Дневникът на Mayweda

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.10.10
11:36

закуска : ябълка , кафе с мляко
обяд: исках нещо топло,но в нас имаше фрикасе.. ами ядох с малко лимон :)
вечеря : 2 айца, пилешка пържола
тренировки: нямам от утре се почвам пак....цялото напрежение, което бях натрупала и безсънните нощи ме изтощиха мн, но от днес вече съм Магистър и съм мн happy :)

10.10.10
11:41

Браво! Честито!  :)

11.10.10
08:02

Мерси мерси :) dance_girl :)

Май направих рекорда си по-спане :) от вчера в 2:00 на обяд  до днес в 10:00 - 20 часа сън :),  като нов човек съм хаха :)

Мнението беше редактирано от Mayweda на 11.10.10 16:35.

11.10.10
08:09

Честито, магистър : )
Успешна реализация и тежки тренировки ти пожелавам : )

11.10.10
16:37

закуска : кафе с мляко
обяд: омлет (2 айца, сирене, малко кашкавал), варен картоф с извара
вечеря : прясно зеле :) ммм мн така ми се ядеше.. с мръвка
днес ми е ден на сладкото: 5 блокчета черен шоколад
4литра вода
тренировка: амм пак като горе -3 кръга, но се отплеснах на велото-40мин.. и бях в залата 3 4аса :) хаха ужасТ
Лек и късметлийски ден на всички

Мнението беше редактирано от Mayweda на 11.10.10 16:38.

11.10.10
16:57

абе аз не съм специалист, ама вместо да пишеш “закуска - кафе с мляко”, можеш да напишеш, просто “сутринта - кафе с мляко” :)) Иначе - извара с варен картоф ми прозвуча дооооста вкусно, както от 6 месеца не съм яла картофи, направо утре ще си направя :))

11.10.10
17:04

дам права си ама правя копи-пейст :) .. а за картофа беше вкусно найстина.. аз го ядох малко по принуда нямаше нищо др... но си го нарязах на филийки отгоре с извара и малко чубрица в микровълновата за 30 сек да се затопли... ммм.. ще се пробва пак след 1 -2 дена хаха.. даже малко попреядох..  Милата от 6 месеца !! леле защо така? въглехидратите ли са мн? аз трябва да хапвам ориз или поне 1 картоф на 1-2 седмици.. немога там ми е слабоста

Мнението беше редактирано от Mayweda на 11.10.10 17:05.

11.10.10
17:09

казано от Mayweda на 11.10.10, 17:04:

дам права си ама правя копи-пейст :) .. а за картофа беше вкусно найстина.. аз го ядох малко по принуда нямаше нищо др... но си го нарязах на филийки отгоре с извара и малко чубрица в микровълновата за 30 сек да се затопли... ммм.. ще се пробва пак след 1 -2 дена хаха.. даже малко попреядох..  Милата от 6 месеца !! леле защо така? въглехидратите ли са мн? аз трябва да хапвам ориз или поне 1 картоф на 1-2 седмици.. немога там ми е слабоста

мммммммм..... ще те съдя за подстрекателство и развращаване....

11.10.10
17:12

казано от maxxi на 11.10.10, 17:09:

мммммммм..... ще те съдя за подстрекателство и развращаване....

ммм ВИНОВНА ;) ще чакам наказанието :)..... Хайде лека вечер и от мен.. ще си пусна някое забавно филмче и после ще гушна възглавницата. Сладки сънища на всички

12.10.10
13:30

сутрин: кафе с малко мляко
обяд: 2 айца на тефлон, 1 варен картоф в плик (направих пикантните пликчетата- където ги рекламират, но сложих картофи, моркови и пилешки бутчета стана хубаво, др неща се умирисаха и придобиха вкуса на пиленцето мммм)
след обяд: дюла, 2 круши
вечеря: пилешко бутче, домат
тренировка : почивен

Мнението беше редактирано от Mayweda на 12.10.10 13:31.

