Стрии

15.04.05
15:15

Имам стрии по гърба и по задника. Много късно ги забелязах за съжаление и не са особено пресни. Някой друг имал ли е подобен проблем? Как се справихте с него?

http://www.bb-team.org/forum/templates/Appalachia/images/topic_move.gif Преместена тема!!!http://www.bb-team.org/forum/templates/Appalachia/images/topic_move.gif
Внимавайте къде поствате!
vanisher

15.04.05
18:00

Това,което аз знам е,че колкото са по-бледи толкова повече време е минало откогато са се появили,което значи,че шансът ти да ги премахнеш става все по-малък.Дори може да се окаже невъзможно да ги махнеш напълно...но пък можеш значително да подобриш вида на кожата си като ги мажеш с кремове.Има ги по магазините /има и в Avon и Oriflame-ако не знаеш кво е тва питай коя да е жена всички знаят ;)/ ....така че заемай се скоропостижно,че .... :) ....трябва упорство да знаеш!...Не знам кво си чел за стриите но те се образуват там където кожата е изгубила еластичността /май нещо с колагена беше свързано/ и връзката може адски трудно да се върне /само ако не са бледи/ и така....много неща ще намериш из нета ако се поровиш...
успех!

15.04.05
19:16

Ами моите са доста стари аз нямаше как да ги видя защото са отзад чак после ме светнаха че съм имал стрии. Не мога да ги видя, но на пипане е адски гадно  :( Козметиката която ми препоръчваш някак не ми звучи сериозно. По скоро бих потърсил някакъв медикамент!!! Това си е заболяване на кожата!

15.04.05
19:33

[quote author=“mortimer”] Това си е заболяване на кожата!

:lol: Ти сериозно ли го мислиш тва? ЗАБОЛЯВАНЕ, което се лекува с медикаменти? и понеже казваш “имал стрии” начи явно си момче, което не е мн. наясно. Общо взето тва е разцепване на дремата, поради малка еластичност и обикновено се получава при качване на маса, защото кожата не е мн. разтеглива и не може да поеме бързо нарастващия обем отдолу- сиреч при надебеляване и билдинг. Тва НЕ Е заболяване и ако не си се мазал с кремчета навреме- преди да ти се появят, след тва нищо не помага. Единствената далавера е, че в последствие от лилавеникави стават бледи (бели) и при един хубав тен от солариум или море не си личат кой-знае колко. Бе кво толква? Каточели край, телата ви са безвъзвратно погрознели от няколко чертички...много се вталясвате  :)

15.04.05
19:38

Ами виж сега-този проблем НЯМА как да бъде поправен по друг начин /освен може би нещо свързано със скалпел / -това не е нещо,което ще оправиш чрез правилно хранене и т.н.
Ти сам го каза “това е заболяване на кожата” -аз не бих казала “заболяване” а по скоро-козметичен дефект. Стриите се дължат на разкъсвания на нишките,които държат кожата /не знам точно как се казваха/ и стават когато рязко напълняваш или отслабваш /кожата се разтяга  и свива прекалено бързо и не може един вид да смогне/ за това ти казвам със сигурност,че можеш само с козметика или скалпел! :)
Сериозно ти говоря! Много жени имат стрии защото тяхната кожа е по-предразположена /те за тва и целулит имат де/ и която и да питаш ще ти каже,че само така става-въобще не е несериозно това дето съм го писала за козметиката! Като искаш съвет и ти го дават -се вслушвай! :) Знам за какво говоря! Виж какво ти намерих:
http://www.rozali.com/beauty.php?l=a&p=93

16.04.05
00:16

Ами ще се вслушам, но ако си взема нещо то ще е от аптеката! За сега ще ги мажа, но ще видим по нататък за оперативна намеса. Четох нещо за отстраняване с лазер. Иначе стриите не ме притесняват толкова като външен вид, но самото усещане като пипам кожата е много неприятно.

16.04.05
20:29

аз имам стрии и изобщо не се усещат  :shock:  на цвят са златисти и чак си ги харесвам  :oops:  не се лекуват, а дори и да дадеш маса пари за лазер кой ти гарантира, че няма пак да се появят?! а те се появяват често ... не се плаши от тях, направо не им обръщай внимание, а ако те притеснява от жените, те ще те разберат повече от всеки друг защото ние най-добре знаем какво е да страдаш от недостатъците на външния си вид  :D
можеш да ги мажеш с крем здраве, но твоите са вече стари и не знам колко ефект ще има ...

