Утро... инак и да разсъждавате по горното- те повечето са овце, ако не е Фб и други подобни зарибявки, то това ще е ТВ със също толкова упадъчен материал- зависи си от човека, който иска ще бъде жив, активен и не затворен в измислени светове, за мен си важи правилото на Дарвин за естествения подбор.
PROBG - БОКЛУЦИ! Карат ме сега да се изстрелвам към стадиона в тоя потоп :@:@
Поне победихте 8-)
Трябваше да сляза в мазето,за да разчистя малко пространство в него.Както си местех някакви вехтории и отнякъде ми паднаха върху главата някакви страшно мръсни найлони.Като се прибрах и се погледнах в огледалото, сам се смях на себе си и се присетих за тази любима моя песничка от детството: :D
http://vbox7.com/play:f399576e
Въпреки,че като малък си мечтаех да стана боклуджия :D :D :D
активен и не затворен в измислени светове, за мен си важи правилото на Дарвин за естествения подбор.
Точно.
Както пише един пич от един друг форум “Копелета, ще умреме!” :D
Траш, к’во всъщност те притеснява?
Толкова емоция влагаш в някакви хора, ФБ и други неща, които отричаш... Що те трогват толкова?
Между другото имам под 15 познати, които да покриват по-малко от 10 от точките за фейсбука и може би едноцифрено число, които да слизат под 5.
Колкото до това:
3. Напълно си загубил връзка с приятели, които нямат Facebook.
е абсолютен факт. С над 90% от едновремешните ми познати почти не поддържаме връзка, защото нямам снимки във фейсбук, които да прецъкват по цял ден и не си тегля от късметчетата на еди-кой-си, че да ми виждат името от време на време. Няколко човека се сетиха на другия ден след рожденния ми ден и се обадиха на патерица, викат “сори, ама като те няма във фейса така е - забравихме”.
Не страдам от този факт, но наистина е така - нямаш ли фейсбук в днешно време е много трудно да поддържаш контакт с повечето хора. Ама за какво ли пък са ми ТАКИВА хора, екстра ми е така :D
Мнението беше редактирано от G33K на 19.10.10 14:53.
Абе само на мен ли на РД-то имах 2 честитки във фейса, а телефона пък прегря :). А даже имам няколко добри приятели, с които често се виждаме, а им нямам фейса :D :D :D
Както пише един пич от един друг форум “Копелета, ще умреме!” :D
Траш, к’во всъщност те притеснява?
Толкова емоция влагаш в някакви хора, ФБ и други неща, които отричаш... Що те трогват толкова?
Чудя се и аз понякога. Знам ли, черта на характера може би? А може би друго.
Аре кажете някой добър филм, тъй като сериалите които гледам не се илези нацяло- и има до почакам няколко месеца :D
Моля, помогнете на загубения си асоциален колега :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 19.10.10 15:26.
Мишо, затова казах “А може би друго”. Т.е. оставих си място за такива причини. Млад съм, още не се познавам толкова добре и не мога да бъда категоричен... Може би съм съм сърдит, че никой не ще да ми каже, че съм прав. “Да, Траш, прав си, съгласен съм с теб” и т.н. Това не го чувам и може би се обиждам. А може и да се правя на интересен. Каквото и да се окаже, не бих се обидил да го разбера, тъй че “non taken”. Предпочитам да съм нещо лошо и да съм наясно с това, от колкото до последно да си мисля, че съм нещо, което не съм. :)
Ок, много дълбоко влизаме. Повече няма да пиша тая вечер.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.10.10 15:29.
Що за депресирани социопати сте ‘сички бе :D Я газ навън да се социализирате, стига висяли по форума :P
19.10.10
15:47
http://www.youtube.com/watch?v=BcsCPUuTNbY
PROBG - БОКЛУЦИ! Карат ме сега да се изстрелвам към стадиона в тоя потоп :@:@
Поне победихте 8-)
малко са отборите, които не сме ;)
19.10.10
17:41
Баща ми който е фен на Черноморец тръгна да ми вади статистики че били победили 4те софийски отбора, а аз му припомних че има и пети-Академик София който още е Undisputed :D :D :D
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 19.10.10 17:42.
19.10.10
17:45
уна море гранде... Левски имаха един отбор който никога не са побеждавали нещо от сорта на ‘’Завод 13’’ ли какво беше голям майтап.. САМО ЛЕВСКИ
19.10.10
18:36
тоз все едно нищо не усети егати цепеняка !
