Разширяване на гърдите долна част и в страни към раменете

18.10.10
12:38

имам нужда да надуя и изчистя тази страна на гърдите си която незнам защо но не прогресира .. моля ако може помогнете с някакви упражнения имам стаж в залата 2 години аз самия сам на 19 1.80 см висок 72 кг... преди да започна да тренирам бях 102 кг .. сега постигнах целите си но остана мазнина която след като надуя гърдите си след тренировка и стои грозно ... бягам правя кофи , обратен лег , флайс на обратната лежанка .. но не получавам ефекта които искам .. имам чувство че долната часT и в страни до нея откъм раменете не се надуват... не се изчистват докъто съм постигнал това с горна и средна част на гърдите.

23.10.10
10:35

Качи 10-20 + кг активно тегло и ще се надуят

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1