Утро... инак и да разсъждавате по горното- те повечето са овце, ако не е Фб и други подобни зарибявки, то това ще е ТВ със също толкова упадъчен материал- зависи си от човека, който иска ще бъде жив, активен и не затворен в измислени светове, за мен си важи правилото на Дарвин за естествения подбор.
казано от VEGATA на 18.10.10, 18:21:
PROBG - БОКЛУЦИ! Карат ме сега да се изстрелвам към стадиона в тоя потоп :@:@
Поне победихте 8-)
Трябваше да сляза в мазето,за да разчистя малко пространство в него.Както си местех някакви вехтории и отнякъде ми паднаха върху главата някакви страшно мръсни найлони.Като се прибрах и се погледнах в огледалото, сам се смях на себе си и се присетих за тази любима моя песничка от детството: :D
http://vbox7.com/play:f399576e
Въпреки,че като малък си мечтаех да стана боклуджия :D :D :D
казано от CKOTA на 19.10.10, 04:59:
активен и не затворен в измислени светове, за мен си важи правилото на Дарвин за естествения подбор.
Точно.
Както пише един пич от един друг форум “Копелета, ще умреме!” :D
Траш, к’во всъщност те притеснява?
Толкова емоция влагаш в някакви хора, ФБ и други неща, които отричаш... Що те трогват толкова?
Между другото имам под 15 познати, които да покриват по-малко от 10 от точките за фейсбука и може би едноцифрено число, които да слизат под 5.
Колкото до това:
3. Напълно си загубил връзка с приятели, които нямат Facebook.
е абсолютен факт. С над 90% от едновремешните ми познати почти не поддържаме връзка, защото нямам снимки във фейсбук, които да прецъкват по цял ден и не си тегля от късметчетата на еди-кой-си, че да ми виждат името от време на време. Няколко човека се сетиха на другия ден след рожденния ми ден и се обадиха на патерица, викат “сори, ама като те няма във фейса така е - забравихме”.
Не страдам от този факт, но наистина е така - нямаш ли фейсбук в днешно време е много трудно да поддържаш контакт с повечето хора. Ама за какво ли пък са ми ТАКИВА хора, екстра ми е така :D
Мнението беше редактирано от G33K на 19.10.10 14:53.
Абе само на мен ли на РД-то имах 2 честитки във фейса, а телефона пък прегря :). А даже имам няколко добри приятели, с които често се виждаме, а им нямам фейса :D :D :D
казано от С7АЛК3Р на 19.10.10, 12:41:
Както пише един пич от един друг форум “Копелета, ще умреме!” :D
Траш, к’во всъщност те притеснява?
Толкова емоция влагаш в някакви хора, ФБ и други неща, които отричаш... Що те трогват толкова?
Чудя се и аз понякога. Знам ли, черта на характера може би? А може би друго.
Аре кажете някой добър филм, тъй като сериалите които гледам не се илези нацяло- и има до почакам няколко месеца :D
Моля, помогнете на загубения си асоциален колега :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 19.10.10 15:26.
Мишо, затова казах “А може би друго”. Т.е. оставих си място за такива причини. Млад съм, още не се познавам толкова добре и не мога да бъда категоричен... Може би съм съм сърдит, че никой не ще да ми каже, че съм прав. “Да, Траш, прав си, съгласен съм с теб” и т.н. Това не го чувам и може би се обиждам. А може и да се правя на интересен. Каквото и да се окаже, не бих се обидил да го разбера, тъй че “non taken”. Предпочитам да съм нещо лошо и да съм наясно с това, от колкото до последно да си мисля, че съм нещо, което не съм. :)
Ок, много дълбоко влизаме. Повече няма да пиша тая вечер.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.10.10 15:29.
Що за депресирани социопати сте ‘сички бе :D Я газ навън да се социализирате, стига висяли по форума :P
19.10.10
15:47
http://www.youtube.com/watch?v=BcsCPUuTNbY
казано от korpusito на 19.10.10, 07:52:
казано от VEGATA на 18.10.10, 18:21:
PROBG - БОКЛУЦИ! Карат ме сега да се изстрелвам към стадиона в тоя потоп :@:@
Поне победихте 8-)
малко са отборите, които не сме ;)
19.10.10
17:41
Баща ми който е фен на Черноморец тръгна да ми вади статистики че били победили 4те софийски отбора, а аз му припомних че има и пети-Академик София който още е Undisputed :D :D :D
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 19.10.10 17:42.
