция цаца (150гр) и фреш портокал... не си бях в нас, а не ми се ядяха др боклуци като дюнери и т.н.
вечеря: 2 пържоли и 1 пил филе на скара...+ салата... отивам на домашен купон.. хубаво че убедих др да купим вместо чипс мръвка :) хахах
тренировка : фитнес - сложих по големи тежести и сега съм отпаднала, но се надявям за кратко ... и УРААА от др седмица ми е крайна с тази тъпа програма ... говорих с треньора ще ми направи нова
пих и двойна доза Л-карнитин не мисля че ще е проблем забравих че съм пила ...трябва ми гинкобилоба хаха :)
сори за неразбираемия пост ... но днес съм толкова превъзбудена и хаотична че в момента не съм в състояние да измисля нищо по добро
27.09.2010год
закуска : св. печ. пържола, 2 тв.св. яйца
обяд: картофи на фурна с месо (пилешко)около250-300гр беше порцията , не се стърпях и половин филйка диетичен хляб с домашна лютеница
вечеря: два кюфтака с домашно приготвена кайма, резънче кашкавал (знам че не е полезен но го взехме директно от мандрата грехота е да не го опитам)
тренировка: 30мин. първи стъпки в муай тай :)-мнооогооо мързелив ден...и 2 часа по магазините хахаха
Мнението беше редактирано от Mayweda на 26.09.10 16:02.
пхх имам чувството че ям прекалено мн, натъпках се за вечеря :) затова поздравче с http://www.youtube.com/watch?v=Q1EOGzzLy8U за всички от репертоара на бати Armin VB….. хихихи а аз ще се раздвижа :) лек ден и не препивайте тая вечер че утре пак работа ;( ;)
Мнението беше редактирано от Mayweda на 26.09.10 16:09.
Като ти гледам галерията, не ми е ясно какви са ти целите? Отслабване?!?!?!?!?! Много си добре така, не виждам смисъл, ако това целиш.
казано от Миsh0 на 26.09.10, 16:27:
Като ти гледам галерията, не ми е ясно какви са ти целите? Отслабване?!?!?!?!?! Много си добре така, не виждам смисъл, ако това целиш.
хаха благодаря :), това е защото не си виждал снимките ми по бански хубаво, че ги махнах, че голям срам ;) и 2-ро сега съм 60 най добре се чувствам на 54 :) а и трябва да се постегна :)
закуска :кафе с малко мляко, кюфте доволно голямо
обяд: 2 кюфтета, 1 домат,половин филия хляб, 20гр кашкавал
вечеря: салата-шопска, шунка
тренировка: вече съм на 3 кръга отне ми 1:40 мин цялата тренировка като завърших с 20мин вело.... но нз защо пулса ми беше подивял между 130-145!!! никога не ми се е случвало
лек ден от мен и бурна нощ хихих :)
закуско-обяд: :) станах в 12:30 все пак- омлет (3 айца, сирене, кашкавал,подправки, без никаква мазнина)-насилих се но го изядох, кафе с малко мляко
след обяд: намислила съм -2 круши и 1 ябълка
вечеря: печена патица ;) е малко де не цялата хах и салатка
тренировка: нетренировъчен, няма да ходя да ме бият пропуснах хах :)
Мнението беше редактирано от Mayweda на 29.09.10 15:47.
29.09.2010год
12:00- ставане :) закуско-обяд: 2тв сварени яйца, ориз на фурна - 1 топка да е около 150гр макс, и 150гр салата шопска
18:00- след обяд -чаша топло мляко с лъжичка нескуйк, мн ме наваля-лош дъжд, след тренировката исках да се сгрея :(
20:00-печена патица, шопска салата
23:00-ябълка
тренировка :
1. заграване с кростренажор-10 мин, 5 лицеви, повдигане на прасци до болка
2. пекторал- 3х15@10кг
пек-дек 3х15@20кг
3. горен скрипец - 3х16х20кг
долен скрипец - 3х16х20кг
4. рамо нагоре избутване машина???- 3х15@5,10,5кг
5. трицепс-амм онова с въженцето надолу (нз как се казва) 3х17@10кг
Бицепсово сгъване с щанга- без тежести т.е. лоста 10кг- 3х15
6. клек с лост -3х15@20кг
глутеус 3х35@20кг всеки крак
мах?? - 3х35@20кг за всеки крак
Аддуктор машина затваряне- 3х(първо ляв крак и десен крак х10@20кг всеки и общо двата х20 @20кг)
Аддуктор машина отваряне - 3х(първо ляв крак и десен крак х10@20кг всеки и общо двата х20 @20кг)
7. Край с коремни преси-лежанка 3 х отказ
Повдигане от вис- 3х10
8. 15 мин велоарг.
