20.10.10
14:29
трябва ми програма за домашни условия.Абсолютен новак съм.Качих бая килца и искам малко промяна.За диети не ми пишете,мисията невазможна :).Готов съм да хвърля някои лев за добавки стига да не са много вредни.Имам лежанка и дъмпели с много тежести и колело.Ходя да тичам през ден почти.Искам просто да ми напишете упражнения и повторения,както и поредноста им ;)които да спазвам през първите месеци.
20.10.10
18:32
тия пари да ги даде за зала ако пита мене...
21.10.10
11:18
Ако имаш средства най-добре за качествена храна. Щом имаш уреди супер , даже ако имаш в близост до вас площадка с лостове отивай тренирай. След това 10-15 мин кардио, като постепенно с времето увеличаваш минутите.... всяка седмица +1 мин и така. Не прекалявай с кардиото в началото, резултатите ще дойдат, имай търппение.
А относно упражненията, които можеш да изпълняваш с твоите уреди... братле ти направо можеш да се разпориш от тренировки. Потърси малко из сайта програмата и упражненията, които ти допадат и започвай . Всичко друго е до постоянство.
благодаря за мненията :)....ама ми се искаше някой да ми каже поне как да ми протича тренировката.В смисал има ли значение кое да тренирам първо..бицепс,гръб и т.н.
21.10.10
15:53
първо големия мускул ( гръб ) и после малкия бицепс или първо гърди и после трицепс ... при рамо и крака вече може да правиш първо малкия ( рамо ) и после крака или 1 крака и после рамо не виждам разлика
здрвейте отново :) искам да попитам дали тренировката ми е ок засега..
държа да отбележа че целя най-вече отслабване поне засега :)
значи правя я през ден,като в почивния тичам по 3,4км...спрял съм напълно сладкото и тестеното (незнам как :Д)
тренировка:
10 мин. вело
мъртва тяга 3 х 15
Повдигане на ръце встрани - 3 х 12
Придърпване на долен скрипец - 3 х 15
Изтласкване на щанга с подхват 3 х 12
Едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава 3 х 15
Бедрено сгъване - 3 х 25
Бедрено разгъване - 3 х 25
Коремни преси - 3 х 20
10 мин вело
към всичко това правя понякога и серии за бицепс с дъмпели и изтласкване на щанга (от лег на лежанка)
та как е множко ли е или.....май не сам писал че съм 105кг но не дебелак (само шкембе) 185см 27 год