23.10.10
08:48
Здравейте , бях направил цяло лято почивка , вече 2 месеца тренирам по обикновената програма
гърби бицепс, гръб трицепс, рамо , крака. имам стаж 2 години някаде и искам да смена този сплит с нещо по-добро...
бихте ли ми предложили 3 дневен сплит добър.... мерси
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 12:16.
23.10.10
09:25
Не си тренирал цяло лято, а после си почнал на сплит? Тренирал си 2 години а не знаеш, че няма понятие като “добър сплит” за всеки. Тренировките са различни са различните хора. Нещо ми подсказва, че нямаш достатъчния опит и знания за сплит. Поразрови се из сайта и почети малко.
Не си дал никаква информация за теб. От това което прочетох разбрах, че за 2 години в залата имаш минимален опит. Ако досегашния ти сплит действа, няма нужда от сменяне. Какъв е смисъла да сменям нещо, което действа ?
тренирал съм с други сплитове искам просто да напишете предложения различни ваши интерсни сплитове да пробвам нещо по различно... този в момента който използвам не ми харесва
23.10.10
09:58
Един човек наскоро ми каза: “В първите дни от седмицата тренирай тая мускулна група, която ти е най-важна, или която ще ти е най-трудна”
23.10.10
10:04
Прав е този човек. Ето ти сплит: гърди+трицепс+задно рамо; гръб+бицепс; крака+рамо+трапец. Задаваш въпрос и аз ти отговарям. Не виждам обаче как отговорът ми ще ти е полезен.