12.10.10
15:15

Честно казано ми омръзна 2 месеца и половина да правя едно и също, като тренировки. В момента нямам паричата възможност да си направя 2 тренировъчна програма и мисля да експерементирам с http://www.bb-team.org/workout/2786/ изглежда доста забавно и бих могла 2 месеца да я спазвам :) след което ще се консултирам за др програма с инструктора. Какво мислите? И още нещо с какво мога да заменя “Супермен извиването”, “Железния кръст” и “Глутеус Мост”... все пак залата е малка не искам да се излагам като се клеча на земята като ненормална супер претеснителна съм и само това ми остава..... единствената дето да прави тези неща.. ще умра от притеснение

12.10.10
16:31

Глутеус мост и Супермен /доскоро не ми беше познато с това име упражнението/ са много хубави упражнения. Нас по време на репетициите с балета много ни юркаха с тези упражнения  :)  “Суперменът” го правихме с ръце напред или зад тила, а т.нар. Глутеус мост с мноого повече извиване в кръста - обикновено с ръце си хващахме глезените и се повдигахме много, почти само на стъпало и глава  :D и това трябваше да го правим с доста голяма скорост и много повторения.
Щом не ти е удобно да ги правиш във фитнеса, си ги прави вкъщи в комбинация и с други упражнения, за да се получи пак завършена тренировка  ;)

Мнението беше редактирано от dance_girl на 12.10.10 16:32.

13.10.10
12:46

сутрин: кафе с мляко
обяд: омлет (2 айца, малко сирене + кашкавал, извара-обезмаслена, чесън-настърган, чубрица), 1 чаша айрян, 1 чаша червено вино (да успокоя нервите)
след обяд: дюла, круша

тренировка : в домашни условия, вдъхнових се от Б. Христов затова взех някои от неговите идеи и ги съчетах с мои:
1. Yoga с елементи на стречинг и Анчар дишане - 30 мин – Това си е моя приумица
2. Пълни клекове със Швейцарска топка - 3х25
3. Флайс от полулег - 3х30@3кг(за всяка ръка) за съжаление нямам др гирички
4. Раменни преси над главата - 3х30@3кг за ръка
5. Последователно сгъване за бицепси от седеж 3х40,30,30 @3кг
6. Бaлетен клек с гира - 3х25@ 6кг
7. Кик-бек за трицепси- 3х20,15,15@ 3кг - УЖАСНО мн ме боли сега ..отдолната страна на предмишницата (трицепса??), направо не мога да се движа май не бях загряла хубаво
8. Помпички на легло-хихи- 3х20,15,15(сгънати крака)
9. Крънч коремни преси - 3х болка
10. Стречинг и Ангчар дишане - 8 мин- и това си е мое решение

Мнението беше редактирано от Mayweda на 19.10.10 19:42.

13.10.10
17:59

Поздрав с http://vbox7.com/play:64b4334c аз ще се пораздвижа...
Лека вечер на всички и сладки сънища

14.10.10
14:14

Днес имам мускулна на трицепса и на бедрата мн яко... в залата не съм се подреждала така, а в нас... какъв срам...
Сутрин: кафе с мляко
Обяд : омлет (2 айца, сирене, извара, половин настърган домат, кашкавал-мн малко, половин кренвирш), 1 вафла-умирах за сладко чак искри ми излизаха от очите
Вечеря: ще е нещо леко не съм решила или ябълка или бульон.. че обяда е зле..
тренировка : от леглото до компа хаха базикам се.. нямам днес

Усмихнат ден от мен ;)

14.10.10
22:52

сутрин : кафе с мляко
обяд : купичка супа-топчета, 1/2 КМ :)
след обяд : купичка супа-топчета, 1 филия препечен хляб, ябълка
вечеря: ОЩЕ НЗ

тренировка:
1. 42мин. аеробика с елементи на стречинги cool-down тези клипчета
2. Флайс от полулег - 3х40@3кг(за всяка ръка) за съжаление нямам др гирички
3. Раменни преси над главата - 3х30@3кг за ръка
4. Последователно сгъване за бицепси от седеж 3х30 @3кг
5. Кик-бек за трицепси- 3х15@ 3кг
6. Крънч коремни преси - 3х болка
7.Стречинг и Ангчар дишане - 8 мин

Мнението беше редактирано от Mayweda на 15.10.10 14:39.

