Огромен ПРОБЛЕМ с ръцете?!?

12.10.10
11:37

Така значи на 15г. (вече от два месеца (party) ) и от три месеца ръцете ми лявата и дясната са 35см от ТРИ-ЧЕТИРИ месеца вече  тренирам ръце веднъж седмично като първо тренирам трицепс правя разгъване на горен скрипец 3x8 и френско на машина 3x8-10 а за бицепс правя сгъване с EZ щанга 3x8-10 после сгъване с дъмбели от наклонен седеж 3x8 за всяко упр правя една рагряваща серия ЗНАМ ЧЕ СТЕ ХОРА С ОПИТ И СЕ НАДЯВАМ ДА НАМЕРИТЕ КЪДЕ ГРЕША :) Отивам да блъскам :D

Темата беше редактирана от TheK1ng на 12.10.10 11:40.

12.10.10
11:47

всичкия ми опит не помага да разбера какъв е проблема? защо реши, че грешиш?

12.10.10
11:48

Защо трябва да има грешка!? Напиши си кг, стаж, височина, за да мога да добия цялостна представа ;)

Ще се опитам да ти кажа някои неща:
Откакто тренирам бицепс и трицепс в един ден, когато съм започвал с бицепса, повече ми растеше трицепса и обратно.. ;) Говоря за период не по-малък от 1 месец! Освен това: Скотово = Задължително.. :) френското на машина според мен е пълен боклук (лично мнение)..

Пробвай това (ако имаш г/д половин година стаж) :
Трицепс:
Лег с тесен хват - 4х6-10
Френско с щанга - 3х6-10
кофички или ако не можеш да правиш кофи горен скрипец - 3х10-12

Бицепс:
Скотово - 4х6-10
сгъване с ЕЗ лост - 3х6-10
чуково сгъване на дъмбели - 2х8-10 :)
Според мен тази програмка действа доста добре ;) Естествено си прави модификации... :)
Също повече от 1 път за бицепс и 1 път за трицепс не блъскай до отказ! Това е сериозна грешкаа... ;) Внимателно подбирай тежестите, за да седиш в диапазона от повторения, на 1-2 от отказа ;)!
Успех (чакам и мен да ме критикуват :D:D )

12.10.10
11:48

Може би ти куца храната ?

12.10.10
11:52

казано от Едуардо на 12.10.10, 11:48:

Може би ти куца храната ?

Ето това е нещо, върху което всички млади блъскачи не се замислят... Те си мислят, че примерно 1-2 серии повече/по-малко или различни упражнения биха им помогнали повече отколкото някаква си храна.. ДА ама НЕ!!! Храната е 50% да не кажа повече от това да имаш разтеж :) Колкото по-рано го осъзнаеш - толкова по-добре ;)

12.10.10
11:53

е и аз с моя мизерен опит (5месеца и половина..) спадам към младите блъскачи, но поне осъзнавам какво представлява храната за мен! Чети-блъскай, чети-блъскай, чети-блъскай - ще се научиш как да блъскаш умно ;)

казано от johny_trevata на 12.10.10, 11:53:

е и аз с моя мизерен опит (5месеца и половина..) спадам към младите блъскачи, но поне осъзнавам какво представлява храната за мен! Чети-блъскай, чети-блъскай, чети-блъскай - ще се научиш как да блъскаш умно ;)

той има предвид желЕза да блъскаш !

ПС: и при мен се получава ефекта : Първо бицепс Напомпен трицепс... тоест втория мускул го натоварвам по-добре а не като почна в началото... пробвай супер серии,дроп серии.... Арнолд казва не прави две еднакви тренировки за изоставаща група

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.10.10 13:02.

12.10.10
13:31

Добре ще пробвам с различни упр 182см 75-76кг със храната знам какво да ям но просто немога винаги да ям това което трябва почти 2 г ОПИТ :)

12.10.10
14:06

Не е проблема в описаните упражнения. Имай търпение, рано е за големи ръце все оща.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.10.10 14:07.

12.10.10
15:23

Толкова се надявах някой да не го напише защото май е така :|

12.10.10
18:24

Или пък просто е време да започнеш да сменяш упражненията с други защото мускулът е свикнал вече.

13.10.10
13:36

казано от TheK1ng на 12.10.10, 11:37:

Така значи на 15г. (вече от два месеца (party) ) и от три месеца ръцете ми лявата и дясната са 35см от ТРИ-ЧЕТИРИ месеца вече  тренирам ръце веднъж седмично като първо тренирам трицепс правя разгъване на горен скрипец 3x8 и френско на машина 3x8-10 а за бицепс правя сгъване с EZ щанга 3x8-10 после сгъване с дъмбели от наклонен седеж 3x8 за всяко упр правя една рагряваща серия ЗНАМ ЧЕ СТЕ ХОРА С ОПИТ И СЕ НАДЯВАМ ДА НАМЕРИТЕ КЪДЕ ГРЕША :) Отивам да блъскам :D

Ako и теглото ти е непроменено през този период всичко е нормално!

АН

13.10.10
16:46

казано от pluvecat на 12.10.10, 18:24:

Или пък просто е време да започнеш да сменяш упражненията с други защото мускулът е свикнал вече.

Чуваш ги нещата. Поздрави

13.10.10
17:16

Мускула е свикнал с упражнението и как е свикнал? Може цял живот  две упражнениа да правиш сменяи интензивноста това е с което мускула свиква не с упражнениа.

AZ

13.10.10
17:27

Абе той свиква,но не точно с упражненията,а с времето на тренировка,кога го тренираш,с колко повторени и пр. ,а особено с тежестта.
Но според мен това си е един мит,който го налагат фитнес списанията с тяхните чудодейни програми,да се светят имената им,които са за хора на химия и с години стаж зад гърба си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1