Набирания на ВЪЖЕ

14.10.10
15:20

Имам предвид закачено въже и набирания на горе по него ,някои знае ли дебелина на въжето  защото имам мерак да се набирам и мнго помага при канацката борба ;)

14.10.10
15:45

Оууу, това за канаЦката борба няма равно.

14.10.10
17:06

знаем ли зависи от какво ще е тва въже(сизал връв) 10тина санта някаде :D както и да го правиш в края на краищата по далече от земята няма да паднеш

14.10.10
17:43

Експериментирай.  Колкото е по-дебело, толкова по-тежък е хвата, т.е. по-труден за удържане.
И всичко трябва да е в някакви граници, все пак. Като за начало, вземи си въжета - различни дебелини.
Не ти трябват големи дължини, дори и по 1 метър ще е достатъчно за провесване през лост, като аз бих предпочел да направя възел в единия край, който да контрирам в примка.

Не са толкова евтини, колкото си мислиш, но не са и някаква цифра. В Бриколаж има добър избор, но май всичките са от изкуствена материя, така че може би ще е добре да ползваш и ръкавици.
Дали ще са от съществена полза, точно за канадската борба, не мога да ти кажа. Доколото си спомням, NRG беше голям фен на тоя спорт, така че може и да те открехне на някой пиниз.

Мнението беше редактирано от 6th на 14.10.10 17:48.

14.10.10
19:18

Вземаш сизал и почваш да плетеш!Изпробвано !

15.10.10
04:07

Nacheff   колко сезал смисъл  щот с 1 не става колко става хубава плетка ?

По-добре си намери хубаво въже от производител. Купи си няколко различни дебелини в интервала 1-2 инча (2,5-5см). Като ти каза Сталкер - и метър дължина ти върши работа, а цените са около 4лв/м за хубавите едноинчови въжета.

15.10.10
14:15

В моя град няма такива въжета Оranje ,ако пича ми каже колко сезали е наплел супер ще стане ;)

Аз също тренирам канадска борба, ако все още се интересуваш или не си намерил подходящия размер по-долу ще напиша.

Аз знам два вида упражнения, които са много добри. За целта ти трябва въже по-дебело от 20 сантиметра - обиколка.

Първо - Примерно закачаш на един клон въже 3 метра, сядаш на земята, хващаш въжето и се катериш. Можеш да си помагаш с краката, можеш да си държиш краката пуснати надолу или тялото и краката да образуват 90 градуса и въжето да минава между двата крака или някъде отстрани.

За второто направо ще ти пратя линк по-късно, защото ми е трудно да го обясня.

Много добри тренировки:
http://www.youtube.com/watch?v=MhkPiIDIGbg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Vt0bQdWwrfg - Тука са включени и въжетата.

Мнението беше редактирано от Мартин Николов на 14.12.10 23:44.

ED

20.01.11
18:24

Абе то с хубави въжета не става ;дд .. бойната прави борбатъъ .. такаче земи един сезал или връзките от обувките, завържи ги и почвай :D

07.02.11
15:57

Bressan даи си скаипа ,заинтересован съм  пък и може си поговорим за канацката борба ;)

07.02.11
15:57

Bressan даи си скаипа ,заинтересован съм  пък и може си поговорим за канацката борба

07.02.11
20:31

Искаш ли да ти дам моят, да си поговорим за граматикЪТЪ?

Bressan, тоя като му вида извивката в гръбначния стълб на унилатералното скотово сгъване и чак мен ме боли.

08.02.11
16:37

пич в канацка борба не ти тря чисто изпълнение тря ти сила сила и пак сила :) ;)

Много сила и добра техника..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1