Сваляне на мазнини и запазване на мускул: нужни ли са още корекции?

Прескочи до:

08.10.10
02:32

За година. Веднъж съм го прилагал, няма причина да не стане пак.

08.10.10
06:17

казано от normalno hidratiran на 07.10.10, 14:35:

А от тук става ясно че няма мускул!

От кое по-точно се разбира? От хранителния режим или от мерките, или от килограмите?
Тежестта ми е около 95 кг без мазнините, но като се има предвид че загубвайки тях, ще задържам и много по-малко вода, килограмите могат да отидат и до 87. Имайки нормалното към което се стремя - тоест около 13% мазнини- теглото ми би било около 100 кг. Що се отнася до съотношението въглехидрати, протеини, мазнини, това се препоръчва почти навсякъде, не знам защо някои хора тук упорито защитават НВД. Аз се храня така както бих се хранил всеки ден, а НВД не е режим за всеки ден. Факт е че за 2 месеца съм загубил близо 6кг, от които вероятно 95% са мазнини. Иначе няма как да си обясня покачването на работните тежести, добрия тонус, и по-добрия вид в огледалото.
Що се отнася до карането- не съм се регистрирал тук за да карам с някого. Просто ти дори не даде съвет а само въпрос, който ми се стори безпочвен.

Maлки са ти размерите за тия килограми пък талията ти е голяма - ето откъде

08.10.10
15:24

Не знам дали да вярвам на теб или на огледалото. Освен това не знам дали съм измерил правилно талията си. Премерил съм там където са осмянките, а там където е найстина най-тънката част е 106см. А имам и тежки кости.

08.10.10
15:30

казано от kristiancho на 07.10.10, 17:25:

1 - няма да пиша вече тука споко
2 - що се отнася до храна не се намесвам или поне не толкова много както за тренировки
3 - сигурен съм, че има грешки в режима ти ( просто всеки има неизбежно е )
4 - прекратявам спора Успех в начинанията ти съжелявам за мненията си

това 3:2:1 го повтаряш постоянно... в човешката физика не всичко е числа.. това 3:2:1 е някакъв стандарт може би.. не е нещо 100% сигурно и който го спазва ще има супер тяло

Извинявай, прекалих с обвиненията. Няма нужда да спираш да пишеш, в края на крайщата всички тук имаме подобни цели, и е нормално понякога да има спорове.
Съгласен съм че има грешки  режима ми.
Сигурен съм че съветите ти са от желание да помогнеш.

08.10.10
15:40

И в крайна сметка пак ще попитам. Става ли сплита или не?
И ако не, каква е алтернативата?

08.10.10
22:31

Нормален е сплита, стига си го мислил.
Даже и да ги махнеш изолиращите, да има клек, лег, тяга, раменни преси, набирания пак си добре.

09.10.10
05:53

казано от normalno hidratiran на 08.10.10, 15:24:

Не знам дали да вярвам на теб или на огледалото. Освен това не знам дали съм измерил правилно талията си. Премерил съм там където са осмянките, а там където е найстина най-тънката част е 106см. А имам и тежки кости.

Aми постни снимка :)

11.10.10
17:20

казано от Miro Gi4ev на 09.10.10, 05:53:

казано от normalno hidratiran на 08.10.10, 15:24:

Aми постни снимка :)

Батка, няма да поствам щото не съм много за пред хората. Така като се замисля - май си прав. Тюфлек съм си още.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1