Поздрав :) http://www.youtube.com/watch?v=9oBRgXtyKeE&ob=av2n мн се зарибих знам че е стара :) ла-ла -ла :) как ми се пие биричка пфф
Мнението беше редактирано от Mayweda на 29.09.10 15:48.
Здрасти :)
Прочетох едно твое мнение от дневника на inis9 и за да не го спамя, понеже се отнася до теб пиша тук. Прочетох чст от дневника ти и искам да кажа “браво” за подобреното от няколко дни хранене :) Наистина вървиш в правилна посока, браво за което :) Давай :)
А днес само тези две хранения ли смяташ да оставиш - закуско-обядът и патицата и само тази ябълка за вечеря?
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.09.10 16:24.
Мерси мн Karfi4ka! Между другото страшно мн ти се възхищавам и на тренировките и на начина на живот дано някои ден и аз стигна до там :)
казано от Mayweda на 29.09.10, 16:41:
Мерси мн Karfi4ka! Между другото страшно мн ти се възхищавам и на тренировките и на начина на живот дано някои ден и аз стигна до там :)
ооо, мнооого милооо :) Всичко е в главата, да знаеш. Търпение, спокойствие и упоритост :) И вслушване в знаещите :) И много желание :) Ще следя и аз твоето движение напред :)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.09.10 17:05.
Ако си оправиш храненето (да хапваш повече и по-често, но по малко) и продължиш да си тренираш ще постигнеш страхотна форма, само трябва да бъдеш постоянна и търпелива, нещата не се случват от раз. Другите са ти казали основните неща, а и тук има страшно много информация за всичко, от което се интересуваш. А и ние сме на среща. :)
15:00-как спах до толкова и на мен не ми е ясно- закуска: кафе, омлет(2 яйца сирене-без мазнина), филийка пълн. диет. хляб Фреш,домат
18:00- круша,ябълка, 10 зърна грозде
21:00- някаква пържола със салата-зависи от заведенеито където ще ходя
И днес цял ден ще сънувам огретен със спанак... не можах да си направя, и яденето ще е само 3 пъти, в кофти mood съм... не ми е ден
тренировка: почивен
Мнението беше редактирано от Mayweda на 30.09.10 14:48.
казано от Mayweda на 30.09.10, 14:45:
И днес цял ден ще сънувам огретен със спанак... не можах да си направя, и яденето ще е само 3 пъти, в кофти mood съм... не ми е ден
Утре ще бъде твоя ден! :) Ще си направиш огретена от спанак и аз днес се изложих с храната, ама има и такива дни.. :)
ООО мерси S_L днес е моя ден мама от сутринта ми готви огретена :) но ще е за вечеря
закуска: кафе с малко мляко, 2 круши, 1 ябълка (наще дават зор да се ядат, че има още 2 касетки :( омръзнаха ми)
обяд: 2 яйца на тефлон без мазнина ммм, парче сухар с малко извара, 2 домата и домашна чубрица ммм
вечеря : ОГРЕТЕН от спанак и изпих някакво шейкче(аминокиселини, протеин и странен ягодов вкус... нз каква марка беше... взех си го от залата)
тренировка: имаше пак същото, както в срядата :)
“уекинка” от мен :)
Мнението беше редактирано от Mayweda на 01.10.10 16:25.