15.10.10
11:34

От идеята и от сайта който даде Absolut Illusion (МЕРСИИИИИ МН), реших и аз да си видя резултатите така:

- Идеално тегло: 43,3 - 55,5 кг - ето знаех си гадните 5-6 кг ...
- BMI (Body Mass Index не знам за какво служи, ще чета още) - 23
- Калорийна нужда на ден: 2160 кал.
- Body Fat Index Calculator - 32% -УЖАС’ттт’

Според едни други калкулатори и сметки:
- % подкожна мас: 19,09% от формулата в по тази формула -тук е малко по добре  Което значи че тези проценти се равняват на 11,6 кг чиста мазнина за моето тяло.. трбва да ги смъкна на 12-13%
И така драги ми Смехурко... положението е мн зле ;)
Но не губя надежда за тези 2 месеца без прекъсване имам малък резултат - 2 см долу от талията въпреки че се мерих след обилен обяд :), за др може да не е постижение, но за мен е повод да се радвам и надъхвам, въпреки че явно с ханша и бюста ще видя зор ;)
Лек ден

Мнението беше редактирано от Mayweda на 15.10.10 11:40.

15.10.10
12:53

Здравей, Mayweda
Относно сайтовете - не съм сигурна доколко са верни. Да не те подведа и теб :) А за талията - 2 см си е нормално за 2 месеца. Все пак не може да очакваме чудеса. Ако си чела дневника ми, сигурно си забелязала, че ми трябваха 2 месеца и половина за да сваля 2-4 см и да - важно е да се надъхваш сама. Това си е един вид мотивация за теб самата, да знаеш, че усилията ти се възнаграждават и най-важното, че с магия не става, а с труд и упоритост. Но съм на мнение, че ти трябва корекция в менюто и то сериозна, за да не бъдат резултатите ти краткотрайни и да не вредиш на себе си, като измъчваш тялото си с хм - глад.
Поздрави! :)

15.10.10
14:42

ох знам,аз и не бързам за резултати стига да са постоянни.. а за яденето- по-принцип ям ама тези 4 дена тренировките са ми в къщи и все си мисля че не са достатъчни, всякаш чувството да си взала е съвсвем различно въпреки че като гледам имам мускулна оттова дето правя в нас... затова и намалих храната :) ще се поправя

18.10.10
10:38

събота и неделя : нз от къде да почна и как да свърша и най-вече има ли смисъл да обяснявам :(, то не бяха рожденни дни, годежи, ранни зори, алкохолни преживявания и т.н... отпуснах му здраво края.Затова съм решила да правя 5 отчиастващи дни с мн течности и с по-проста храна.

закуска: кафе
обяд: 2 яйца, обезмаслена-обезсолена извара, 1филийка препечен хляб
след обяд: активия ананас
вечеря: 3 кюфтета, извара, мн ми се дояде горчица така че+ горчица,препечен хляб филия и половина пълнозърнест, 2 домата
течности до сега: 4 литра вода

тренировка :
1. заграване с кростренажор-10 мин, 5 лицеви, повдигане на прасци до болка
2. пекторал- 3х15@10кг
  пек-дек 3х15@20кг
3. горен скрипец - 3х16х20кг
  долен скрипец - 3х16х20кг
4. рамо нагоре избутване машина???- 3х15@5,10,5кг
5. трицепс-амм онова с въженцето надолу (нз как се казва) 3х17@10кг
6. клек с лост -3х15@20кг
  глутеус 3х35@20кг всеки крак
  мах?? - 3х35@20кг за всеки крак
  Аддуктор машина затваряне- 3х(първо ляв крак и десен крак х10@20кг всеки и общо двата х20 @20кг)
  Аддуктор машина отваряне  - 3х(първо ляв крак и десен крак х10@20кг всеки и общо двата х20 @20кг)
7. Край с коремни преси-лежанка 3 х отказ,
  Крънч коремни - 3х отказ
8. 15 мин велоарг.

Мнението беше редактирано от Mayweda на 18.10.10 21:10.

18.10.10
11:33

Закуската ти е плачевна. Не ядеш нищо. Тренираш повече от маратонец. Да се ръководиш по уеб-страниците относно “идеалното” ти тегло е като да гледаш DVD с инструкции за камикадзе.

