02.11.10
22:04
Тренирам от 3 - 4 седмици
Фитнес програма
Понеделник (Ръце - Гърди)
Вторник ( Гръб - Рамо )
Сряда Почивка
Четвъртък е като в понеделник а в петък е като в вторник :) краката и корема съм ги оставил за лятото тъй като ще бягам и тогава ще наблегна на тях
Хранене 10ч : Закуска - 3-4 белтъка варени,варени картофи ,месо ’ пилешко или в повечето случаи свинско много рядко ям риба ‘
12:15ч Преди тренировка : Банан или ’ дюнер ако съм по гладен ’ но в повечето случей ям 2 банана преди трен :)
13:20 След тренировка : 2 банана 1 дюнер или сандвич с пушено месо и типов хляб
15:00 банани или дюнер или сандвич тъй като 10 като излеза от нас отивам в 12 на трен до 19ч вечерта съм на даскало
в 17ч ям ако съм гладен ако не съм ям в 19ч в нас най вероятно вечерям с пържоли с варени картофи или орис ,,сирена,кисело мляко прибавям разни работи за да се наситя : )
след 8 часа не хапвам нищо освен сладко защото по него време ми се прияжда много сладко не че искъм да се натупча а просто имам нужда пробвал съм да не ям обаче ми е по добре като хапна 1 шоколад
.. та и след тренировка пия 40 грама протеин + 5 до 8 г креатин
протеина който пия е ми го бъркат в залата обаче не искъм да си купувам за вкъщи от него тъй като го представят за УЕЙ а не вярвам 1кг 25 лв суроватка .
ПС: МОЛЯ ДА ИЗКАЖЕТЕ МНЕНИЕТО СИ ЗА ХРАНИТЕЛНИЯ МИ РЕЖИМ ’ ОТ ЧЕТВЪРТЪК ПОЧВАМ ДА ДОБАВЯМ КЪМ НЕГО ПРЯСНО МЛЯКО И ОВЕСЕНИ ЯДКИ + МЮСЛИ. ЩЕ ПОМОЛЯ И ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ НЯКАКВА ДОБАВКА КОЯТО ЩЕ МИ Е ОТ ПОЛЗА ДО 70-80 В КРАЕН СЛУЧЕИ 90 ЛВ ДА Е ПОНЕ 1,5КГ 2.00
на 16 години съм последно преди 1 месец като се теглих тежах 71-72 кг висок съм 1.81 -82
Ако може да ме насочите към нещо по добро да барна тук там ще ви бъда безкрайно благодарен за отделеното от вас ценно време : ))
между другото раката ми е 35 см когато се напомпя в фитнеса гръбната ми обиколка нормално състояние е 108 см
Темата беше редактирана от Петко К на 04.11.10 22:18.
Като цяло доста грешки допускаш. Закуската прилича малко на приличен обяд. Като си вземеш овесени ядки закусвай с тях + мляко + 3-4 цели яйца, не изхвърляй жълтъците. Това хрнене точно преди тренировката как ти се отразява? Съвсем не е оправдано. Веднага след тренировка изяж двата банана, и след 30-тина минути обядвай с това, с което сега закусваш. Шоколадите не ги яж вечер, ако толкова ти се яде шоколад да е до преди 16 часа. След 8 хубаво не ядеш (освен шоколадите :D ) но преди да си легнеш е хубаво да хапваш 200-тина грама извара. Като пиеш протеин в залата кога ядеш бананите, преди или след пудрата? Креатина може да изчака още 2-3 годинки според мен. И последно - като ставаш в 10 и почти веднага отиваш в залата и после на училище, кога учиш? Май трябва да наблегнеш и на уроците!
