Няма кой да ми направи калъпа——-> не мога да си направя тежести———-> не мога да тренирам така както исках———-> бахти преебания свят...
Ето за днес.
Храна:
Честно казано не помня, но нещо от сорта на 200гр. извара, 5 яйца, 150гр. месо, 150гр. овес, малко сирене, малко картофи(пържени), риба(от стола в училище), но беше набита цялата с кашкавал, демек не става. Това е за сега.ю
Тренировка:
Гръб
Няколко серии по 5 набирания
3х10набирания
2х15набирания
1х23набирания
Всичко кипинг.
Преди малко си гледах постиженията от преди година(записъл съм си ги на лист), ето какво се получава(от ляво преди, дясно сега):
Лег: 50кг. 65кг. 3 пъти
Клек: 20-тина килограма(не помня точно, но клекнах с тях 10 пъти някъде) 80кг.(преди половин година, сега не знам)
Тяга: Не съм правил, вмомента е към 110кг., но може и повече.
Бицепсово: 18.5кг. 43кг. няколко пъти
Лег тесен хват: 25кг. 50-5кг. (не съм сигурен, може повече, може по-малко)
Раменни преси от седеж: 22кг. 43кг.
Раменни преси/пуш преси: 24.5кг. вмомента не знам колко ще вдигна
Набирания: 1/2 26-7
Доволен съм, д/г. За другата година дано дигам 2 пъти повече, дано... Само лега не ми харесва, но той си ми е бил слаб винаги.
Преди малко си купих една кутия слин-сейн, пити са само 3 капсулки, но мисля, че срока за годност е минал. Дадоха ми я за 35лв. Дали я го пия :Д ? Може би преди 2 месеца е минал срока за годност...
Зависи как е съхраняван... пробвай с 1 таблетка... и се навъртай близо до вас за да не търсиш по спещност тоалетна...
Мнението беше редактирано от Бойко на 03.10.10 15:21.
Ще го пробам тея дни и ще видя. Отделно имам и 2 кутии монохидрат, в едната има 1-2 дози, а другата е на половина пълна(по 100гр. са). Ето днеска кво ядох..
8:40ч.
Няколко яйца
Към 10:20ч.
Ориз с пиле
ТРЕНИРОВКА
кекс
3 яйца
Следобедна закуска(не помня в колко беше):
100гр. извара
200гр. кисело мляко
Първа вечеря:
100гр. извара
200гр. кисело мляко
40-50гр. месо - просто миришеше на... мисля, че е било развалено, както и да е, оставих го.
Втора вечеря(преди лягане)
Малко извара
Кисело мляко
Тренировка:
3 серии набирания до отказ
4 серии мъртва тяга с една ръка до отказ@43кг.
4 серии гребане с дъмбел по 8-10 повторения@27кг.
Абе всеки ден си измислям кво да правя :Д отделно скачах от място с препядствия(едно моторче за бебета :Д, високо е:Д), целта беше да свикна да държа краката на високо.
Днеска цял ден ми се гади като видя храна, още не съм ял. Сутринта си взех една вафла и нея не можах да изям, хвърлих я. Никога не ми е било така, аз ако не ям 4 часа и не мога да ходя, а сега ... Тренировка няма да има, само ще я похабя. Вмомента имам доста проблеми и едва ли ще мога да се храня като хората(не че до сега се хранех хубаво). Ще гледам да имам 100-тина грама протеин, другото колкото - толкова.
Ето една снимка от днеска, гърба изглежда доста малък, защото талията е огромна(поне за сега).
http://snimki.be//store/1/IMG_0792.JPG
ПП: Искам да се похваля, купих си нов мотор :Д, просто няма къде да го напиша и ...
Мнението беше редактирано от fam0us на 04.10.10 16:22.
Тренировка:
Гърди
Лег с дъмбели - започвам с тежест, с която мога да направя 6 повторения, овеличавам тежеста до такава, с която правя 4 и накрая 1-ца с максимални килограми. Събират се около 6-8 серии.
