Терзанията на Крисчо..

Прескочи до:

21.10.10
19:25

Може и да сте прави, но аз държа да видя клипче :)

21.10.10
19:29

Е да пусне кво сложно има. :D

21.10.10
21:03

казано от Rikoo на 21.10.10, 17:17:

Искам да видя клип на тези набирания баце..нищо лично, за другото ти вярвам, но не и за набиранията ;)

Което е доста странно, защото не са нещо феноменално, особено при ниско лично тегло
Но 6х137 кила тяга е доста добро постижение, особено от някой с ниско тегло..
Все пак, това е 2х лично тегло и отгоре за 6 повторения. :)

CI

22.10.10
09:33

Ааа кристиане ей шмекер за тягата не ти вярвам и съм 100% убеден че чийтваш кат животно :D

VO

22.10.10
11:21

Абе този дневник се обърна на спам тема/чат между CircleOfPain и Kristiancho. @Circle of pain, мисля, че става вече дразнещо постоянно да пишеш тук за работи, които би трябвало да присъстват в един чат в скайп , не мислиш ли ? Леко изнервящо е вече, особено с онези “тест. бустерчета” - 5 страници се изредиха с тия обитащини.

За работните килограми - съмнява ме силно упражненията да са изпълнени с чиста техника - милитъри пресата, флайса и т.н. Както каза Voyager, залагаш на килограми, а не на правилно изпълнение. Ако правиш милитъри пресата прав, сваляш щангата до гърдите, качваш бавно без засилка или чиийт (подскачане, инерция и т.н.) и сваляш бавно тогава постижението ти е доста стабилно. Флайса същата работа - ако го правиш с изпънати ръце, а не присвити (което наподобява бутащо упражнение или преса с модифициран хват и по - голяма амплитуда), то тогава намялай килограмите значително). Не е важно с колко килограма го правиш, важно е как го правиш. Според мен бавните и чисти изпълнения водят до саркоплазмена хипетрофия, от която като гледам, ти имаш нужда, защото май тренираш за външен вид :)

1. раменните ми преси са в седнало положение
2. тягата ми е до под колената
3. ВАСКО пиши си квото искаш :D
4. абе вие нямате ли жилави познати ?!
5. мога да ви уверя, че флайса ми с нужната скорост в негативната част !

ПС: външния вид за мен е по-важен ама сега се мъча да направя нещо като силов цикъл...  за това са ми доста малко сериите и повторенията сравнение с преди... мисля да пробвам 10х10 или нещо за размер като цяло ама гледам се качва на талия най-много и на ханш а аз не искам това :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.10.10 12:10.

Направи 5х5. Миналата година без правилно хранене я бях направил и имах много добри резултати.

Преди време ти бях писал, че постоянно пишеш и много бързо ти се качват коментарите. 1-2 дена ти следя дневника и разбрах защо - ми то всеки втори се заяжда с теб.И аз да съм, и аз ще отговорям. Спрете се малко. Имаше едно момче Владимир92 - и при него беше същото - все искаха да им доказва, че си вдигал толкова и толкова кг, сякаш им беше длъжен. Еми момчето се отказа и от дневник, и въобще от писане във форума. А от него имаше какво да се научи.

много ми харесва 5х5 8х8 и 10х10 като идеи само, че проблема е, че се тренира рядко по 2-3 пъти в седмицата.. само това не ми харесва :) дано всички разберат защо имам толкова мнения както ти разбра

22.10.10
12:10

@anxiety - Не е само заради това, че някой се е заяждал с него. Половината та и повече мнения са му просташки, ето виж, целия дневник е изписан със спам. Явно е разгонен вмомента, не сме го набарали в правилния момент.
@kristiancho - Тези програми, които си изброил са много по-натоварващи, отколкото мислиш. Една 5х5 в 3 дни ще те съсипе, ако я правиш както трябва.

Мнението беше редактирано от river на 22.10.10 12:11.

Ами ако я правиш с максималните килограми, с които можеш да направиш 5 повторения, ще те изтощава достатъчно, че да ти стига натоварването за цела седмица. Само в началото трябва да почнеш с по-малки килограми. Аз в началото почнах с макса за 5 повторения и първите две седмици ми беше много тежко.