18.10.10
11:59

казано от amistad на 18.10.10, 11:33:

Закуската ти е плачевна. Не ядеш нищо. Тренираш повече от маратонец. Да се ръководиш по уеб-страниците относно “идеалното” ти тегло е като да гледаш DVD с инструкции за камикадзе.

благодаря .. това си беше чист шамар.. имах нужда от такъв да се поосвестя малко.. за съжаление закуската и обяда са ми на 1 в разстояние 20 мин защото ставам приблизително към 13 часа всеки ден.. а за тренировките абе не са като на маратонец със сравнение с др момичета аз съм начинаеща.. докато ги стигна мн вода ще изтече иначе..
найстина ти благодаря, че мислиш така.. даже се зарадвах трябва да те черпя нещо

18.10.10
20:28

Коремните преси, особено до отказ, ще ти съсипят кръста в дългосрочен план. Има редица други много по-безопасни и функционални упражнения за стягане на коремната област.

Ставането ти в 13:00 часа е породено от работа през нощта или просто те мързи да станеш по-рано? Ядеш като манекенка, тренираш като културист с три години стаж. Не знам кой ти е казал да се храниш така ( съмняваме ме някой да ти е казал, най-вероятно на своя глава се съсипваш ) но ти си на минус безкрайност калориен баланс.

19.10.10
14:45

сутрин: кафе с мляко
обяд: 2 бъркани яйца със сирене -без мазнина, препечена филийка пълн. хляб, 2 домата
след обяд : препечена филийка пълнозърнест хляб, луканка, 2 домата,лютеница, 1ч.л. горчица
вечеря : 2 кюфтета, 1 кебабче, салата
по-късно: ябълка
течности : приблизително 3,5-4 л

тренировка: ам днес е почивен, но обикалях магазините 5 часа с 9,5см. токчета което си е бая тенировка хахахаха

Мнението беше редактирано от Mayweda на 19.10.10 14:47.

19.10.10
17:16

hey Mayweda,
reshih i az da se namesq.
Oh,zasho nqma hubava zakuska? Zakuskata e mnogo,mnogo vajna.Mnogo hora q prenebregvat.Trqbva da qdesh poveche vaglehidrati i fibre za zakuska i qj raznoobrazni hrani.Zakuskata e mnogo vajna,zashoto zadeistva metabolizma,a ot tam magiqta zapochva,kogato metabolizma raboti.Zatovq qj solidna i hubava hrana :)
Zabelqzah che pochti vseki obqd qdesh qica.Parvo qicata sa dobar protein,nqma spor,no sasho i kachvat holesterola,zatova 2-3 qica na sedmica e povehce ot dostatachno.Nie nali ne qdem samo,za da izglejdame dobre,trqbva i da sme zdravi.Nedei da gi qdesh tiq kremvirishi.Palni sa s sbokluci i sol,preraboteni i t.n. Vzemai si chisti pileshki gardi,nikakvo maznini.free range ako moje.Edin den imash supa topcheta za obqd i sled obqd,malko stranno. Obqd i snack edno i sasho li she e?!
vkarai mnogo zelenchuci v dietata si,nesha koito ne sa preraboteni kato mesa i razni drugi,qj riba 2 pati v sedmicata,vsichkite mleka i sirena ako moje da sa LOW FAT ( ne znam kakvo e na balgarski,izvinqvam se.Iskam da se izvinq i che ne pisha i obqsnavam mnogo dobre,no ne jiveq v Bulgaria okolo 20 godini veche,no se nadqvam da me razberesh)
Otnosno BMI - body Mass Index. Po princip se izpolzva za da se ustanovi kakvo ti e normalnoto,zdravno teglo,no tuk nie ne go polzvame mnogo,zashoto ako nqkoi chovek ima muskuli,she izleze che toi e debel,koeto ne e taka.muskulite tejat poveche ot fat.
Nai-dobre e da si vzemesh merkite na taliqta,na korema( okolo korema trqbva da e ne povehce ot 80 cm,taka e zdravoslovno) ili pak ako iskash da razberesh kolko fat imash,mojesh da si napravish skinfold test,ne znam dali gi pravqt v Bulgaria. Skin fold test izmerva kolko body fat vsashnost imash.
Opravi si dietata i gledai da qdesh palnocenno,za da si zdrava.
Za uprajneniqta ,vaobshe ne sam zapoznata,nqkoi gore-dolu gi razbiram,no nqmam vreme sega da gi otvarqm. Nai-barziqt nachin da svalish e da bqgash ,bqgash,bqgash.Napravi si programa,koqto da e edin den cardio,edin den tejesti.6 dni v sedmicata po chas i na sedmiq pochivai. Ako mojesh da trenirash sutrin rano, predi zaksuka daje e oshe po-dobre zashoto togava tqloto ti polzva fat kato energiq .. woo hoo :) Ako moje sasho kupi si i HRM.Super e,mnogo pomaga ;) Vnimavai s kaloriite i porciite sasho.
Jelaq ti uspeh