19.10.10
17:45
уна море гранде... Левски имаха един отбор който никога не са побеждавали нещо от сорта на ‘’Завод 13’’ ли какво беше голям майтап.. САМО ЛЕВСКИ
19.10.10
18:36
тоз все едно нищо не усети егати цепеняка !
19.10.10
18:53
Един пияница объркал пътя за дома със пътя за гробито,за негово щастие или нещастие там току що изкопали гроб за наскоро починал човек..
Та пада нашия човек в гроба,попа дето пази,чува шум и решава да погледне..
Тъкмо наднича над гроба и пияницата изкача с лопата в ръка с думите :
- Попее,дай ракиятааа! ;
- Ааа,живота давам,ракията НЕ,чадо мое! - (попа) :D
————————————
Събрали сме се миналата година,малко преди нова година и пием..
Пием ние,пием и по едно време явно алкохола ни дойде в повече,едно момче започна да се просълзява и да говори сериозно :
- Момчета,ние сме много лоши пийняци! :D :D
- Каззхвам ви аззз,че сме мноо лоши пийняци,тряя спрем алкохола!
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 19.10.10 18:55.
Е няма такова закучване ... уж вярно а не тръгва... някаква идиотска грешка имам сигурно- знам че не ви интересува, но просто трябва да споделя някъде мъките си...
19.10.10
21:27
http://www.youtube.com/watch?v=FMfHD1kF41U
Тея от списание “Олимп” как може да допускат толкова много правописни грешки?!
Не се сдържах и опуках 100 грама бадеми. Току що разбрах, че последните 30 дена не съм правил май нищо на хийта с тоя 200-215 пулс, ми само сърцето съм си ебал. Малко ми е шит, сигурно, защото ако ми беше 170-80 щях да съм с по-малко мазнини в момента, ама йаде..
200-215 щеше да получиш удар освен, ако не си на медикаменти- малко се изсли...
http://www.youtube.com/watch?v=FMfHD1kF41U
Хаха, тоя на 1.10 не можах да спра да се смея
Не ми е ясно какво прави
казано от Миsh0 на 19.10.10, 15:15:
Абе само на мен ли на РД-то имах 2 честитки във фейса, а телефона пък прегря :). А даже имам няколко добри приятели, с които често се виждаме, а им нямам фейса :D :D :D
Леле , Забраих.. На патерица тогава :D
Иначе на мен яко спам.. Не ги броих ама доста бяха в фейсбук..
казано от CKOTA на 19.10.10, 23:39:
200-215 щеше да получиш удар освен, ако не си на медикаменти- малко се изсли...
Не казвам, че всеки път ми е бил 210-215. Доста често ми стига 35-6, което прави 216. При джудото също се е случвало да е толкова висок, но там нещата са по-различни :D
Ми не знам как го сметна това... за 10 секунди ли броиш 35 удара? Според мен грешиш- ще получиш сърдечен арест при пулс 200 освен ако не си на медиксаменти, както вече казах.
казано от CKOTA на 20.10.10, 08:10:
Ми не знам как го сметна това... за 10 секунди ли броиш 35 удара? Според мен грешиш- ще получиш сърдечен арест при пулс 200 освен ако не си на медиксаменти, както вече казах.
Нещо такова :D Абе мани, че до колкото разбрах, повече съм си ебал сърцето, от колкото да съм горял мазнини при толкова висок пулс. Както и да е, малко късно, но се усетих, така или иначе имам още 2 месеца чистене, пулса ми няма да надвиваша 185-6 вече.
Не знам колко от вас четат “абстракти” на медицински проучвания, но това е интересно:
http://heart.bmj.com/content/early/2010/09/28/hrt.2010.195412.abstract?sid=6fec0ddc-203e-4e76-995a-7f77a51685b3
С две думи има пряка зависимост между ниските нива на серумен тестостерон при мъжете и смъртността от сърдечно-съдови заболявания. Това е в противоречие с разпространеното доскоро мнение, че високите, а не ниските нива на тестостерон причиняват проблеми със сърдечно-съдовата система. Старите разбирания обаче се базират върху наблюдения върху професионални спортисти, злоупотребяващи с препарати, които причиняват нива на тестостерона, стотици пъти по-високи от нормалните.
20.10.10
12:55
ем незнам стари и млади виждания но като вземем пример с младите ( вкл. и мен ) сме с високи нива на тестостерон... тоест ако беше вярно, че високите нива вредят значи трябваше ние да сме по болниците не възрастните ?! така ли е ..
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.10.10 12:56.
20.10.10
13:18
В момента се развиваме,така че не вредят по логиката..
Даже са нужни,за да израстем правилно.