05.10.10
14:00
Какъв е мотора,колега?НЕка да ти е честит и безаварийно!
казано от Madboy на 05.10.10, 12:59:
Това означава, че нямаш никаква загрявка на движението :)
Преди това имам няколко загряващи серии.
казано от Radoslav89 на 05.10.10, 14:00:
Какъв е мотора,колега?НЕка да ти е честит и безаварийно!
Мерси, мотора е кросов(не от голямите), взех го от един приятел, нов е, но ми го даде доста евтино.
Храна:
Закуска:
Няколко филий с яйца+кетчуп+5яйца(общо се събират около 7 яйца)
Обяд:
100гр. сирене+600мл. прясно мляко+няколко вафли
Следобедна закуска:
100гр.извара+100гр. овес+2кофички кисело мляко
1-ва вечеря(ако мога да го нарека така):
100гр. месо+филия хляб+100тина гр. сирене+салата
2-ра вечеря:
100гр. месо+филия хляб+100тина гр. сирене+салата
Преди лягане:
100гр.извара+кофичка кисело мляко
Не се получава храната, но пък се чувствам силен, не съм бил така никога, дори когато спазвах д/г стриктен режим. Тренировка ми беше цял ден пренасяне на чували пълни с жито, около 45-50кг. е единия чувал. Малко тъпичък въпрос, но... преди около час се премерих и бях 171.3см. , нещо не е нормално, преди месец и половина бях 166см. Август миналата година пък бях 157-8см... то хубаво, че пораствам, но не е ли бързичко ?
казано от fam0us на 09.10.10, 13:08:
Малко тъпичък въпрос, но... преди около час се премерих и бях 171.3см. , нещо не е нормално, преди месец и половина бях 166см. Август миналата година пък бях 157-8см... то хубаво, че пораствам, но не е ли бързичко ?
:) Аз съм имал години, в които от пролетта до есента съм израствал с по 14 см. :) Нормално е. Няма да растеш така до 30 години, спокойно. :)
Ето малко максове от днеска, нямаше какво да правя и “рипнах” до фитнеса.
Клек - 102.5кг. - тука не знам как стана, като се има впредвид, че няма стойка за клек, някакси я взех от земята(гледах го на един клип :Д). После пробвах 105кг. но не успях, получи се нещо като полуклек.
Тяга - 120кг. 2-ка 132.5кг. единица- тука не се учудих, можеше и повече, но ми стана лошо(от няколко дни съм така...)
Лег - натоварих 70кг. (65 ги вдигнах няколко пъти), тръгнах да свалям и се “насрах”(е, вдигнах ги, но не много чисто), това движение е най-скапаното в целия свят, срам ме е, че не мога да вдигна 70кг. като хората...
На клека съм много доволен, за мен си е много това постижение. Тягата също е добре, като се има впредвид, че преди няколко месеца едвам дърпах 100кг. апък и не съм правил тяга, най-много 2-3 пъти да се събира. Лег-а няма да го коментирам... Толкова мога, поне за сега....
Храна:
6:40:
100гр. овесени ядки, 100гр. извара, 3 яйца, 800гр. кис. мляко
9:40:
2 голями дюнера
13:10:
Пиле с ориз, филия хляб
16:30:
5кг. кестени(сурови)
ТРЕНИРОВКА - 18:00
18:15:
3яйца, 2 банана
19:30:
Картофи, сирене, кило кестени(варени), малко месо
22:30:
100гр. извара, 400гр. кисело мляко
ТРЕНИРОВКА - Гърди, рамо
Лег - 4 серии по 6-5-5-3 повторения
Лег с дъмбели 3 серии по 6-6-4 повторения
Гилотина преса 3 серии по 8 повторения
Флайс на горна лежанка 3 серии по 6-6-4 повторения
Раменни преси от седеж 4 серии по 6-5-4-4 повторения
Ръце встрани от седеж 3 серии по 6-6-5 повторения
Задно рамо 3 серии по 6-4-4 повторения
Тежестите не знам какви са, защото бях в един приятел, които ги е правил от плочки(така и не разбрах какви).