DJ

17.04.05
02:47

hi
за стриите значи tory_ тук маи сисе обаркала несе мажат с крем здраве по простата причина че крем Здраве е сух крем и така само може да се “НПУКАШ” оште затова трябва дасе мевеш с мазни каремове  и при мазане трябва дасе изчака да попие определениа крем а не след намазване дасе обличаш.Това е

17.04.05
08:11

Мойте са се появили защото много съм расъл и кожата се е разпънала прекалено бързо и при липсата на достатъчно колаген да я направи еластична - кожата се е нацепила. Аз така си го обяснявам. А крем здраве не беше ли за рани?

17.04.05
09:53

Ами много хора “Здраве”-то им помогна  :roll:  Не мога да споря ... Иначе знам, че точно мазните помагат - нещо с много глицерин ... ама “Здраве” си е за рани просто, ако се маже с двете едновременно няма ли да е по-добре?

19.04.05
10:10

аз имам специялна техника за мазане и разтриване,не ги заличава но ги кара да не се виждат,така че ако искаш тори ще ти дам няколко съвета ,въпреки че ти си ги харесваш

19.04.05
11:00

Мортимър, по-скъпите медицински козметики няма как да не предлагат продукти за заличаване на стрии. Пробвай Vishy, Roc…Попитай в близката аптека за онзи мехлем за заличаване на белези /за съжаление не мога да си спомня името/ дали помага и против стрии. Операция заради стриите не ти препоръчвам - първо предполагам, че като всяка друга козметична операция ще бъде скъпа, а и после пак ще ти се появят след време.

FR

07.06.05
16:52

[quote author=“vania”] онзи мехлем за заличаване на белези /за съжаление не мога да си спомня името/.

Контратубекс.
Да, помага  :wink:

[quote author=“Freya”][quote author=“vania”] онзи мехлем за заличаване на белези /за съжаление не мога да си спомня името/.

Контратубекс.

Казва се КонтраКтубекс (Contractubex). Найстина е много ефикасен, за стрии не съм го ползвал, но белези и мазоли премахва. Имах един мазол на китката от пада на мишката на 1-2 години и се махна!! Екстра е  :wink:

IB

17.06.05
22:54

Abe i az imah su6to po zadnika ne e bolka za umirane i ne se kazva strii ,a stridi
i vtoro se polu4ava pri burzo ka4vane na masa
mai si prekalil s mass gainarchetata
maji go s kontratubex super eficasno na men stra6no mn mi pomogna
iz4eznaha mi i nqmam ni6to veche

[quote author=“Iberican”]Abe i az imah su6to po zadnika ne e bolka za umirane i ne se kazva strii ,a stridi

Хахахахаххаха! Брат, мислиш ли че ако го беше сгрешил никои от форума нямаше да го поправи, а  :)  Казва се стрии!

П.П. Стридите са храна, а стриите са образувания по кожата!

19.06.05
14:07

кажете ми колко струва този контрактубекс

19.06.05
14:34

milkona….——12lv e

21.06.05
13:38

днес си купих контрактубекс кажете ми до каква степен помага и колко дълго трябва да се мажа за да има някакъв ефект

21.06.05
21:42

[quote author=“milkona”]днес си купих контрактубекс кажете ми до каква степен помага и колко дълго трябва да се мажа за да има някакъв ефект

Че там не пише ли? Аптекарката не ти ли каза? Прочети си упътването...

22.06.05
09:50

ами пише  че се маже два три пъти на ден но предимно упътването е за заличаване на козметични груби белези за стрии нищо не пише и не пише колко дълго и точно кога идва желания ефект но колкото и невероятно да звучи имам някаква надежда защото стриите реално погледнато могат да се определят като вид белези все пак това е разкъсване на съединителната тъкан а пък може и да се заблуждавам но ще поживеем и ще видим

22.06.05
11:00

Ми аз имам стрии от дете още, по дупето. Още са си там... ама не съм ги мазала с нищо, изобщо не ме притесняват  :D Както бях писала някъде другаде даже си ги харесвам заради златистия цвят  :lol:  Ако ти е толкова наложително питай някоя аптекарка.

22.06.05
15:55

стриите са проблем на почти всеки посетител на залите :? на мен ли4но ми препоръча приятелка аптекарка някакав крем за бремени.още не сам го ползвал та ако има някои да каже има ли ефект за по груби стрии

[quote author=“milkona”]стриите реално погледнато могат да се определят като вид белези

Да, ама не  :P Не е точно така. Белег е, но не в това абстрактно разбиране, което имаме ние.

Мажи го 2-3 пъти на ден. Например сутрин, обед, вечер. Мажи докато не се махнат. Предполагам една тубичка е напълно достатъчна. Ти си прецени, ползвай докато постигнеш желания ефект.

