16.10.10
20:42
Здравейте, значи на 15 години съм и от месец и 1седмица ходя на зала. През този период правих кръгова, по точно тази http://www.bb-team.org/workout/1291/#axzz12YSv3GNe .Та смятам от следващата седмица да започна сплит.Целта ми покачване на мускулна маса възможно най-чисто.
Висок съм 183-4 см.
Тежа 67,5 кг.
Ръка-31-2 см.
Гръдна обиколка- около 100-101 не съм я мерил скоро.
Гледам да се храня предимно със месо, ориз, картофи, риба и др. подобни храни.Понеже лятото ходих на лостове от тогава съм отказъл всякакво газирано, вафли, десерти ,шоколади и подбни.
Та искам да се посъветвам с вас понеже сте по-опитни за някаква програма след кръговата, която праих.
Темата беше редактирана от THe NaTural ChoiCE на 16.10.10 20:44.
Ден1
А1. Лег - 5х5
А2. Набирания - 5х5 ( с тежест)
Б1. Полулег с дъмбели - 5х8
Б2. Гребане с дъмбел - 5х8
В1. Раменна преса - 3х10
Ден2:
Клек с щанга/ Мъртва тяга - 5х5
Лег преса / става въпрос за крака, лег-от англ/
А1.Лег тесен хват - 3х8 / нали искаш да помпим ръката/
А2.Бицепсово сгъване 3х8
Прасец - 4х30
Корем - тук ти си избираш :):)
Аз тренирах по по-различна кръгова, но тя иска пълно отдаване - много ядене, много спане, а като сме на даскало е ясно, че тая няма да я бъде, за това с леки модификации. Мисля, че така е добре. Насочена е към повечко сила в гърба,гърдите, краката, ядрото. И разбира се, към маса. Немалко внимание е отделено и на ръката, както забелязваш.
Тренира се по следния начин
Ден1-почивка-ден2-почивка-ден1 и така до края на света :D
Упражнения от една и съща буква означава, че ги редуваш
Тоест, правиш серия от А1, почиваш, правиш серия от А2, почиваш и се връщап към А1. Лега и набиранията са по 5 повторения, така че ще използваш по-голяма тежест и тука можеш да си позволиш по-голяма почивка
Те тва е общо взето, даже не знам за кво аджеба го написах на кирилица тоя пост, все че е пълен с грешки
Копи-пейст бях го писал на един приятел, че ме мързи пак да такова-онакова, викам ае щи свърши ралта.
Успех
16.10.10
21:15
Ами мерси, ще чакам и други мнения, ама ми се струва че е много лека тази програма нз може и аз нещо да греаша. И също ако може да е 3 пъти в седмицата, защото най-вероятно събота и неделя ще съм зает.Мерси все пак.
Само да отбележа че се храня добре и от като започнах кръговат сам качил около 4 кг.
16.10.10
21:20
то зависи от тежестите и от интензивноста това дали ще ти е леко или не...
Еми, брат, ти почти нямаш стаж, няма смисъл да се хвърляш на много обемни тренировки.
17.10.10
07:58
Продължи си по кръговата поне три месеца.