Въпрос за гърди!

07.11.10
12:42

Здравейте за момента имам стаж от 8 месеца в фитнеса гърба и ръцете са ми на добро ниво но имам чувството, че гърдите изостават та искам да попитам ако използвам системата 8х8 ще дръпна или всичко зависи от генетиката на човека?

07.11.10
13:05

Предлагам да пробваш и след това да ни кажеш дали си “дръпнал” (или “бутнал”). Всяко друго мнение би било в сферата на догатките и предположенията.

опиши програмата по която тренираш в момента и опиши тренировката си за гърди :)

07.11.10
13:09

Генетиката е изключително важна, но това не трябва да те демотивира ;)
Аз имам същия проблем, обаче толкова специално внимание им обръщам, че почти не си личи, че изостават.
Иначе, 10х10 и 8х8 някой беше споменал, че биха могли да се използват за специализация. Май Oranje беше, освен това, в сайта му има специализация за гърди, можеш да я погледнеш, въпреки, че на 8 месеца стаж има още много методи да използваш, преди да стигнеш до специализацията.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1