Denitsa
xxx

19.10.10
17:27

казано от Mayweda на 13.10.10, 12:46:

тренировка : в домашни условия, вдъхнових се от Б. Христов затова:
1. Yoga с елементи на стречинг и Анчар дишане - 30 мин

Г-н Христов по този начин ли го беше изписал?  :D Защото просто не означава нищо...МОЛЯ, поясни какво точно си направила!!

19.10.10
19:41

казано от Margaritka на 19.10.10, 17:27:

Г-н Христов по този начин ли го беше изписал?  :D Защото просто не означава нищо...МОЛЯ, поясни какво точно си направила!!

ОО не не глупости... това си е моята част в тренировката казах само че съм вдъхновена от идеите му.. направих няколко размествания и оставих мой почерк в тренировката хахаха като добавих yoga - която гледах на видео по фиеста тв-с това дишане (дълбоко мисля че жената го произнесе анг.. нещо си..потърсих в нета и първото в google с querity :”видове дишане в yoga” излезна това и ми се стори най-близо :D).. обичам да се занимавам в къщи и да повтарям като малките деца каквото виждам на ТВ-то :D -всичко в кръга на шегата...
надявам да не съм обидила някого сега ще променя коментара си...

Мнението беше редактирано от Mayweda на 19.10.10 19:46.

19.10.10
19:59

казано от Beattie на 19.10.10, 17:16:

hey Mayweda,
reshih i az da se namesq…........

Здр Beattie-Деница ... благодаря за обстойния и мн добър коментар.. честно казано и аз се замислям напоследък с тези яйца и т.н. Ще променя всичко в яденето... имах възможност да видя коментара ти доста късно.. но явно днес сме били  на една вълна .. направих си примерно меню за тази седмица, което се различава доста от това което съм яла като цяло до сега. Най-интересното е че за утре имам риба... за която ти спомена. Нямам възможност да тренирам сутрин.. а към 3-4. След ТМЦ-то започвам нова програма която изготвих с треньора в залата. Ще я запиша и ще имате възможност да коментирате. До колкото за ханша - в момента съм 68-69 см .. но не съм от високите хора.. 165см 93-69-93.. –тирбушончe но поне всичко ми е разположено пропорционално. Тест за мазнини ще си направя само чакам да докарат уреда в залата. Дано всичко тръгне към по добре..
ПП: Съжалявам само ако някой може да помогне какво точно е ХРМ защото попадам на  статии от рода на :
тези сайтове
или обстойна информация за Human Resource Managemen- което е чиста социол. и икон.тероия

Мнението беше редактирано от Mayweda на 19.10.10 20:13.

19.10.10
20:26

Здравей, Деница,
през последните 20 години, откакто не живееш в България, са измислили килизаторите :) Точно под прозорчето, в което си пишеш поста има едно бутонче “клавиатура”. Имаме си азбука, използвай я :)
Иначе с мнението ти съм сравнително съгласна (макар и да е доста трудно за четене)...
И все пак нещото, за което съм сигурна, че грешиш е това с избягването на яйцата и наблягането на нискомаслените продукти. Нито яйцата, нито пълномаслените продукти ще и качат холестерола. И освен това не са вредни. Това е остаряло виждане, има доста статии по въпроса, потърси и прочети. Изпробвала съм го съм върху себе си, т.е.  храня се с много яйца (средно по 2-3 на ден), освен това свинско и така нататък - холестеролът ми е в норми.
@Mayweda - яж си спокойно яйца. Ако не си сигурна - направи изследване на холестерола.

