15.04.05
15:15
Имам стрии по гърба и по задника. Много късно ги забелязах за съжаление и не са особено пресни. Някой друг имал ли е подобен проблем? Как се справихте с него?
http://www.bb-team.org/forum/templates/Appalachia/images/topic_move.gif Преместена тема!!!http://www.bb-team.org/forum/templates/Appalachia/images/topic_move.gif
Внимавайте къде поствате!
vanisher
Това,което аз знам е,че колкото са по-бледи толкова повече време е минало откогато са се появили,което значи,че шансът ти да ги премахнеш става все по-малък.Дори може да се окаже невъзможно да ги махнеш напълно...но пък можеш значително да подобриш вида на кожата си като ги мажеш с кремове.Има ги по магазините /има и в Avon и Oriflame-ако не знаеш кво е тва питай коя да е жена всички знаят ;)/ ....така че заемай се скоропостижно,че .... :) ....трябва упорство да знаеш!...Не знам кво си чел за стриите но те се образуват там където кожата е изгубила еластичността /май нещо с колагена беше свързано/ и връзката може адски трудно да се върне /само ако не са бледи/ и така....много неща ще намериш из нета ако се поровиш...
успех!
Ами моите са доста стари аз нямаше как да ги видя защото са отзад чак после ме светнаха че съм имал стрии. Не мога да ги видя, но на пипане е адски гадно :( Козметиката която ми препоръчваш някак не ми звучи сериозно. По скоро бих потърсил някакъв медикамент!!! Това си е заболяване на кожата!
[quote author=“mortimer”] Това си е заболяване на кожата!
:lol: Ти сериозно ли го мислиш тва? ЗАБОЛЯВАНЕ, което се лекува с медикаменти? и понеже казваш “имал стрии” начи явно си момче, което не е мн. наясно. Общо взето тва е разцепване на дремата, поради малка еластичност и обикновено се получава при качване на маса, защото кожата не е мн. разтеглива и не може да поеме бързо нарастващия обем отдолу- сиреч при надебеляване и билдинг. Тва НЕ Е заболяване и ако не си се мазал с кремчета навреме- преди да ти се появят, след тва нищо не помага. Единствената далавера е, че в последствие от лилавеникави стават бледи (бели) и при един хубав тен от солариум или море не си личат кой-знае колко. Бе кво толква? Каточели край, телата ви са безвъзвратно погрознели от няколко чертички...много се вталясвате :)
Ами виж сега-този проблем НЯМА как да бъде поправен по друг начин /освен може би нещо свързано със скалпел / -това не е нещо,което ще оправиш чрез правилно хранене и т.н.
Ти сам го каза “това е заболяване на кожата” -аз не бих казала “заболяване” а по скоро-козметичен дефект. Стриите се дължат на разкъсвания на нишките,които държат кожата /не знам точно как се казваха/ и стават когато рязко напълняваш или отслабваш /кожата се разтяга и свива прекалено бързо и не може един вид да смогне/ за това ти казвам със сигурност,че можеш само с козметика или скалпел! :)
Сериозно ти говоря! Много жени имат стрии защото тяхната кожа е по-предразположена /те за тва и целулит имат де/ и която и да питаш ще ти каже,че само така става-въобще не е несериозно това дето съм го писала за козметиката! Като искаш съвет и ти го дават -се вслушвай! :) Знам за какво говоря! Виж какво ти намерих:
http://www.rozali.com/beauty.php?l=a&p=93
Ами ще се вслушам, но ако си взема нещо то ще е от аптеката! За сега ще ги мажа, но ще видим по нататък за оперативна намеса. Четох нещо за отстраняване с лазер. Иначе стриите не ме притесняват толкова като външен вид, но самото усещане като пипам кожата е много неприятно.
аз имам стрии и изобщо не се усещат :shock: на цвят са златисти и чак си ги харесвам :oops: не се лекуват, а дори и да дадеш маса пари за лазер кой ти гарантира, че няма пак да се появят?! а те се появяват често ... не се плаши от тях, направо не им обръщай внимание, а ако те притеснява от жените, те ще те разберат повече от всеки друг защото ние най-добре знаем какво е да страдаш от недостатъците на външния си вид :D
можеш да ги мажеш с крем здраве, но твоите са вече стари и не знам колко ефект ще има ...
