12.04.05
15:08
Значи лявото ми рамо е доста по отдалечено от врата отколкото дясното ( по-широко) - как мога да постигна баланс ?
12.04.05
15:40
а това от тренировки ли е станало или по принцип ти е така ? ако е от тренировки пробвай само другото да тренираш ако по принцип ти е така...незнам как ще се оправи ...
Това някакси не мога да си го представя. Имаш ли снимка, да видим за какво става на въпрос? Ако просто мускулите на едното рамо ти е по - големи от другото, това може да се оправи.
12.04.05
16:24
Това някакси не мога да си го представя. Имаш ли снимка, да видим за какво става на въпрос? Ако просто мускулите на едното рамо ти е по - големи от другото, това може да се оправи.
Така е и е някакси малко по-долу от другото, мисля че се е получило заради лекия наклон на един лост на който се набирах...
Тренирай с дъмбели.Остави щангите за сега.При дъмбелите нама как да използваш по-силното рамо.Прави с всяка ръка поотделно.Примерно правиш преси с дъмбели.Хващаш се с едната ръка за някакво обурудване в залата,вдигаш другата и почваш стандартни преси.Първо с по-слабото според тебе.Придържай се към тренировка всяка страна поотделно,като първата да е с по-слабата.Успех
[quote author=”Миле”]Тренирай с дъмбели.Остави щангите за сега.При дъмбелите нама как да използваш по-силното рамо.Прави с всяка ръка поотделно.Примерно правиш преси с дъмбели.Хващаш се с едната ръка за някакво обурудване в залата,вдигаш другата и почваш стандартни преси.Първо с по-слабото според тебе.Придържай се към тренировка всяка страна поотделно,като първата да е с по-слабата.Успех
Това е начина.
Друго което мисля аз е упражнения със собствено тегло, те също ще подействат хармонизиращо на тялото.
Друг вариант е екстензия/опъване на дадена част, прави се когато на някой единия му крак е по-къс примерно, но се прави от професионалисти, ти недей го прави сам, да не вземеш да си измъкнеш рамото, че да стане ХЕПТЕН по-късо, демек изобщо да го няма :P :lol: :lol: /
Успех, и се мъчи да поправиш грешката както трябва. Възможно е да е необратимо, но ти си длъжен да опиташ.
Говори с лекари!/спортни по възможност/
Хм ако едното ти рамо е по надолу от другото ми звучи като гръбначно изкривяване.
14.04.05
16:23
Добре, мисля че вече така ще правя...