30.10.10
11:46
Здравейте!
Значи тренирам във фитнеса вече от около 1-2 месеца.До сега следвах една програма ,която общо взето аз си направих xD, обаче съм наясно ,че не съм групирал упражненията добре и т.н. , просто исках за това време мускулите ми да свикнат и сега да се обърна към вас. Търся програма за 3 дни по възможност да не е от 4 упражнения на тренировка(за маса), защото ги гледам и такива ги има из темите, моята до сега беше
1—> бицепс,трицепс
2—> гръб крака
3—> гърди
просто ми е ясно ,че самите упражнения не съм ги групирал правилно и не постигам оптимален ефект.
158 съм висок, 16г. 54-55кг(като започнах бях 52) и до сега си пия бирена мая.
Сега мисля да взимам малко креатин - по 2-3гр. преди тренировка и също искам да попитам дали ще мога да продължа да си я пия, защото по принцип нямам много апетит, а от маята имам.
Малко много въпроси станаха ама ще се радвам и на много отговори :P
Темата беше редактирана от ISeeSounds на 30.10.10 11:47.
Програмата ти според мен не е правилна.
Виж тази:
http://www.bb-team.org/workout/1358/#axzz0wTSHc2U9
За твоя стаж, килограми и възраст може да намалиш упражненията за всяка мускулна група с по едно.
Така ще е по-подходящо.
Бирената мая може да си я пиеш колкото си искаш.
Креатин няма смисъл по 2-3 грама. Или пиеш както трябва, или не.
Според мен изчакай малко за добавките.
Ако толкова ти се пие взе ми си един протеин.
Наблягай на повечко хапване и бъди редовен в залата
Мнението беше редактирано от Caleb на 30.10.10 12:30.
30.10.10
12:40
добавки след 2месеца в залата на 16г. е абсурдно .... дай си парите за ядене развии потенциала си до максимум и тогава мисли за добавки виж програмата на Калеб е добра.. храни се повече тренирай както трябва и добавките ще са ти последната грижа ;)
30.10.10
13:06
Баш пък до максимум потенциал-а да не ползва добавки... А Caleb добре му го е казал.Да ползва дадената програма,но с по-малко упражнения :) 2 за малка и 3 за голяма