[Помощ] Въпрос относно една програма

04.10.10
13:20

Здравейте,
не съм от много разбиращите и затова реших да се допитам до вас, каква корекция и е нужна на програмата ми, имам 2 дъмбела и 1 крив лост и целта е покачване на ММ :), програмата която си изготвих е следната:
Ръце: бицепс, трицепс
Бицепсово сгъване с щанга => 5x10
Кръстосано чуково сгъване с дъмбели => 5x10
Концентрирано сгъване => 5x10

Френска преса, Френско разгъване => 5x10
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват => 5x10
Едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава => 5x10

Рамо:
Раменни преси: 5x10
Повдигане на ръцете напред с крив лост => 5x10
Повдигане на ръцете напред с дъмбел => 5x10
Повдигане на ръце встрани с дъмбел => 5x10

Гърди:
Повдигане на дъмбели от лег => 5x10
Повдигане на щанга от лег => 5x10
Флайс с дъмбели => 5x10
и тука други упражнения не ми идват на ум, ще ви помоля да допълните с нещо, ако е нужно :)

Гръб:
Мъртва тяга => 5x10
Едностранно гребане с дъмбел => 5x10
Широко гребане с дъмбели от наклон => 5x10

Изпълнявам упражненията в този ред в който съм ги написал.

За крака, все още не съм измислил, ако може да препоръчате нещо :)
Благодаря предварително на всички отзовали се :)

Темата беше редактирана от novobraneccc на 04.10.10 13:20.

04.10.10
13:22

И това всичко в една тренировка ли?!

04.10.10
13:46

казано от Петко К на 04.10.10, 13:22:

И това всичко в една тренировка ли?!

хехе, не :)
Така както съм ги разпределил, по групи, мисля да тренирам през ден или пък всеки ден, както препоръчате :)

ВН

04.10.10
14:13

Ръце: бицепс, трицепс
Бицепсово сгъване с щанга => 5x10
Кръстосано чуково сгъване с дъмбели => 5x10
Концентрирано сгъване => 5x10

Френска преса, Френско разгъване => 5x10
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват => 5x10 -  базовото бутащо, винаги е пред разгъващото.
Едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава => 5x10

Рамо:
Раменни преси: 5x10
Повдигане на ръцете напред с крив лост => 5x10
Повдигане на ръцете напред с дъмбел => 5x10 - предното го обезсмисля, пък и 20 серии за рамо :) ...
Повдигане на ръце встрани с дъмбел => 5x10

Гърди:
Повдигане на дъмбели от лег => 5x10
Повдигане на щанга от лег => 5x10 - базовото упражнение с лост винаги е преди базовото с дъмбел, а и само 15 серии гърди?
Флайс с дъмбели => 5x10
и тука други упражнения не ми идват на ум, ще ви помоля да допълните с нещо, ако е нужно

Гръб:
Набирания 2 х 8-10 надхват, 2 х 8-10 подхват, 1 х смесен.
Мъртва тяга => 5x10
Едностранно гребане с дъмбел => 5x10
Широко гребане с дъмбели от наклон => 5x10

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 04.10.10 14:15.

04.10.10
14:47

Извинявам се за спама, ако е такъв това, което го пиша, обаче винаги ми е било интересно как издържа бицепса или трицепса по  15 серии, или гърдите 15-20. Незнам обаче за мен това са адски много серии за дадена мускулна група, в смисъл, незнам каква храна, каква почивка и какви добавки трябва се взимат за толкова серии. Незнам може и да греша, съдя си по мен: правя 6 серии за бицепс например и от там нагоре не виждам смисъла, помпенето намалява в мускула и ми вика стига толкова, и за гърди или гръб 10 серии. Незнам честно..........  15 серии за бицепс!!!!!!!!!!!!!

15 серии за бицепс за трицепс ... за рамо 20…. ти май си си харесал числото 5 и даваш всичко по 5 ... за ръцете и раменете 3серии макс за гърдите 4макс... за гръб 3 упражнения са малко. А за крака клекове и лег преси са най-дорбите според мен

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.10.10 15:48.

04.10.10
18:09

Ами мерси за отговорите, аз за това дадох тази програма, защото не ги разбирам, да ме посъветвате

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1