Мнението беше редактирано от adichka на 19.10.10 20:28.

19.10.10
20:38

казано от Mayweda на 19.10.10, 19:41:

казано от Margaritka на 19.10.10, 17:27:

ОО не не глупости... това си е моята част в тренировката казах само че съм вдъхновена от идеите му.. направих няколко размествания и оставих мой почерк в тренировката хахаха като добавих yoga - която гледах на видео по фиеста тв-с това дишане (дълбоко мисля че жената го произнесе анг.. нещо си..потърсих в нета и първото в google с querity :”видове дишане в yoga” излезна това и ми се стори най-близо :D).. обичам да се занимавам в къщи и да повтарям като малките деца каквото виждам на ТВ-то :D -всичко в кръга на шегата...
надявам да не съм обидила някого сега ще променя коментара си...

В друга тема наскоро се обсъждаше стречинга преди тренировка - още един път: НЕ е добра идея, прави го в отделен ден или след тренировка. Друга НЕдобра идея е практикуването на йога вкъщи (в случай че нямаш достатъчно личен опит и знания по въпроса) - хората от Фиеста ТВ няма как да те видят дали изпълняваш движенията правилно, а някои от тях носят висок риск от контузия ако бъдат изпълнени неправилно.
Все още това с дишането си остава загадка за мен :D .

20.10.10
11:55

ПП: Съжалявам само ако някой може да помогне какво точно е ХРМ защото попадам на  статии от рода на :
тези сайтове
или обстойна информация за Human Resource Managemen- което е чиста социол. и икон.тероия

Zdravei Mayweda,

Stava duma za HRM ,koeto she reche Heart Rate Monitor na angliiski,ideq si nqmam kakvo she e na balgarski. No sledvai tozi link,obqsnqva kakvo e     http://en.wikipedia.org/wiki/Heart_rate_monitor
Mnogo e dobre za tenirovka,zashoto vijdash kolko kalorii habish na trenirovka ili pak se motivirsh povehce i si kazvash .. ” dnes dokato ne izgorq 700 kalorii ne spiram “,taka mojesh da se organizirash i po-dobreSledish si ritama na sarceto i znaesh koga,kak i na kakvo nivo da trenirash,kolko % i t.n. Ponqkoga si mislq,che nqma nujda ot treniori :) Az polzvam POLAR,no kogato bqgam polzvam GARMIN,zashoto e s GPS i mi dava razstoqnieto,koeto sam probqgala,a i idva s USB i taka moje da si sledish tempoto,skorosta,mestata po koito bqgam i e lesno da si analiziram trenirovkite. POLAR go polzvam,kogato prosto imam klas ili pak tejesti.
Nadqvam se,che tova she ti dade nqkakva ideq https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=142&pID=31859
Otnosno qicata, ne e tolkvoa strashno,qicata sa chudesni,no ne e jelatelno da se prekalqva. Vsqko prekaleno nesho vredi Vsichko e do kontrol,porcii i t.n.
Mnogo se smqh na parvata statiq,koqto prati za hraneneto ot svetlinata ;)
  Lek den :)
D.
xx

20.10.10
12:06

казано от adichka на 19.10.10, 20:26:

Здравей, Деница,
през последните 20 години, откакто не живееш в България, са измислили килизаторите :) Точно под прозорчето, в което си пишеш поста има едно бутонче “клавиатура”. Имаме си азбука, използвай я :)
Иначе с мнението ти съм сравнително съгласна (макар и да е доста трудно за четене)...
И все пак нещото, за което съм сигурна, че грешиш е това с избягването на яйцата и наблягането на нискомаслените продукти. Нито яйцата, нито пълномаслените продукти ще и качат холестерола. И освен това не са вредни. Това е остаряло виждане, има доста статии по въпроса, потърси и прочети. Изпробвала съм го съм върху себе си, т.е.  храня се с много яйца (средно по 2-3 на ден), освен това свинско и така нататък - холестеролът ми е в норми.
@Mayweda - яж си спокойно яйца. Ако не си сигурна - направи изследване на холестерола.

