14.10.10
13:21
висок съм 180 тежа 75 kg
Темата беше редактирана от Microlab1 на 14.10.10 13:40.
И как очакваш някой да ти даде програма и хр. режим с тея неща, които каза за теб ?
Започни с това от колко време тренираш ( ден, седмица, месец, година, цял живот ), след това кажи какво включва храненето ти през по-голямата част от седмицата ( манджи, боклуци, месо, ориз, картофи, Зайо-Байо). След това сподели с нас, защо искаш този релеф и за колко време се надяваш да го постигнеш. При добро желание, можеш да ни споделиш какви хранителни добавки мислиш да ползваш. За да можем ние въз основа на всичката тази информация, да си изградим определена “картинка” какво представляваш в момента и накъде да те насочим.
тренирам горе-долу от 2 години в кьщи,ходя на лостове от време на време обаче няма голям ефект от тези тренировки които правя затова реших да почна с фитнес....храната ми включва банички,пици,меса-паржоли(пилешки),кюфтета,луканки,шпекови салами,снаксове,сладки-бонбони...общо взето това са ми храните...Значи искам да докарм 80кг и да направя релеф да нямам мазнини,да искарам плочите с една дума искам да се оформя...Мисля да не взимам добавки да пробван чисто 1-во :)
Като за начало можеш да разкараш баничките. След още малко разкарай сладки-бонбони, след това снаксовете. Наблегни на млякото, яйцата и месото.
Плочките са основен проблем и основна цел на повечето хора. За да ги “изкараш” първо трябва да ги създадеш, а след това да изчистиш мазното, което се натрупва лесно около тях. По презумция предполагам, че искаш “плочки” за следващото лято, което е една постижима задача, имайки предвид ниското ти стартово тегло. Трябва да имаш предвид, че не е препоръчително да се “омазнява”, ако наистина искаш “плочки”, защото ще ти е доста трудно без добавки да ги изчистиш после.
Основни неща, които трябва да направиш: Премахваш всичката вредна храна от менюто си. Това се прави с цел, не само заради малоумните “плочки”, но с цел подобряване на цялостното ти здраве и физическо състояние. Наблягаш на яйца, месо, мляко, картофи, ориз, плодове, зеленчуци.
Съставяш си програма, която да отговаря на твоята реалност и ежедневие и способността ти да възстановяваш. При липса на хранителни добавки, гледай да не надвишаваш повече от 5-6 упражнения на тренировка, тъй като ще ти е доста трудно да възстановяваш. Опитвай се да си лягаш преди 00:00 часа и да имаш поне седем-осем часа сън.