Добавки за качване на ММ

26.09.10
15:23

Здравейте,
последните 5-6 месеца правех основно аеробни тренировки (+ НВД), само и единствено да сваля килограми (20 за да сме точни). Е направих го, но ествествено загубих както  тегло така и мускулна маса. Сега съм приготвил едни 200 лева, за да се заредя с добавки за качване на ММ (научих много за свалянето на килограми, но за качване на ММ почти нищо не знам).  Тренирам 3 пъти седмично. Нека, който има желание да помогне да го направи :)

04.10.10
07:54

най-добрите добавки са-креатин,глутамин и аргинин!взимай по 5 гр. креатин след тренировка.глутамина е добре да го взимаш по 15 гр. на ден,а аргинина по 3 гр.!дано да сам ти бил полезен!ако искаш нещо друго да питаш,няма проблем!

ВН

04.10.10
08:06

Мисля, че ще ти е полезно да прочетеш тази статия: Хранителни добавки при новаци

04.10.10
09:52

Благодаря и на двамата за отговорите :) Аз вече  взех добавките, които ще ми трябват.
А на Владо Недков искам да изкажа специални благодарности за работата, която върши по този сайт. Статиите, които пише са страшно полезни и вече полувината сайт го знам наизуст :)
Благодаря ти наистина :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1