06.10.10
12:15
Преди няколко дена пуснах тема за тренировъчна програма за 5 дена, но сега се промениха плановете и ще започвам работа .. Работата е 2 работя 2 почивам но само нощни смени. И търся подходяща програма която също така да е ефективна но не мога да се сетя, препоръчително е да е 2 в залата 2 почивка, ако е възможно.. Благодаря предварително.
П.С : На въпросите защо не съм постнал в миналата ми тема ? Отг : Защото никой вече не и обръща внимание.
06.10.10
12:19
Какъв ефект се търси, т.е. какъв е критерият за ефективност?
През тази една година стаж (от предната ти тема) на какъв принцип се е тренирало и какви са били резултатите?
06.10.10
12:58
е сега един от най-запознатите в областа на спорта ( ЮЛИ ) обръща внимание... бъди така дабър да се възползваш от шанса си ! но с тази работа дето имаш може би една кръгова ( ФУЛЛ БОДИ ) ще ти свърши работа все пак единия почивен ден е отишъл в спане и другия да тренираш :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.10.10 12:59.
Не тренирам на втория ден и на третия в които съм на работа, но съм на работа чак вечерта, затова търся нещо за 2 дена и 2 почивка. Винаги съм тренирал през ден, в моемнта всеки ден, а от утре трябва да е нещо по различно.
06.10.10
17:33
Първи ден - Гърди + предно, средно рамо
Втори ден - Гръб + задно рамо, трапец
—-2 дена почивка
Трети ден - Крака + корем
Четвърти ден - Бицепс, трицепс
——2 дена почивка
казано от kristiancho на 06.10.10, 17:33:
Първи ден - Гърди + предно, средно рамо
Втори ден - Гръб + задно рамо, трапец
—-2 дена почивка
Трети ден - Крака + корем
Четвърти ден - Бицепс, трицепс
——2 дена почивка
Изглежда ми добре, определено ще я пробвам и дано има ефект. :)
06.10.10
17:41
пробвай... рамената са тренирани в голяма степен след гърди ( предно и средно ) и след гръб ( задно рамо ) 1 упражнение за всяка от трите глави на рамото ще е достатъчно
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.10.10 17:42.
07.10.10
11:32
гледал си предаването ‘’Красота и сила’’ с Митко.... да то доста културисти тренират по нея определен период ... това незначи, че е за напреднали и профита споко :)