13.04.05
21:21
здравеите.значи искам да ви попитам дали мога да тренирам краката два пъти седмично ? Например вав вторник и петък,като в понеделник тренирам гърди и бицепс,а четвъртак-гръб и трицепс.раменете в петък с краката.
аз сам 186 и 70 кг и сам много слаб в краката.значи за тях мисля да правя две упражнения-клек и мъртва тяга и прави крака и едно за прасеца с висока интезивност.
Добре дошъв във форума. Моля не заменяйте буквите с цифри!
Емил
Добре дошъл адаш. Да можеш да тренираш краката два пъти седмично. Въпроса е да не претренираш и да можеш да си постигаш целите. Ако искаш да покачиш масата в краката това е един удачен вариянт. Но все пак си твърде слаб за ръста ти братле.
по-здрави
еми тренирам от 3 месеца и до сега не сам тренирал краката.ништо друго не тренирам.
Според мен по-добре тренирай краката един път седмично.Щом не си ги тренирал досега,ще дърпат добре.След около 5-6 месеца,ако ти се вижда малко започни да ги тренираш по два пъти на седмица.И запомни - искаш ли големи крака - КЛЕКОВЕ!!!Знам,че е гадно упражнение,но това е действителността.
Успех!
доста е важно да имаш силни крака аз сам 1 добър пример за това до преди 2 месеца не ги бях тренирал и са като правя трапец имам усещане че ще ми се счупят
[quote author=”^MaD^”]са като правя трапец имам усещане че ще ми се счупят
каква е връзката :!:
ми нз не ми се четеше цялата тема :)
а ако въпроса ти е бил в другия смисал замисли се как изглеждат упр за трапец и с какви кг се правят
Идеята май е, че за трапеца се използват повечко кг, а като са ти слаби краката, едвам издържат :D
абе това за трапеца и краката и аз не го разбрах ама карай, или паък май го разбрах и аз не знам обърках се вече :D
Rafael ти още малко ще поискаш да му обуем бетонни обувки :D :D хехе шегувам се само.
сега сериозно, това с краката и аз мисля че щом досега не си ти тренирал и веднъж седмично да ги тренираш пак ще растат стига да правиш правилно упражненията. само не забравяй да загряваш много добре ставите и мускулите преди клековете и като за начало не се изсилвай с килограмите да не вземеш да си докараш някоя контузия без време