просташко е също да слагаш друг на снимката си и да обиждаш останалите.. сигурно ако те видим никой няма да те взима на сериозно ;)

знам, че сигурно ще ме изотщи ама аз пак ще искам да отида да тернирам :) а пък и сега силовите ми движения лег,тяга и клек не са много повече от 5 повторения... лег - 5, клек - 8, тяга - 6.. но програмата за размер най ме блазни :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.10.10 12:15.

22.10.10
12:16

Колко хора са ти обяснили до сега, а ти нищо не си разбрал. Жал ме е за теб, сериозно. И това с снимките, нарича се “АВАТАР”, това че някой си .......(в случая ти) си поставя негова снимка на профила в никакъв случай не означава, че е повече от другите.

да ама аз на никой не съм рекъл, че съм повече от него а ти тука ми се възвеличаваш айде не пиши повече ако няма да говориш за фитнес... и на мен ми е жал за себе си, че отговарям на всеки а не бива

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.10.10 12:17.

22.10.10
12:19

Добре. Айде сега един съвсем сериозен въпрос. Щом се перчиш толкова с тялото си и постиженията си, защо не ги потвърдиш с видеоклип ?

и един сериозен отговор.. нито се перча как изглеждам ( не съм доволен ) нито с постиженията си... бих бил много доволен ако цитириаш мои думи в които го правя.. нито съм написал ‘’ей вдигам повече от теб’’ нито ‘’много си дебел’’ Създавате си някакво странно мнение за мен изградено на факта, че не съм сългасен с вас за нещо и не искам да ви показвам клип... не съм отшъл в залата да се снимам а да тренирам пак повтарям не съм накарал никого да ми вярва

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.10.10 12:24.

22.10.10
12:30

kristiancho, аз ти вярвам. Не веднъж съм виждал хора как се набират с тези кг. Аз дори съм правил петица с 30кг.

казано от TheRunawy на 22.10.10, 12:30:

kristiancho, аз ти вярвам.  .

това прозвуча като това в анкетата на Балчо Христов.. :D мерси и на теб ! :)

22.10.10
13:44

Кристиянчо, и аз ти вярвам за набиранията, за другите неща не мога да твърдя със сигурност. Когато бях във форма(много отдавна), правих 4 набирания с около 40кг на кръста ми. Тогава тежах 90кг. Сега съм 136 и не мога да направя и едно със собствената си тежест, но това е друг въпрос. Набирането с тежести което си посочил обаче е напълно постижимо. От снимките ти се вижда че имаш потенциала за това.

мерсии мерси

22 Октомври 2010

Рамене, Трапец, Трицепс

1.Раменни преси с щанга - 2х50,65кг ( 10,6 повторения ) +2,5кг
2.Разтваряне в страни - 2х 2х15,17,5кг ( 10,10 повторения )
3.Гребане ‘’Вертолет’’ - 1х55кг ( 10 повторения - пауза - още 5 ) +2,5кг
4.Повдигане на рамене с щанга пред тяло - 1х130,110,90,70кг дроп серия ( 20,20,20,20 повторения )

<--- ЖиУотинско
5.Френско от лег с щанга - 2х40,42.5кг ( 8,6 повторения )
6.Лег с тесен хват - 1х67.5кг ( 8 повторения )

+2,5кг
7.Разгъване на скрипец с лост - 1х40,27.5кг дроп серия ( 10,10 повторения )

реших да съм ‘’примерен ШТангист’’ определено раменните преси ме изненадаха не съм сигурен дали направих 6 или 7 повторения просто не мислех въобще... Фреснкото го правих в съвсем чиста форма и паднах с 2 повторения в сравнение с миналия път.Негативните повторения бяха на ниво при всички упражнения ( при раменните преси спускам до брадичката така, че там няма как да не контролирам тежеста )

ХРАНЕНЕ

1. 7:00 - овесени ядки
2. Закуски
3. 14:30 - манджааа ;дд
4. 16:30 - Тренировка
5. 18:00 - 300+ грама ориз, 1яйце, 4 белтъка
6. 20:00 -
7. 22:00 -

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.10.10 15:43.