03.11.10
20:11
ученето не ме притеснява аз не съм кой знае какъв ученик справям се с преписване :D . Бананите ги ям 10 тина мин най мн след пудрата .. ставам в 10ч закусвам тва дет ми каза 12 съм на Зала след тва пудрата и бананите обаче немога да ям 30 тина мин след тва същото като на закуска защото съм вече на даскало нема как да си нося мляко и да бъркам с ядките :D или аре яйца в краен случей мога да сложа в раницата ям сандвич с типов хляб 30 - 40 мин след трен някой път и веднага след трен зависи дали съм огладнял .. викаш за кратина ама аз утре ще отивам да си купувам ЦГТ-10 на оптимум защо да изчака 2-3 годинки в прочем закуската която до сега праех - еми нормално се чуствам не ми е тежко справям се добре в залата инструктора се казва че няма нужда от много килограми затова слагам макс-30 кг на лежанката и 15 кг е лоста с една дума пред последната и последната правя с 45 кг общо 4 серии правя после на другата лежанка която е малко вдигната 30градуса ли е ква е нзм на нея слагам по малко килограми защото ме заболява дясното рамо и след това правя флаис общо тва ми е за гърди 3 опражнения с по 4 серии 10 повторения
03.11.10
20:18
ученето не ме притеснява аз не съм кой знае какъв ученик справям се с преписване :D . Бананите ги ям 10 тина мин най мн след пудрата .. ставам в 10ч закусвам тва дет ми каза 12 съм на Зала след тва пудрата и бананите обаче немога да ям 30 тина мин след тва същото като на закуска защото съм вече на даскало нема как да си нося мляко и да бъркам с ядките :D или аре яйца в краен случей мога да сложа в раницата ям сандвич с типов хляб 30 - 40 мин след трен някой път и веднага след трен зависи дали съм огладнял .. викаш за кратина ама аз утре ще отивам да си купувам ЦГТ-10 на оптимум защо да изчака 2-3 годинки в прочем закуската която до сега праех - еми нормално се чуствам не ми е тежко справям се добре в залата инструктора се казва че няма нужда от много килограми затова слагам макс-30 кг на лежанката и 15 кг е лоста с една дума пред последната и последната правя с 45 кг общо 4 серии правя после на другата лежанка която е малко вдигната 30градуса ли е ква е нзм на нея слагам по малко килограми защото ме заболява дясното рамо и след това правя флаис общо тва ми е за гърди 3 опражнения с по 4 серии 10 повторения е баш 200 грама извара немое ги изяде тя мн солена аз толкова солено немога макс 50 100 грама сирене да изям :D
Да е, 2 пъти го чета вече и нищо немога да разбера. Пробвай да сложиш някоя запетая и точка, тогава хората ще ти помагат, до тогава с тоя ироглиф ще седиш :)
03.11.10
20:48
ами така си пиша съжелявам ,че неможете да разберете ... а относно това какво ще кажете мога ли го проемам на този етап
PowerMan 100 % Pure Creatine
PowerMan 100 % Pure Creatine e чист креатин на прах с високо качество. Креатинът се превръща в мускулите под формата на креатинфосфат. При интензивни натоварвания на тялото креатинфосфата заедно с ATP доставя най-бързо енергия в мускулите. Приемането на креатина запълва креатиновото енергийно депо в мускулатурата, и чувствително повишава тонуса в нея.
PowerMan 100 % чист креатин има следните предимства:
- Интензивно повишаване на силата за кратък период от време.
- В рамките на един цикъл /6 седмици/ се покачва чистата мускулна маса от 4 до 6 кг.
- Анаболен ефект с бързо действие.
Начин на употреба:
Дозата през първата седмица е 20 гр на ден, разпределена на малки порции от 3-4 гр, след което тя е 5 грама на ден. Времетраенето на един цикъл е 6 седмици. Между отделните цикли се прави почивка от 6 седмици. По време на приемането му да не се консумира кофеин. + това - Olimp - Arginine AAKG, 150caps
Мнението беше редактирано от vankataaaaaaaaaa на 03.11.10 20:49.
04.11.10
05:32
Защо просто не пишете по темата на момчето, а му обеснявате за правописа? Ако нямате мнение по въпроса, по-добре си замълчете.Немога да разбера, защо е толкова общоприето всички да обеснявате колко е тъп, а никой да не даде мнение по темата.
Мнението беше редактирано от Aleksandrov на 04.11.10 05:33.