Утре ако пак имам време да ходя там ще направя една проба на тяга, като първо ще премеря тежестите.
Мнението беше редактирано от fam0us на 12.10.10 16:55.
Реших да драсна един ред, че дневника съвсем замря. Вмомента не мога да подбирам никаква храна, каквото има това ям. Много гадно се получава, нямам пари за пържоли, яйца и т.н.. ям каквото ми падне. Нямам желание да тренирам като знам, че нищо няма да се получи така. На ден едва ли имам и 30гр. протеин, а мазните неща са адски много... е, поне на калории го докарвам... и то какви. Цяло лято чакам да дойде зимето, мислех си, че ще дръпна доста, но явно няма да е тая година.Това е, за сега.
Взел си 100 кг от земята за да правиш клек с тях, и един шоколад увива мармота в станьол...
Няма как да си вземеш мах-клека от земята брат :D Или си не човек, или щангата има крила :D
казано от fam0us на 10.10.10, 18:06:
Ето малко максове от днеска, нямаше какво да правя и “рипнах” до фитнеса.
Клек - 102.5кг. - тука не знам как стана, като се има впредвид, че няма стойка за клек, някакси я взех от земята(гледах го на един клип :Д). .
Мнението беше редактирано от Madboy на 14.10.10 12:36.
Хм.. не знам как мислиш, че съм го взел. Щангата беше на една страна и се наклоних, после я дигнаха от едната страна, за да я кача на мястото и.
Храна:
1)Сандвич с кайма
2)2 вафли мура с шоколад
3)200гр. макарони+4яйца
ТРЕНИРОВКА
4)4яйца+банан
5)200гр. макарони+бутчета/извара+мляко
6)Извара+мляко
Тренировка - РЪЦЕ
Бицепсово сгъване с щанга, тесен хват 5х8@31.5/32кг.
Лег тесен хват 5х8@43кг.
Обръщане 6-7 серии с 43кг. до отказ - много се запалих по това упражнение, кефи ме просто.
Имам и 600мл. мляко, но не знам къде да го запиша. Кажете с какви упражнения да си подобря спринта, знам за клек, но нещо друго... ?
Храна:
1)150гр. овес+кофичка кисело мляко+4яйца
2)Някаква манджа(изядох близо 400гр.) - съдържа гъби, моркови, доста месо и много други неща, но не разпитвах какви са. Важното е, че е вкусно
3)250гр. макарони+600мл. прясно мляко
4)100гр. овес+кофичка кисело мляко+3яйца+100гр. сирене
5)Пил. бутчета+100гр. сирене
5)Ще видя какво имам - пада се преди лягане. Извара е развалена и не знам, ще измисля нещо.
ПП:Пробвах слин-а, който бях купил. Нищо не усетих, аз от цяла кутия не усетих нищо, та от едно хапче... ако имам д/г такава храна може и да “хапна” кутията.
ТРЕНИРОВКА - Бицепс, Трицепс
Сгъване с дъмбели(едновременно) 5х12,10,8,6,4@.....
