Влиза на всякъде :D Не съм толкос разкрачен, много си разтварям пръстите и затова така изглежда, аз като се погледна докато клякам си мязам добре, ама от страни погледнато са мн разтворени...
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.11.10 18:53.
За мен,този разкрач е голям.А и забележи стъпалата му сочат повече настрани,отколкото напред.Така би трябвало да се акцентира върху вътрешната част на бедрата,но наистина при трибоя не е важно,кое упражнение какво и къде хваща,важното е да се вдигнат дадените килограми.
06.11.10
18:53
Разкрачено не си виждал,затова така говориш. :) С екипировка се ширят още повече.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 06.11.10 18:53.
06.11.10
18:54
и китките са му изкривени и килограмите са много... голям майсторлък се изисква за това ТАКА Е ..
Китките много ги кривя, ма това е защото не са ми много мобилни раменете, уж взех да ги разтягам, ще видим ;)
След малко иде и клип с тягата ;)
06.11.10
19:16
Сашоооо треа ти покажа аз как клякам :D Да видиш как Славко и Стели са ме научили да клякам. :D
Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 06.11.10 19:17.
Нямаш проблем :) Ми не е 100% перфектно, ама ще се доизкусорява, трябва и по-дълбоко да е малко... Бе днес крив клек :D
06.11.10
19:45
Не се прави че ти тежи бе :D Иначе яка песничка :D
Един въпрос - има ли някакви тънкости в слагането на щангата ниско на трапеца? Аз колкото и да се опитвам да го направя, все ми се изплъзва.
160
Експлозивност нулева, дигам като на комикс, пффф :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.11.10 20:02.
06.11.10
20:06
пак като си жив.. тва са 160кила... 2пъти и половина теглото ти
Айде стига ви толкос за днеска :D
Имам и клип на 167 тяга от преди 2 седмици, ама се сгънах като макарон и май да ви го спестя, а ? :D
Много яки гащички :D
Сега сериозно, мисля, че си играеш с огъня. Чупката не ми харесва, поне като не си състезание можеш да не рискуваш :) :) :)
Иначе, див си, спор няма
xaxaxaxa изгъбаркаха те за гащичките :D аз ти казах, че ще ти пръсна клина :D
казано от alabalaa на 06.11.10, 23:05:
Много яки гащички :D
Сега сериозно, мисля, че си играеш с огъня. Чупката не ми харесва, поне като не си състезание можеш да не рискуваш :) :) :)Иначе, див си, спор няма
Аз чупка нямам много, много, и колкото има я развалям на тягата - да. Но не усещам да я развалям, а като се гледам - факт.
Ама чак пък с огъня... Просто има какво да се доизкусорява - да.
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.11.10 23:15.
Моята чупка беше по - добра от твоята, дори има клип, ако държиш, мога да ти дам линк към него. И аз мислех, че всичко е 100% перфектно. И какво се оказа - прищипан нерв, при положение, че не правя тяга много често. И на клек имам клип, изключено е да е от него. Даже мисля, че ти коментира клиповете.
Както и да е, дано няма аварии :)
Мнението беше редактирано от alabalaa на 06.11.10 23:36.
Онзи ден N`ataly (Слънцето :D) (от Форума) прищипа нерв докато си вдигаше сака в гардероба, просто искам да кажа, че конкретно нерва май не зависи толкова от техниката.
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.11.10 23:43.
Всъщност, той се прищипва като предпазна реакция от прецакването на прешлена. Тук е възможно много да греша, но до колкото съм учил, е така. Явно може различните хора да имат различен праг на ‘активиране’ на нерв. Не знам, айде спирам да ти спамя, важното е че си здрав и жив. :D
И другия път, отиваш с нея да и вдигаш сака. :D
казано от alabalaa на 06.11.10, 23:45:
И другия път, отиваш с нея да и вдигаш сака. :D
Разбрано!!! а тя да ми направи мусака, и понеже знам, че утре ще го види това.
Да - Може и просто пържоли :D
07.11.10
13:28
ама смисъл Мерца е хубав а ? :D тя и тя една красавица няма що...
казано от Madboy на 07.11.10, 13:16:
И нека всички сега изгледат този клип ;)
Важен е смисъла бе, бахур :D :D Иначе Мерца е 6-ца :D
07.11.10
13:54
абе Ръб разбрах смисъла идеално... влез ми в дневника да видим кво’ ще кажеш за новия клек.. :D
Адската мускулна треска от събота... Ама до към края на деня трябва да ми мине :)
казано от Madboy на 08.11.10, 06:14:
Адската мускулна треска от събота... Ама до към края на деня трябва да ми мине :)
А, я виж ти :D
Басии, дали не ме изгониха от лекция, басии... :D :D
Ама на излизане нещо заяде вратата и стана фал... :D :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 08.11.10 12:33.