03.10.10
10:21
Пречи ли ако тренирам 5 дена в седмицата поредни, а да почивам само 2 дена.
Пример : От понеделник до петък в залата, събота и неделя почивам ? ??
03.10.10
10:33
не е сигурно, че ще претренира ;) ... аз съм карал така до преди седмица над половин години и резултатите са си много добри има само няколко условия ако искаш да тернираш така :
1. да се храниш много много добре
2. да имаш ген за такива неща
3. да тренираш по едно и съще време
4. сплита ти да е правилен
5. да не стоиш повече от час в залата
Зависи от много фактори ;) Дай инфо години,стаж,ръст,килограми,хранене,добавки,сън и.т.н.
Значи тренирам около 1 година редовно иначе са 2-3 ама с големи прекъсвания, на 21 год съм. 75 кг / 180 см
Значи тренирам всеки мускул поотделно :
Понеделник : Гърди
Вторник : Рамо
Сряда : Бицепс
Четвъртък : Трицепс
Петък : Гръб Трапец
Събота : Крака
2 дена почивка и пак се завърта... Извинявам се пропуснал сам да спомена краката в предния ми пост.
За храненето бих казал че се храня нормално а за съня поспивам си повечко :)
03.10.10
12:48
1- гърди
2 - гръб
3 - крака
4 - рамене + трапец
5 - бицепс + трицепс
трябва да отделиш раменете и ръцете от гърдите и гърба ( т.е. да има почивка или краката ти служат за да изулираш малките мускули от големите за да имат време за почивка ) ест.. може да размениш гръб и гърди ( аз правя 1. гръб 2. гърди )
в програмат ти тренираш 6 пъти ?! да отиваш за един бицепс и един трицепс цял ден.. те са Атрактивни мускули не са големи за да има правиш такива единични тренировки... пък и за да ги отделиш един от друг сигурно правиш голям обем на ръцете което не е добре
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.10.10 12:49.
03.10.10
13:06
От горния сплит бих разменил гърдите с гърба.
Благодаря Ви за мненията наистина ми бяха от полза, и наистина ще ги взема предвид..
03.10.10
15:32
казано от RogerF на 03.10.10, 13:06:
От горния сплит бих разменил гърдите с гърба.
мда аз правя гръб и после гърди но просто го написах така, защото повечето трениращи наблягат на гърди колкото и да ми се струва не основателно
За да не пускам нова тема бих задал още един въпрос, въпроса ми е свързан относно с корема.
Правя 2 пъти в седмицата и корем но явно не е достатъчно, с покачването на ММ расте и корема,а ям само качествени храни богати на витамини, въглехидрати и т.н
Казаха ми че не е хубаво да се правят много преси за това търся помощ от вас..