Диспропорция на рамената

NE

12.04.05
15:08

Значи лявото ми рамо е доста по отдалечено от врата отколкото дясното ( по-широко) - как мога да постигна баланс ?

SN

12.04.05
15:40

а това от тренировки ли е станало или по принцип ти е така ? ако е от тренировки пробвай само другото да тренираш ако по принцип ти е така...незнам как ще се оправи ...

12.04.05
15:49

[quote author=“newman”]Значи лявото ми рамо е доста по отдалечено от врата отколкото дясното ( по-широко) - как мога да постигна баланс ?

Това някакси не мога да си го представя. Имаш ли снимка, да видим за какво става на въпрос? Ако просто мускулите на едното рамо ти е по - големи от другото, това може да се оправи.

NE

12.04.05
16:24

[quote author=”Петко К”][quote author=“newman”]Значи лявото ми рамо е доста по отдалечено от врата отколкото дясното ( по-широко) - как мога да постигна баланс ?

Това някакси не мога да си го представя. Имаш ли снимка, да видим за какво става на въпрос? Ако просто мускулите на едното рамо ти е по - големи от другото, това може да се оправи.

Така е и е някакси малко по-долу от другото, мисля че се е получило заради лекия наклон на един лост на който се набирах...

12.04.05
16:47

Тренирай с дъмбели.Остави щангите за сега.При дъмбелите нама как да използваш по-силното рамо.Прави с всяка ръка поотделно.Примерно правиш преси с дъмбели.Хващаш се с едната ръка за някакво обурудване в залата,вдигаш другата и почваш стандартни преси.Първо с по-слабото според тебе.Придържай се към тренировка всяка страна поотделно,като първата да е с по-слабата.Успех

13.04.05
09:59

[quote author=”Миле”]Тренирай с дъмбели.Остави щангите за сега.При дъмбелите нама как да използваш по-силното рамо.Прави с всяка ръка поотделно.Примерно правиш преси с дъмбели.Хващаш се с едната ръка за някакво обурудване в залата,вдигаш другата и почваш стандартни преси.Първо с по-слабото според тебе.Придържай се към тренировка всяка страна поотделно,като първата да е с по-слабата.Успех

Това е начина.

Друго което мисля аз е упражнения със собствено тегло, те също ще подействат хармонизиращо на тялото.

Друг вариант е екстензия/опъване на дадена част, прави се когато на някой единия му крак е по-къс примерно, но се прави от професионалисти, ти недей го прави сам, да не вземеш да си измъкнеш рамото, че да стане ХЕПТЕН по-късо, демек изобщо да го няма :P :lol:  :lol: /

Успех, и се мъчи да поправиш грешката както трябва. Възможно е да е необратимо, но ти си длъжен да опиташ.

Говори с лекари!/спортни по възможност/

13.04.05
17:52

Хм ако едното ти рамо е по надолу от другото ми звучи като гръбначно изкривяване.

NE

14.04.05
16:23

[quote author=”Миле”]Тренирай с дъмбели.Остави щангите за сега.При дъмбелите нама как да използваш по-силното рамо.Прави с всяка ръка поотделно.Примерно правиш преси с дъмбели.Хващаш се с едната ръка за някакво обурудване в залата,вдигаш другата и почваш стандартни преси.Първо с по-слабото според тебе.Придържай се към тренировка всяка страна поотделно,като първата да е с по-слабата.Успех

Добре, мисля че вече така ще правя...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1