17.04.05
02:47
hi
за стриите значи tory_ тук маи сисе обаркала несе мажат с крем здраве по простата причина че крем Здраве е сух крем и така само може да се “НПУКАШ” оште затова трябва дасе мевеш с мазни каремове и при мазане трябва дасе изчака да попие определениа крем а не след намазване дасе обличаш.Това е
Мойте са се появили защото много съм расъл и кожата се е разпънала прекалено бързо и при липсата на достатъчно колаген да я направи еластична - кожата се е нацепила. Аз така си го обяснявам. А крем здраве не беше ли за рани?
Ами много хора “Здраве”-то им помогна :roll: Не мога да споря ... Иначе знам, че точно мазните помагат - нещо с много глицерин ... ама “Здраве” си е за рани просто, ако се маже с двете едновременно няма ли да е по-добре?
19.04.05
10:10
аз имам специялна техника за мазане и разтриване,не ги заличава но ги кара да не се виждат,така че ако искаш тори ще ти дам няколко съвета ,въпреки че ти си ги харесваш
Мортимър, по-скъпите медицински козметики няма как да не предлагат продукти за заличаване на стрии. Пробвай Vishy, Roc…Попитай в близката аптека за онзи мехлем за заличаване на белези /за съжаление не мога да си спомня името/ дали помага и против стрии. Операция заради стриите не ти препоръчвам - първо предполагам, че като всяка друга козметична операция ще бъде скъпа, а и после пак ще ти се появят след време.
07.06.05
16:52
Контратубекс.
Да, помага :wink:
07.06.05
17:29
Контратубекс.
Казва се КонтраКтубекс (Contractubex). Найстина е много ефикасен, за стрии не съм го ползвал, но белези и мазоли премахва. Имах един мазол на китката от пада на мишката на 1-2 години и се махна!! Екстра е :wink:
17.06.05
22:54
Abe i az imah su6to po zadnika ne e bolka za umirane i ne se kazva strii ,a stridi
i vtoro se polu4ava pri burzo ka4vane na masa
mai si prekalil s mass gainarchetata
maji go s kontratubex super eficasno na men stra6no mn mi pomogna
iz4eznaha mi i nqmam ni6to veche
18.06.05
09:49
Хахахахаххаха! Брат, мислиш ли че ако го беше сгрешил никои от форума нямаше да го поправи, а :) Казва се стрии!
П.П. Стридите са храна, а стриите са образувания по кожата!
днес си купих контрактубекс кажете ми до каква степен помага и колко дълго трябва да се мажа за да има някакъв ефект
[quote author=“milkona”]днес си купих контрактубекс кажете ми до каква степен помага и колко дълго трябва да се мажа за да има някакъв ефект
Че там не пише ли? Аптекарката не ти ли каза? Прочети си упътването...
ами пише че се маже два три пъти на ден но предимно упътването е за заличаване на козметични груби белези за стрии нищо не пише и не пише колко дълго и точно кога идва желания ефект но колкото и невероятно да звучи имам някаква надежда защото стриите реално погледнато могат да се определят като вид белези все пак това е разкъсване на съединителната тъкан а пък може и да се заблуждавам но ще поживеем и ще видим
Ми аз имам стрии от дете още, по дупето. Още са си там... ама не съм ги мазала с нищо, изобщо не ме притесняват :D Както бях писала някъде другаде даже си ги харесвам заради златистия цвят :lol: Ако ти е толкова наложително питай някоя аптекарка.
стриите са проблем на почти всеки посетител на залите :? на мен ли4но ми препоръча приятелка аптекарка някакав крем за бремени.още не сам го ползвал та ако има някои да каже има ли ефект за по груби стрии
22.06.05
16:37
[quote author=“milkona”]стриите реално погледнато могат да се определят като вид белези
Да, ама не :P Не е точно така. Белег е, но не в това абстрактно разбиране, което имаме ние.
Мажи го 2-3 пъти на ден. Например сутрин, обед, вечер. Мажи докато не се махнат. Предполагам една тубичка е напълно достатъчна. Ти си прецени, ползвай докато постигнеш желания ефект.
