долна част на корема

05.11.10
19:21

очаквам предложения за упражнения, които ще помогнат за качването на маса на най-долните 2 плочки от коремната стена, тъй като горните 4 силно се очертават а тези просто се губят... чудя се дали да не почна да правя повдигане на крата от вис с дъмбел между тях, макар че не е много удобно .. и ми спестете коментари от сорта на “изчисти мазнините в тази област” ..

АЧ

05.11.10
20:54

Ами действаи с вис с тежест ;)

05.11.10
20:59

Виж в youtube, front lever-на мен точно за това ми помогна.

05.11.10
21:08

Повдигане на крака от вис, може и със тежест, мисля че и молитва също ще ти помогне.

06.11.10
09:47

Както каза @Едуардо повдигане на крака от вис но с тежест! И имай в предвид, че без диета много трудно се постига онзи красив ефект, който се постига с диета!

АЧ

06.11.10
09:53

И каква диета трябва да се прави за долната част на корема ? Дори и по-слабите ли трябва да я спазват (тези които искат да качат кг.) ?

06.11.10
09:55

казано от achkos на 06.11.10, 09:53:

И каква диета трябва да се прави за долната част на корема ? Дори и по-слабите ли трябва да я спазват (тези които искат да качат кг.) ?

Ами имаше нещо такова. Ако долният ред плочки не личи това значи, че малко или много има мазнинки налепени по долната част на корема. И единствения начин да се оформи е диета или (Бягане, Скачане на въже) тъй като с упражнения оформяме и стягаме корема но мазнините си остават което ще попречи за красив корем!

06.11.10
11:14

Абе я го погледнете в профила му, момчето няма мазнини, просто не му е оформен мускула, по това което се вижда на снимките.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1