Хранителен режим

20.10.10
19:18

Здравейте вече имам ясна представа как да си съставя хранителен режим в дните когато тренирам но напоследък се питам какъв е хранителния режим в нетренировачните дни ?Искам да попитам и друг въпрос свързан с хранителните режими и той е:Примерно имаме 1 закуска 100 грама овесни ядки и 6 белтъка + 1 жълтък ако ги изядем едновременно сичко отива на 1 място и така ще се усвоят ли напълно и двете храни ? И още нещо за мазнините как да ги разпраделя в хранителния режим и какви да са те ?
Ще ви бъда много благодарен!
Поздрави!

ВН

20.10.10
19:56

Не виждам целите ти? Разгледай основните хранителни режими и си избери базова диета. Тук:
Мини гид за диетите при новаци

21.10.10
05:53

казано от Владимир Недков на 20.10.10, 19:56:

Не виждам целите ти? Разгледай основните хранителни режими и си избери базова диета. Тук:
Мини гид за диетите при новаци

Съжалявам целите са ми покачване на чиста мускулна маса.

21.10.10
11:02

:)

Мнението беше редактирано от LoveBG на 22.10.10 20:13.

21.10.10
19:28

казано от LoveBG на 21.10.10, 11:02:

Здравейте,
имам един проблем, който много ме мъчи! Немога да спазвам никакъв хранителен режим, защото работата ми е без никакъв график. Често се случва да не спя по 30 часа, пътувам по цял свят сменям, часови зони, обръщам ден с нощ и нощ с ден постоянно. Ходя във фитнес залата при всяка възможност, но с храненето е невъзможно. Целта ми е да се изчистя малко мазнини, нямам проблем с килограмите иначе, ако може да дадете някакъв съвет или идея как и кога да ям?!
Много благодаря предварително!!!

Мисля че ще е по добре да си отвориш нова тема ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1