04.11.10
07:05
Aleksandrov, когато някой не проявява елементарно желание да пише грамотно и разбираемо за да прояви уважение към четящите, най-нормалното нещо на света и той да получи подобно отношение. Не съм длъжен да чета несвързаните и неграмотни мнения по няколко пъти, за да осмисля и разбера какъв всъщност е проблемът. Когато аз питам за нещо се старая да пиша така, че да бъда разбран максимално ясно и да пиша грамотно (повтарям - като уважение към тези, които ще отделят време да ми помогнат). От друга страна какво бих могъл да обясня на човек, който пише думички като ‘незнам’ и ‘немога’? А да споменавам ли ‘нзм’, ‘трен’ и ‘искъм’? Хайде помисли малко. Защо аз трябва да губя време, да се напъвам и да разкодирам нечий проблем, след като питащият не е сметнал за необходимо да огледа написаното за минутка и да го поднесе в подходящ вид? Ето от къде идва общоприетото отношение към неграмотниците.
vankataaaaaaaaaa, храненето ти е разхвърляно и некачествено. С дюнери трудно ще напредваш в посоката, която си избрал. Бананите преди тренировка не са най-добрата идея. Насочи се към подходящите въглехидрати, разпредели ги във времето спрямо тренировката. Подсигури си качествени източници на мазнини. Шоколадът вечер също е лоша идея, храни се с подходяща храна и преди лягане.
04.11.10
19:48
vankataaaaaaaaaa, храненето ти е разхвърляно и некачествено. С дюнери трудно ще напредваш в посоката, която си избрал. Бананите преди тренировка не са най-добрата идея. Насочи се към подходящите въглехидрати, разпредели ги във времето спрямо тренировката. Подсигури си качествени източници на мазнини. Шоколадът вечер също е лоша идея, храни се с подходяща храна и преди лягане.
абе кво ме занимавате с тва ,че не съм пишел грамотно ! просто бързах и ми е по лесно като не слагам знаци така ми е удобно и на мен много неща не ми харесват в тоя живот може да не разбирам от фитнес и правилен начин на хранене ,но съм помогнал на много хора за много и различни неща и това защото природата ми е такава “щом мога ще помогна” макар ,че помагаш помагаш в един момент ти кажат ,че си много добър и ги разбираш и им помагаш винаги - аз съответно отговарям ,че доброто се забравя лесно ! : ) а те ти казват ” за мен рядко правят добрини така ,че не забравям добрините ” и след седмици същия този човек си играе с теб като не му обръщаш внимание и си му казал ,че повече взимане даване не искаш с него и здравей не ти казва .. така ,че ако аз зная и имам желание да помогна на някой до колкото мога ще го направя ..аз просто помолех да се искаже мнение не съм молел да ми намирате грешките.и да ми отправяте напатки ще се справям така както мога не ми трябват съветите ви като виждам ,че не ги давате няма да бъда нахален ( : ходете казвайте на тези който не пишат по сайтовете на Кирилица а не на тези който имат правописни грешки защото всеки може да збърка. мислех ,че тук ще намеря някой които ще ми помогне но не е фатално ще карам така както знам явно в саита е пълно само с разбирачи ,че всеки гледа в грешката ти....! точно там е грешката на всички ни ,че не помагаме на човека да не я повтаря а го аргоментираме и критикуваме...тва сме българите като не помагаме няма кой да ни помогне
Така, така, виновни са Костов и международното положение :D Любезно предлагам да се заключи темата.
Ами все пак тва де не е сайт по български език.Нека си пише човека както си иска.Който се дразни и не му разбира просто да не му отговаря по темата и толкова.
04.11.10
21:04
абе нека я заключат темата ,все ми е тая само ,че ти грам въспитание ли нямаш ..кой знае на колко години си а каква наглост проявяваш.прави си тема за костов не ме интересуват твоите разсъждения аз не питам за костов и за народното сабрание като не можеж да ми отговориш не пиши ..относно тема да я заключват аз днес си вземаш квото ми трябваше :)