Zdravei Emotikoni,

Kakvo stava s tazi klaviatura?! Kakvo bi trqbvalo da napravq,za da moga da pisha na kirilica?! Clicnah na dumata,no nisho ne se promeni.. Znam,che pisha dosta nerazbrano za koeto se i izvinqvam,no se staraq naistina .. Arghhh !
Saglasna sam za qicata,davat ni mnogo vitamini,protein i t.n. Tova,koeto me pritesnqva e che sadarjat 210 mg holesterol, a po princip e dobre da se qde 300 mg na den. Prosto ne mislq,che trqbva da se prekalqva,no zastavam tvardo zad qicata :) Prosto trbqva vsichko da se balancira,tova e !! Az ne qm meso i ne iskam da kmentiram i nqma da kaja kolko sam protiv nego,no tova si e prosto do lichen izbor.Nabavqm si nujniq protein i jelqzo po drug nachin.

Lek Den i she se radvam,ako mi kajesh kak da q polzvam tazi kilirica ;)
Mersi i lek den
xxx

20.10.10
12:20

казано от Beattie на 20.10.10, 12:06:

казано от adichka на 19.10.10, 20:26:

Здравей, Деница,

Zdravei Emotikoni,

Kakvo stava s tazi klaviatura?! Kakvo bi trqbvalo da napravq,za da moga da pisha na kirilica?! Clicnah na dumata,no nisho ne se promeni.. Znam,che pisha dosta nerazbrano za koeto se i izvinqvam,no se staraq naistina .. Arghhh !
Saglasna sam za qicata,davat ni mnogo vitamini,protein i t.n. Tova,koeto me pritesnqva e che sadarjat 210 mg holesterol, a po princip e dobre da se qde 300 mg na den. Prosto ne mislq,che trqbva da se prekalqva,no zastavam tvardo zad qicata :) Prosto trbqva vsichko da se balancira,tova e !! Az ne qm meso i ne iskam da kmentiram i nqma da kaja kolko sam protiv nego,no tova si e prosto do lichen izbor.Nabavqm si nujniq protein i jelqzo po drug nachin.

Lek Den i she se radvam,ako mi kajesh kak da q polzvam tazi kilirica ;)
Mersi i lek den
xxx

Ами като натиснеш бутончето до надписа клавиатура, то се променя. На теб ти трябвса да пише ВР. Ако ти показва ВР, значи пишеш на кирилица. Просто е:) Успех

20.10.10
12:57

Ами като натиснеш бутончето до надписа клавиатура, то се променя. На теб ти трябвса да пише ВР. Ако ти показва ВР, значи пишеш на кирилица. Просто е:) Успех

Nikakvo BP ne s poqvqva..  Hmm :(

20.10.10
13:37

казано от Beattie на 20.10.10, 12:57:

Nikakvo BP ne s poqvqva..  Hmm :(

Ok, ами тогава ползвай ето тази страница:

http://ok-board.com/bulgarian.htm

И после просто правиш copy-paste :)

20.10.10
13:38

Извинявам се за спама:)

21.10.10
16:49

сутрин: кафе, 1/2КМ с овесените ядки, после малко орехи и бадеми
по-късно: ябълка
обяд: свинско и пуешко филе, домати и краставици
след обяд: фитнес шейк
вечеря: омлет(2яйца, малко филе -пуешко, сирене, извара-обезмаслена), лютеница

тренировка: както на 18.10.10

Само да отбележа, че съм яла от 6 до 9 яйца на ден, за около няколко месеца  и холестерола си ми беше в норма :)
Вече зависи дали на даден човек му понасят яйца, дали ги обича и тн.
Правилото “3 яйца на седмица” го знам, но съм далеч от мисълта, че е вярно :)

26.10.10
11:46

Здравейте хубавици :) не съм забравила ... няма отърване от мен ще ви досаждам във форума хахах :) но тези дни... ох.. грип + много тежко тмц.. направо ме съсипаха...по цял ден съм на някакви болкоуспокояващи.. не мога да си вдигна задника на повече от 2 метра от леглото :) но до 2-3 дена всичко ще е ОК :) така че i will be back ;) Слънчев ден на всички и приятно празнуване днес, ако имате именници :)

27.10.10
13:35

тоя грип край няма :(  Бързо оздравяване

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1