Air Alert 3

http://www.basketball-bg.com/jump/airalert3.php

Ще започвам от този понеделник да правя тази програма и искам да питам трябва ли да знам някакви по специални работи за нея или каквото си е написано това трябва да се прави, защото чета доста коментари който са доста объркващи и искам да се посъветвам все пак с някой, а не само да чета неща и да не мога да питам защо така и т.н. :)

Преди всяка тренировка разгрявай много хубаво за да намалиш шанса от контузии.Отскока ще ти драпне от 5 до 20см зависимост да ли изпълняваш правилно упражненията.Имай напредвид че програмата е доста тежка и е за по напреднали.Това е което знам не съм я правил но съм чел доста и играя баскет от 2 години.

18.10.10
10:11

начи аз съм правил  Айр алерт 2 .. и тази е добре и съм доста доволен .. и триябва да изпалняваш сичко по описания да не изпускаш една тренировка и дори една бройка.... разгрявай добре разтягай и след сяко упражнения опъвай краката да отпускаш мускулите , и след няколко месеца ще видиш резултата но повреме на тренирането не очаквай нищо .. просто почваш стискаш зъби болят те краката но има ефект

18.10.10
10:30

Преди последното упражнение, където скачаш като жаба, загрей добре колената и глутеусите , защото ще имаш болки първите 2-3 седмици от програмата.

08.12.10
10:31

Аз съм на първата седмица от air alert 2.Гледам последната искат leap ups 2x200, това възможно ли е изобщо да го направя.Доста се изморявам на 2x25 пък какво остава за следващите.Дано с течение на седмиците съм свикнал.И още нещо, програмата я правя на цимент и незнам дали е много удачно.Трябва ми за волейбол, 187см 89кг 26гд

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1