Помпички 5хдо отказ@27.5кг.(толкова събира раницата, а с щангата на краката няма да е удобно)
Може би доста често се меря, ама ми стана навик. Прасеца е дръпнал с 1см.(без тренировки), бедрото със 1.5см. Талията е спаднала с 1.5см, а корема с 0.5см. Гърдите, предмишниците и раменния пояс са си същите, а мишниците са спаднали с 1.5см. Хич не съм доволен, ясно е, че са свалени мазнини(и аз не знам как, но е факт), но са и качени на бедрата, изглеждат ми по-мазни. Доколкото прасците мисля, че са ми най-добрата мускулна група, до сега ги смятах за изоставащи, но само с 1-2 тренировки и веднага дърпат. В последните 3-4 месеца са пораснали с над 3см. Сега(докато си оправя храненето, а дано стане по-скоро) ще тренирам ръцете 3 пъти седмично(през ден), за да си върна тея 1.5см. Другите групи ще ги тренирам след последния ден за ръце. Първата тренировка ще е с базови упражнения, а именно бицепсово с щанга и лег тесен хват. Втората ще е тази, която се вижда по горе, а 3-тата с изолиращи, кик-бек и концентрично/скотово. Не се и съмнявам, че когато някой ми отвори дневника изглеждам като поредния келеш, който не знае какво иска и сменява програмата всяка седмица, но това не е точно така, повярвайте.
Направих си 60кг. тежести от плочки, всяка тежи по точно 10кг. Не се събират всичко, но пак е нещо, обаче е много неудобно, едвам бутнах 53кг. от лег, хем ми “нивелираха” лоста Това са около 15кг. спад, което си е доста сериозно.
Преди малко направих, може би, първата си хубава тренировка за крака. Състоеше се от 3 серии клек, 3 серии преден клек, 3 серии разгъване, 3 серии сгъване(но по мой си измислен начин, не на машина), също както и 4 серии повдигане на пръстите от стоеж. 10 минути след тренировката усетих мускулна треска на гъзъЪ, на задните бедра, на корема(но тя си е от вчера) и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - на трицепсите ХАХА... а после викайте, че ръцете на порастват от клека...
От кога, от мускулната треска се расте ?
Ако разстяха сигурно щях да имам 50 санта ръка :D
Добре де, не се изразих правилно, усетих парене в трицепса, не знам дали е от клека, но го усетих по време на последната серия заден клек. Не си прав за мускулната треска, ако намеря една статия ще ти дам да прочетеш.
Препоръчайте ми книга за културизма, искам да има списък с упражнения и кое къде товари, също както методики и тренировки за силов трибой и т.н.. Харесах си ето тази http://www.stari-knigi.com/index.php?do=products&products=items&items=view&view=1760 , дали си струва парите?
Абсолютно същата я имам, както и още 2 подобни.Чичо ми преди се занимаваше сериозно, но спря поради контузия в раменната става и ми ги подари.Добре е да се чете литература, но това може да става и в интернет, тъй като технологиите вече са напреднали.Не си давай парите за книги, които после няма да ги пипнеш.Можеш да си купиш 1, колкото да се хвалиш пред някой и да си я имаш като спомен.
тцтц, много постове станаха днеска. Почвам тренировка за повишаване на силата, видях я от едно списание. Мързи ме да я пиша, има я в дневника на Madboy. Храната няма да е на 6, но ще гледам да имам 30-тина грама протеин на хранене 30-70гр. мазнини/въглехидрати. Абе може и да не го нагодя храненето, важни са тренировки, интересува ме само и единствено сила, а дано отлепя 100кг. на лег-а другата година по това време.
казано от martinski на 18.10.10, 16:02:
Абсолютно същата я имам, както и още 2 подобни.Чичо ми преди се занимаваше сериозно, но спря поради контузия в раменната става и ми ги подари.Добре е да се чете литература, но това може да става и в интернет, тъй като технологиите вече са напреднали.Не си давай парите за книги, които после няма да ги пипнеш.Можеш да си купиш 1, колкото да се хвалиш пред някой и да си я имаш като спомен.
Пиши ми на ЛС какво съдържа, моля те. Интересува ме главно главата за трибоя.
1 во - с твоите тренировки и 10 книги да прочетеш...
Оправи си тренировките определи си целите и т.н
Отдавна съм си определил целите, влече си ме тежкото. Ще си перкам за сила и тва е. Просто до сега винаги така се случва да не мога да тренирам както ми харесва, разбери че никога не съм имал тежести, а когато ходех на фитнес и аз не знаех какво ме влече. Никой не може да ме разбере.