23.06.05
13:11

сигурен ли си че ще има ефект щото където и да прочета за този крем всички казват че нямало абсолютно никакъв ефект и направо губя надежда

23.06.05
13:15

при различните хора трябва да е разлино се пак шом го има по аптеките зна4и не е боклук за исхвърляне

01.07.05
21:58

аз сам 4увала 4е зехтина помага.като се маже след къпане два пъти в седмицата -втрива се добре и не се отмива.аз това сам го правила няколко пъти ве4ер и сутринта се измива зехтина-кожата видимо изглежда по добре-аз сам ре6ила да си ги махна с лазер -а и по4ти всеки може да си го позволи не е толкова скъпо :wink: . а за козмети4ни продукти знам 4е крема против стрии на авон и на орифламе съ6то са ефикасни

16.07.05
21:10

здравейте днес си реших проблема със стриите купих си бански с боксерки и сега не се виждад друго не можах да измисля абе обичайте недостатъците си там ви е чара

XA

21.07.05
15:03

ае ко да ви кажа и аз имам тагиз простотий щото като бях лапе бях прасенце .ма сега като ве4е сам слаб си личат само на паласките и ко **** ги едвали ще помогнат разни кремове пак и трябва да са харча допълнително  :evil:

IZ

26.07.05
16:13

стриите са типи4но явление за бременните.
но се полу4ават и при рязко дебелеене или отслабване  (саответно рязко се опъва или свива кожата ) което  довежда до загуба на еласти4ност на кожата заради загубата главно на колаген(Колаген - естествено вещество, което се намира в кожата, придава и сила и еластичност. Съставна част на косата (до 70%). Получава се от кожата на млади животни. )
образуват се наи 4есто на дупето ,ватре6ната страна на бедрата ,корема но може и по прасци или раце и др.
изглегдат като продалговати 4ерти ,които в на4алота са 4ервени (като опане6 когата стават сребристи ) а после стават и за постоянно бели .
третират се с кремове богати на витамин е(Витамин Е - неутрализира свободните радикали от околната среда, за да не отслабват имунната защита на кожата, да не променят ядрото на клетките и не пречат за образуването на нови. Кожата се възстановява по-бързо.)

Аз ли4но  ти препора4вам  ампули на Lierac
С екстракти от бръшлян, хвощ и шапиче

Опаковка: 20 ампули x 5мл.

Намалява и премахва стриите, като стимулира производството на нови  тъканни влакна.

Ампулата се разделя на 2 равни части: 1/2- сутрин и 1/2 - вечер, и се  нанася  върху съществуващите стрии с леки масажни движения, в продължение на 8 седмици.

Качеството на получените резултати зависи от постоянството и внимателното нанасяне на ампулите

Цената им е м/у 53-58лв.

П.С дано сам ви била полезна :)

04.09.05
08:33

[quote author=“manson”][quote author=“Freya”][quote author=“vania”] онзи мехлем за заличаване на белези /за съжаление не мога да си спомня името/.

Контратубекс.

Казва се КонтраКтубекс (Contractubex). Найстина е много ефикасен, за стрии не съм го ползвал, но белези и мазоли премахва. Имах един мазол на китката от пада на мишката на 1-2 години и се махна!! Екстра е  :wink:

gamer-ския белег :P

по-темата и аз доста съм се интересувал - но за съжаление няма какво да се направи а и аз съм се нацепил....и то 2те посоки и хоризонтално и вертикално от растежа в пубертета и впоследствие от качването на маса.... но какво да се прави рисковете на професията . само на задника ме притесняват , защото задника ми е на решетка , но вече съм се примирил.
Единстеното което изглежда има ефект е солариума , както дамите вече споменаха...
Не знам колко е сериозно при тебе , но ако искаш погледни снимките на qk_bik мисля че това ще те успокои :P

[quote author=“Zashev”][quote author=“manson”][quote author=“Freya”][quote author=“vania”] онзи мехлем за заличаване на белези /за съжаление не мога да си спомня името/.

Контратубекс.

Ааааа на никой няма да позволя да ме нарича геймър  :P Като изключим НФС последната игра дето я играх беше I.G.I. Project 1 преди 3-4 години като излезе! Игри не играя  :twisted:

04.09.05
15:13

[quote author=“manson”][quote author=“Zashev”][quote author=“manson”][quote author=“Freya”][quote author=“vania”] онзи мехлем за заличаване на белези /за съжаление не мога да си спомня името/.

Контратубекс.

Ааааа на никой няма да позволя да ме нарича геймър  :P Като изключим НФС последната игра дето я играх беше I.G.I. Project 1 преди 3-4 години като излезе! Игри не играя  :twisted:

Мислиш ли че това ни интересува? В момента спамиш... Гледай да не го правиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1