Покачване на мускулна маса > подобряване на формата

04.10.10
09:04

Мисля,че видях какво е това което търся : Модел на постоянната форма
Подобряване на форма > покачване на мускулна маса > подобряване на формата
Мисля,че е това,но не съм много сигурен!Аз всъщност не искам нещо много сложно просто да сваля квито имам мазнини и да качвам само мускулна маса!Аз смятам да намаля до колкото мога калориите!Ще си продължа с сплита,който сега ще ви покажа какъв е:
1ви-ден—Гърди,корем
2ри ден—Гръб
3ти-ден—-почивка
4тиден—-Рамо,Трапец,корем и малко крака!
5ти ден—-Бицепс,Трицепс

Но сега искам да ви попитам,защото мисля да го смена на 3 дневен тъй като натоварването ще е голямо,а няма да мога да почивам толкова!Имам основен спорт,който практикувам и макар да не се натоварвам там кой знай кво се пак си е натоварване!Смятам зимата да бягам доста и това според мен ще ми помогне,но искам мнението ви като примерно каква да ми е тренировката?!За яденето мисля,че разбрах просто трябва да намаля калориите и да ги сведа колкото се може по-малко да са !Само кажете кое трябва да увелича,защото до сега съм си карал на ВВД и ВМД ,но сега дали трябва да увелича приема на Белтъчини ?Повечко яйца да хапвам или .... ?

1. ММ не се качва с ‘’малко крака’’
2. белтъчини има в яйца,месо,кисело и прясно мляко,извара,сирене
3. според мен има по-дбър 4дневен сплит :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.10.10 18:19.

04.10.10
19:15

Смятам да го направя 3 дневен сплит!Малко крака правя в фитнеса,защото цяло лято по 26 километра с колело отделно още бягане на тренировки и много ги натоварвах!Ако можете да ми кажете сега някакъв хубав 3дневен сплит!По горе ви казах каква ми е целта !

те 3 дневните сплитове нямат големи вариации...
1ден - гръб + бицепс
2ден - гърди + трицепс
3ден - крака + рамо + трапец

всъсщност вариантите са 3… аз ти написах един от тях

05.10.10
10:35

Аха благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1