закуска: кафенце :), 3 круши, малко орехи
обяд: 2 кюфтета, 1 кебабче, 2 домата
след обяд: амм шейкче(аминокиселини, протеин и странен ягодов вкус... нз каква марка беше)
вечеря: на рд съм.. ще гледам да нападам мезето :)
тренировка: никаква... реших да се лакирвам сама ...от отдавна не съм си правила цветенца .. а може би пеперудки този път ;)
И това е мечтаното тяло http://www.youtube.com/watch?v=2wUggst2bPA&feature=related ....браво на мадамата луда работа, дава стимул
02.10.10
12:28
Xмм, добре дошла в клуба на Zuzana :)
казано от dance_girl на 02.10.10, 12:28:
Xмм, добре дошла в клуба на Zuzana :)
MMM дам :) явно ще и стана фен... мисля че даже ще запаля и брат ми и братовчеда да тренират хахаха като ги гледам как са се зазяпали :) хахахах
казано от Margaritka на 02.10.10, 16:51:
Те надали заради тренировките зяпат :D
хихи дам дамм простено им е щом и аз се зазапях :)
закуска: кафе с мляко, 2 кюфтета и половин палачинка с лютеница
обяд: активия с мюсли, протеиново шейкче
вечеря: св.пържола със шопска салата
тренировка: и въпреки махмурлука от вчера, направих два от редовните ми кръга като този път завърших с 6 мин кростренажор, 30 мин вело.
Мнението беше редактирано от Mayweda на 03.10.10 15:50.
един тъп въпрос.. значи днес на коремните преси на лежанката не ме болеше и не чувствах напрежение толкова в корема отколкото в бедрата .. направо ми се схваната след 2-рата серия, все едно съм прекалила с бягнето- такова беше чувството... Трябва да намаля височината на лежнката или??
казано от Петко К на 03.10.10, 19:01:
Трябва да си харесаш друго упражнение, коремните преси не са за корем :D
добре явно не разбирам за какво са за корем или за стомаха горната част..... но знам че точно това не е ефекта...с тях завършвам винаги и досега са ме боляли бедрата обикновенно имам мускулна около областа на корема...
Стандартните коремни преси товарят много хип флексорите на бедрата. Трябва ти доста опит, за да се научиш да изолираш корема при това упражнение.
Насочи се към обратни коремни преси, молитва на скрипец, повдигане на краката от вис, крънчове и т.н.
казано от Петко К на 03.10.10, 19:15:
Стандартните коремни преси товарят много хип флексорите на бедрата. Трябва ти доста опит, за да се научиш да изолираш корема при това упражнение.
Насочи се към обратни коремни преси, молитва на скрипец, повдигане на краката от вис, крънчове и т.н.
мерси мн :) ... ще се пренасоча явно в началото ;)... знам че понякога мога да шашна някой със въпросите които задавам, но предпочитам да питам вас.. а не в мъжете в залата.. питам и треньора, но поне на него му плащам не се смее мн човека хаха добра душа е ;), а аз винги има къде да се посиня и какво да сгафя хахахах
Поздравче за all :) http://vbox7.com/play:231d77bc
Мнението беше редактирано от Mayweda на 03.10.10 19:29.
Тъй като събота и неделя го подкарах на хапване и рожденни дни, сега се чувствам гузно и найстина не мн добре, днес мисля да ми е разтоварващ ден и въпреки, че повечето от вас биха ме критикували мисля да си почина от храната днес
закуска: кафе с мляко-конска доза хаха :) 1,5л мин вода
обяд: фитнес шейк и пак мн вода
вечеря: активия с праскова и маракуя... ако огладнея мн съм запланувала ябълка и круша
тренировка: няма
Лек и дано малко по-топъл ден на всички :)
05.10. 2010год.
Даже не искам да започвам да обяснявам какво съм яла.. яко junk food, но поне не в големи количества. Толкова съм изнервена и бясна, че вчера незнаех къде се намирам :( даже за да не се развикам по телефона... ударих стената с юмрук и сега ръката ми е подута и ме болят кокалчетата :(... как може да има такива безхаберни хора ....
06.10. 2010год.
закуска : кафенце с малко мляко, ябълка нарязана в кисело мляко(половин чаша)
обяд: пилешка пържола, сухар, салата
след обяд: 2 тв. сварени яйца
вечеря :печени гъби пълнени с топено сирене
тренировка : имаше даже беше доста дълга и тъй като се намериха доброжелатели да ми покажат потренирах и на уреди където преди не бях позлвала
ЕЙЙЙ фитнеса ми оправи скапаното настроение хах
Мнението беше редактирано от Mayweda на 06.10.10 20:44.