и един въпрос : мога ли да направя 8х8 само за Крака... примерно :
клек - 8х8
лег преса - 8х8
разгъвач - 1-2серии
сгъвач - 1-2серии

с по-голяма почивка между упражненията около 2-3минути

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.10.10 15:50.

CI

22.10.10
18:11

Аз без проблем си правя 6-7-8 серии с по 6-8 повторения клек. Влизат ми идеално, не правя машини и глупости за крака.
Но като цяло 8х8 и 10х10 е доста тежка програма и без стабилно възтановяване може да претренираш. Ако не си правил 5х5 пробвай.

Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 22.10.10 18:11.

много рядко се тренира 5х5 ... две три тренировки в седмицата... ще го измисля за сега съм доволен от сплита ... просто за краката може да пусна 8х8 а може и да си карам както сега

CI

22.10.10
18:16

Е ако сега си още има ефект от програмата не я пипай ;)
Само ти трябва тест. бустърче :D

22.10.10
18:27

5х5 е протокол, програми базирани на него - бол. Нищо не те задължава да тренираш “5х5” само 3 пъти седмично.
Можеш да тренираш през ден, можеш да тренираш “горна/долна част”. Дори и тук във форума, в темата ‘5х5’, има примерна програма с 4 сплит тренировки грона/долна част.
Ако не е 5х5, 8х8 или 4х12, а 4х7, няма да ти се пресекат белтъците.  ;)

е няма много ясно но аз имам идея само за краката от другите тренировки съм доволен :)

22.10.10
18:55

Ако ще ги правиш с някаква определена цел 5х5 - хубаво.
С малка честота на трениране - веднъж седмично, най-вероятно ще дръпнеш на клека силово, но надали ще е много.
При по-чести тренировки, може да има повече прогрес.
Като мерки - може и да свалиш. 25 повторения са доста малък обем.

Мнението беше редактирано от 6th на 22.10.10 18:57.

на мен сега клека ми е 18-20 повторения максимум ( 2 серии по 10 и 6-8 повторения ) :) и да на размери не мърдам макар, че имам треска мисля си, че трябва време за размерите.. от сегашния размер на бедрото по-зле накъде повече... сега правя по около 7 серии средно за мускул което не е далече от 5-те серии на 5х5 варианта... някаква такава логика имам да съм по конкретен

гръб ( + задно рамо )- 12-13серии ( не бих правил по-малко )
гърди- 8серии
крака- 8серии
рамене ( без задно рамо ) - 6-7серии
трицепс- 4-5серии
бицепс- 4-5серии

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.10.10 19:07.

CI

22.10.10
19:05

1) Прави поне 5-6 серии за крака и забрави женските машини за крака
2) Трябва да качиш кг ако искаш размер

е Васко разгъвача ни е до 100кг сгъвача също.. не са много женски тия килограми :) тренировката си ми е клек,лег преса,сгъвач и разгъвач има си от всичко.Някой път ако не съм уморен и има време пускам и Римска тяга

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.10.10 19:08.

22.10.10
19:12

Защо вместо лег преса не правиш преден клек ?

нали имам един клек вече ?

22.10.10
19:17

Ами сложи и преден, ще дръпнеш по-бързо. Аз когато ги правя заедно после се спъвам по пътя, хем живея на 300метра от фитнеса. Едната седмица задния е тежък, другата предния.

22.10.10
19:18

А според мен сложи 8x8 клек и 8x8 римска тяга.

23.10.10
05:15

казано от kristiancho на 22.10.10, 19:03:

на мен сега клека ми е 18-20 повторения максимум ( 2 серии по 10 и 6-8 повторения ) :) и да на размери не мърдам макар, че имам треска мисля си, че трябва време за размерите..

Не! Първо трябва хранене, после време!!!

ето снимки ...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.10.10 08:56.

CI

24.10.10
09:08

Виждам следи от игли, кажи кво си боцкал :D

Браво е, рамото много радва :) :) Успехи!! (y)

Мерсии... нищо не съм боцкал бе :D пубертетска му работа явно от тестостерона... един от фитнеса каза, че от него ставало така.. ама не съм взимал тестостерон от мене си е

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.10.10 10:46.

ето още маалко

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.10.10 10:53.

Е все пак специализацията на рамото май е свъшила някаква работа.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1