19.10.10
18:53
Един пияница объркал пътя за дома със пътя за гробито,за негово щастие или нещастие там току що изкопали гроб за наскоро починал човек..
Та пада нашия човек в гроба,попа дето пази,чува шум и решава да погледне..
Тъкмо наднича над гроба и пияницата изкача с лопата в ръка с думите :
- Попее,дай ракиятааа! ;
- Ааа,живота давам,ракията НЕ,чадо мое! - (попа) :D
————————————
Събрали сме се миналата година,малко преди нова година и пием..
Пием ние,пием и по едно време явно алкохола ни дойде в повече,едно момче започна да се просълзява и да говори сериозно :
- Момчета,ние сме много лоши пийняци! :D :D
- Каззхвам ви аззз,че сме мноо лоши пийняци,тряя спрем алкохола!
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 19.10.10 18:55.
Е няма такова закучване ... уж вярно а не тръгва... някаква идиотска грешка имам сигурно- знам че не ви интересува, но просто трябва да споделя някъде мъките си...
19.10.10
21:27
http://www.youtube.com/watch?v=FMfHD1kF41U
Тея от списание “Олимп” как може да допускат толкова много правописни грешки?!
Не се сдържах и опуках 100 грама бадеми. Току що разбрах, че последните 30 дена не съм правил май нищо на хийта с тоя 200-215 пулс, ми само сърцето съм си ебал. Малко ми е шит, сигурно, защото ако ми беше 170-80 щях да съм с по-малко мазнини в момента, ама йаде..
200-215 щеше да получиш удар освен, ако не си на медикаменти- малко се изсли...
http://www.youtube.com/watch?v=FMfHD1kF41U
Хаха, тоя на 1.10 не можах да спра да се смея
Не ми е ясно какво прави
Абе само на мен ли на РД-то имах 2 честитки във фейса, а телефона пък прегря :). А даже имам няколко добри приятели, с които често се виждаме, а им нямам фейса :D :D :D
Леле , Забраих.. На патерица тогава :D
Иначе на мен яко спам.. Не ги броих ама доста бяха в фейсбук..
200-215 щеше да получиш удар освен, ако не си на медикаменти- малко се изсли...
Не казвам, че всеки път ми е бил 210-215. Доста често ми стига 35-6, което прави 216. При джудото също се е случвало да е толкова висок, но там нещата са по-различни :D
Ми не знам как го сметна това... за 10 секунди ли броиш 35 удара? Според мен грешиш- ще получиш сърдечен арест при пулс 200 освен ако не си на медиксаменти, както вече казах.
Ми не знам как го сметна това... за 10 секунди ли броиш 35 удара? Според мен грешиш- ще получиш сърдечен арест при пулс 200 освен ако не си на медиксаменти, както вече казах.
Нещо такова :D Абе мани, че до колкото разбрах, повече съм си ебал сърцето, от колкото да съм горял мазнини при толкова висок пулс. Както и да е, малко късно, но се усетих, така или иначе имам още 2 месеца чистене, пулса ми няма да надвиваша 185-6 вече.
Не знам колко от вас четат “абстракти” на медицински проучвания, но това е интересно:
http://heart.bmj.com/content/early/2010/09/28/hrt.2010.195412.abstract?sid=6fec0ddc-203e-4e76-995a-7f77a51685b3
С две думи има пряка зависимост между ниските нива на серумен тестостерон при мъжете и смъртността от сърдечно-съдови заболявания. Това е в противоречие с разпространеното доскоро мнение, че високите, а не ниските нива на тестостерон причиняват проблеми със сърдечно-съдовата система. Старите разбирания обаче се базират върху наблюдения върху професионални спортисти, злоупотребяващи с препарати, които причиняват нива на тестостерона, стотици пъти по-високи от нормалните.
20.10.10
12:55
ем незнам стари и млади виждания но като вземем пример с младите ( вкл. и мен ) сме с високи нива на тестостерон... тоест ако беше вярно, че високите нива вредят значи трябваше ние да сме по болниците не възрастните ?! така ли е ..
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.10.10 12:56.
20.10.10
13:18
В момента се развиваме,така че не вредят по логиката..
Даже са нужни,за да израстем правилно.