02.10.10
20:07
Ако докато тренирам за сила правя кардио ще намалеят ли резултатите. Ако ги правя в различни дни по-добре ли ще е или отново ще има по-слаби резултати.
И един страничен въпрос: когато съм болен(хрема,кашляне ...) мускулите ми отслабват ли ? Защото имам подобно усещане.
02.10.10
20:14
1 въпрос... кардиото няма да попречи но ще стане по-бавно ( ако не си прецениш програмата ще топиш мускули не мазнини )
2 въпрос... сам си отговори щом се чувстваш по-слаб значи е така
Съмнявам се от кардио да стане по-бавно ;) 1-2 пъти в седмицата в различен ден от тренировката е перф :)
Ако имаш отрицателен енергиен балан да сила труднo ще правиш . ;)
Мнението беше редактирано от vatman на 03.10.10 08:14.
03.10.10
06:25
може... аз го правих не съм смъкнал 10грама от теглото си... както каза Ватман калорийте са важни или като цяло храната.. Ако е на ниво може да прави кардио и да качва !
Това исках да кажа. Да няма окб, пък да си прави кардио 1-2 пъти в седмицата. Тамън да не омазни твърде много, ако е ендоморфче кат мене :Д
03.10.10
10:30
Зависи от самия ти организъм и на какво е привикнал.
Когато имам силова, имам и по 2-3 часа аеробна дейност, но голям спад в силата не съм забелязала, да, разбира се, че има момент, в които се чувствам като парцал, но за тях има и безброй други фактори.
Мисля, че ако правиш 2-3 пъти седмично, дори може да има положителен резултат и ще помогне.
Относно за дните - пробвай и двата варианта.