сигурен ли си че ще има ефект щото където и да прочета за този крем всички казват че нямало абсолютно никакъв ефект и направо губя надежда
при различните хора трябва да е разлино се пак шом го има по аптеките зна4и не е боклук за исхвърляне
аз сам 4увала 4е зехтина помага.като се маже след къпане два пъти в седмицата -втрива се добре и не се отмива.аз това сам го правила няколко пъти ве4ер и сутринта се измива зехтина-кожата видимо изглежда по добре-аз сам ре6ила да си ги махна с лазер -а и по4ти всеки може да си го позволи не е толкова скъпо :wink: . а за козмети4ни продукти знам 4е крема против стрии на авон и на орифламе съ6то са ефикасни
здравейте днес си реших проблема със стриите купих си бански с боксерки и сега не се виждад друго не можах да измисля абе обичайте недостатъците си там ви е чара
21.07.05
15:03
ае ко да ви кажа и аз имам тагиз простотий щото като бях лапе бях прасенце .ма сега като ве4е сам слаб си личат само на паласките и ко **** ги едвали ще помогнат разни кремове пак и трябва да са харча допълнително :evil:
26.07.05
16:13
стриите са типи4но явление за бременните.
но се полу4ават и при рязко дебелеене или отслабване (саответно рязко се опъва или свива кожата ) което довежда до загуба на еласти4ност на кожата заради загубата главно на колаген(Колаген - естествено вещество, което се намира в кожата, придава и сила и еластичност. Съставна част на косата (до 70%). Получава се от кожата на млади животни. )
образуват се наи 4есто на дупето ,ватре6ната страна на бедрата ,корема но може и по прасци или раце и др.
изглегдат като продалговати 4ерти ,които в на4алота са 4ервени (като опане6 когата стават сребристи ) а после стават и за постоянно бели .
третират се с кремове богати на витамин е(Витамин Е - неутрализира свободните радикали от околната среда, за да не отслабват имунната защита на кожата, да не променят ядрото на клетките и не пречат за образуването на нови. Кожата се възстановява по-бързо.)
Аз ли4но ти препора4вам ампули на Lierac
С екстракти от бръшлян, хвощ и шапиче
Опаковка: 20 ампули x 5мл.
Намалява и премахва стриите, като стимулира производството на нови тъканни влакна.
Ампулата се разделя на 2 равни части: 1/2- сутрин и 1/2 - вечер, и се нанася върху съществуващите стрии с леки масажни движения, в продължение на 8 седмици.
Качеството на получените резултати зависи от постоянството и внимателното нанасяне на ампулите
Цената им е м/у 53-58лв.
П.С дано сам ви била полезна :)
Контратубекс.
Казва се КонтраКтубекс (Contractubex). Найстина е много ефикасен, за стрии не съм го ползвал, но белези и мазоли премахва. Имах един мазол на китката от пада на мишката на 1-2 години и се махна!! Екстра е :wink:
gamer-ския белег :P
по-темата и аз доста съм се интересувал - но за съжаление няма какво да се направи а и аз съм се нацепил....и то 2те посоки и хоризонтално и вертикално от растежа в пубертета и впоследствие от качването на маса.... но какво да се прави рисковете на професията . само на задника ме притесняват , защото задника ми е на решетка , но вече съм се примирил.
Единстеното което изглежда има ефект е солариума , както дамите вече споменаха...
Не знам колко е сериозно при тебе , но ако искаш погледни снимките на qk_bik мисля че това ще те успокои :P
04.09.05
14:31
Контратубекс.
Ааааа на никой няма да позволя да ме нарича геймър :P Като изключим НФС последната игра дето я играх беше I.G.I. Project 1 преди 3-4 години като излезе! Игри не играя :twisted:
Контратубекс.
Ааааа на никой няма да позволя да ме нарича геймър :P Като изключим НФС последната игра дето я играх беше I.G.I. Project 1 преди 3-4 години като излезе! Игри не играя :twisted:
Мислиш ли че това ни интересува? В момента спамиш... Гледай да не го правиш.