16.10.10
13:37
http://www.basketball-bg.com/jump/airalert3.php
Ще започвам от този понеделник да правя тази програма и искам да питам трябва ли да знам някакви по специални работи за нея или каквото си е написано това трябва да се прави, защото чета доста коментари който са доста объркващи и искам да се посъветвам все пак с някой, а не само да чета неща и да не мога да питам защо така и т.н. :)
16.10.10
14:59
Преди всяка тренировка разгрявай много хубаво за да намалиш шанса от контузии.Отскока ще ти драпне от 5 до 20см зависимост да ли изпълняваш правилно упражненията.Имай напредвид че програмата е доста тежка и е за по напреднали.Това е което знам не съм я правил но съм чел доста и играя баскет от 2 години.
начи аз съм правил Айр алерт 2 .. и тази е добре и съм доста доволен .. и триябва да изпалняваш сичко по описания да не изпускаш една тренировка и дори една бройка.... разгрявай добре разтягай и след сяко упражнения опъвай краката да отпускаш мускулите , и след няколко месеца ще видиш резултата но повреме на тренирането не очаквай нищо .. просто почваш стискаш зъби болят те краката но има ефект
Преди последното упражнение, където скачаш като жаба, загрей добре колената и глутеусите , защото ще имаш болки първите 2-3 седмици от програмата.
08.12.10
10:31
Аз съм на първата седмица от air alert 2.Гледам последната искат leap ups 2x200, това възможно ли е изобщо да го направя.Доста се изморявам на 2x25 пък какво остава за следващите.Дано с течение на седмиците съм свикнал.И още нещо, програмата я правя на цимент и незнам дали е много удачно.Трябва ми за волейбол, 187см 89кг 26гд