Гръбни преси.

21.10.10
18:34

Значи на мен гърба в момента ми е голям, но към “д-то” леко ми се разширавя. (талията май?!)
Казаха ми, че ако правя Гръбни преси ще се оправя?
Надявам се да сте ме разбрали, снимки нямам възможност.

Темата беше редактирана от fingerpaint на 21.10.10 18:40.

21.10.10
18:52

Разбрахме те перфектно!

ВН

21.10.10
19:33

Едва ли ще помогнат, но все пак сложи снимка за потвърждение.

Да не би да са допълнителни мазнини това, което ти разширява талията...а гръбните преси надали ще погнат наистина...те стягат мускула в долната част на гърба (spinal erector), което може и да доведе до леко вталяване, но...знам ли :D

22.10.10
15:56

казано от ProXxX на 22.10.10, 08:12:

Да не би да са допълнителни мазнини това, което ти разширява талията...а гръбните преси надали ще погнат наистина...те стягат мускула в долната част на гърба (spinal erector), което може и да доведе до леко вталяване, но...знам ли :D

Ами да, точно това е. Еми щом тези преси няма да помогнат, знаете ли кое ще помогне?

правилното хранене ;) упражненията правят мускулна маса не свалят мазнини...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.10.10 15:57.

22.10.10
16:23

Според мен това, което имаш е паласки, които се махат изключително трудно с бягане и правилен хранителен режим

22.10.10
16:50

Имам предвид нещо такова, за тези които не са ме разбрали.
http://prikachi.com/images/253/2601253g.png

ОК, ще ограничавам сладкото и ще бягям на пътека по 20-тина мин.? Или е малко.

22.10.10
18:33

Да, това са паласки и чесно казано не се знае дали това ще помогне. Това е последното място, при мен, където слабея, аз бягам често и по-принцип не ям сладко, нито хляб, чипсове и тн.

22.10.10
20:32

Не се знае дали са точно паласки. Ако е широк в таза (ханша) нищо не може да се направи. Освен да увеличи още гръдната обиколка доколкото е възможно. И да разшири раменете.

22.10.10
23:50

Тазът от кога се намира от ляво и дясно на еректорите?

Имаш натрупана мускулна маса в следствие на неправилно хранене/начин на живот. Гръбните преси няма да ти помогнат по никакъв начин, тъй като те са упражнения, които изискват твърде малко енергия за извършването им. Няма как да стегнеш мазнина. Можеш да я премахнеш от тялото си, но няма как да я стегнеш.

Тичането съчетано с кардио е твърде бавен и нерационален метод за премахването на паласки.
Най-ефективният метод за сваляне на процента подкожни мазнини е правилен начин на хранене, съчетан с Интервално кардио ( след тренировката или в нетренировъчен ден, но никога преди тренировката ти ) и тренировка, включваща в себе си базови упражнения. Многоставните ( базови ) упражнения изискват огромни количества енергия, за да бъдат изпълнявани, което е именно и целта, която ти гониш в случая с паласките.

24.10.10
08:42

Благодаря ви, след всяка тренировка, ще бягам на пътеката и на колелото ще въртя, или само на едното трябва?

27.10.10
15:43

Колегата не обясни какво представлява интервалното кардио. Допускам че вече знаеш какво представлява кардиото затова ще ти обясня как да процедираш в конкретната насока. От наименованието човек може да се досети че става на въпрос за интервали(от Анг- разстояние (като дължина и време))

Най-просто казано бягаш много бързо да кажем 100 метра, което е високо интензивно кардио и след това 200-300 с бавно-умерено темпо. Разбира се разстоянията са примерни, нагласяй си ги така или ги намаляй че да можеш да издържиш 20 минути, но да си много изморен от тренировката. Както вече казах освен за дължина може и за време.

Доказано е че, чрез този подход се изразходва повече енергия и се придобива бързина и издръжливост в по-бързи темпове от стандартната кардио тренировка.

Надявам се че съм бил полезен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1