Помощ

14.04.05
22:05

Сега съм 17г., 178см, бицепс 34см, гръдна обиколка 104см. (нз дали така се казва, но мисля, че става ясно какво имам впредвид). Та, ходил съм на фитнес около 2 седмици, но без никаква програма.
Ако може да ми кажете какво е най-добре да правя в залата за мускулна маса. Но не искам да взимам някакви хранителни добавки или такива неща.
Извинявам се, ако повтарям някоя тема, но имам нужда от малко помощ.
Благодаря предварително.

14.04.05
22:48

разгледаи в индекса на саита за програми за начинаещи!
www.bb-team.org

15.04.05
22:33

Погледнах програмите там, но точно за това питам. доколкото съм чувал примерно гърди и гръб не се правят в една тренировка, а тренировката за начинаещи включва всички групи на един път. Та малко се обърках от този факт. :oops:

15.04.05
22:39

Всички групи се тренират отначало за обща физическа подготовка. По-нататък се разделя тренировката и това, дето си го чул за гърдите и гърба е за по-напреднали, защото и двете са големи мускулни групи.

15.04.05
22:40

не е добре да се включват в 1 тренировка защото когато си с сплит се тренират твърде интензивно като за 1 тренировка а като тренираш с по 3-6 серии за мускулна група няма проблем

16.04.05
00:01

Започни като тренираш всички мускулни групи в един ден 3 пъти седмично с по 1-2 серии това ще ти е встъпителен период така започват всичкиhttp://smilies.sofrayt.com/sae/dumbbells.gif

16.04.05
11:43

Това донякъде ми изясни нещата. Мерси много на всички.

17.04.05
00:47

Направи 3-6 месеца така после ще си направиш сплит

17.04.05
10:47

по-скоро 3 :wink:
аз на 3тия започнах със сплит и ми се отрази добре...ама преди това трябва да си си правил встъпителните тренировки като свят, че да са ти подготвени ставите и сухожилията, че иначе лошо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1