Корем с плочки-но с виснала кожа...

06.11.10
20:53

Здравейте имам този проблем.Имам плочки,но когато стоя корема ми става точно по средата на 2 ката.В долната част на корема ми е проблема.Имам кожа там която се тресе много като стегна корема мн добре се очертава всичко но като ми е опуснат и като стоя ме притеснява това.От какво може да е ?Мисля че не е мазнина защото не е мн дебел слой,а тънак (като го хвана горе долу 1 пръст).
ПС:Благодаря предварително за помоща!

07.11.10
06:42

Повече (Бягане или скачане на въже) аз лично ходя доста често на стадиона или пък се събираме с приятели и си правим състезания по някоя отсечка но корема ми е на 80% оформен и точно този проблем, който ти имаш в момента имаше един приятел почна да търчи с нас и всеки божи ден сутрин и вечер правеше по 3 серии коремни преси докато спре. И мисля, че резултата, който постигна беше добър!

07.11.10
06:48

Ако си свалил доста килограми и доста бързо, така ще се получи. Не знам дали ще го оправиш.

Мнението беше редактирано от river на 07.11.10 08:14.

07.11.10
08:13

Еми аз правя по 3 пъти на седмица кардио.Два пъти с нормална интензивност и 1 път ХИИТ...скачане на въже и 6-7 други опражнение и отделно правих корем 2 пъти седмично,но мисля да започна 3 пъти.

07.11.10
08:46

A, kak си с храненето?
То май требва и яка диета за да изчистиш коремчето .......не става с кардио само, вкарай и диета!!! (whew)
Успех,
Георги

07.11.10
08:57

казано от JORO GEORGIEV на 07.11.10, 08:46:

A, kak си с храненето?
То май требва и яка диета за да изчистиш коремчето .......не става с кардио само, вкарай и диета!!! (whew)
Успех,
Георги

Човека казва, че няма мазнини, а отпусната кожа. Защо му е да чисти, за да се отпусне още толкова ли ?

07.11.10
09:25

На мене малко не ми се вярва...да е казал ,че е бил на диета и отслябвал рязко... не е....май!
То и аз си мисля така за  моя корем ,,,ма там се събира мазнинка .....ня вярвам да е “увиснала кожа”
.. и плюс това казва,че като стегне е добре!!!
Да даде повече инфо  за себе си....тегло, ръст...

Поздрави, Георги

07.11.10
09:27

Да ходи стегнат постоянно и няма проблем.....!

07.11.10
09:29

.... и години. С възраста земното притегляне оказва все по-голямо влияние.  :D

07.11.10
09:35

Верно е да Ви кажа, в залата кадето трнирам идва един пич на 48 години....много е трениран човека, само около керема има проблен...но човека се бъхти яко на пистата...!!!

Георги

07.11.10
09:37

Ако е от рязко свалени кг се изчиства с времето.

07.11.10
09:42

Ми да каже човека, ние само гадаем така.......

07.11.10
10:02

казано от JORO GEORGIEV на 07.11.10, 09:42:

Ми да каже човека, ние само гадаем така.......

Е какво има да се гадае? Човека е казал, че има увиснала кожа аз не знам освен от рязко отслабване от друго да се получава това нещо.

07.11.10
10:06

Не ,че не му вярвам ,но малко ме съмнява да Ти кажа....а защо  като стегне казва ,че е добре.
Ако е от кожата, колкото и да стяга, че му “виси”........
Ако е от отслабване....че му трябва време и търпение......

Поздрав,
Георги

07.11.10
14:11

Свалил съм около 8 кг и то лятото с НВД.Сега вдигнах въглехидратите и стана това нещо.Но не ми изглежда като мазно.Има м си малко мазно но повече е кожа според мен.Иначе пак спазвам режим.Бързите въглехидрати които ям са банан и мед само и то след тренировка и като 2 акуска изяждам 2 банана.Сладко ям само неделя и то по 1 шоколад и малко бисквити примерно.

GO

07.11.10
20:05

Познавам хора с този проблем,седят си така,познавам и хора имали този проблем,решили го с химия.
Предполагам работата става и с добавки,но се изисква продължително робство на стриктни диети и тренировки.

VA

07.11.10
23:22

Като стоиш прав можех да стош с стегнат корем ,но като седнеш просто получаваш дискомфорт при стягането и неможе да се издържа при сядане да стоиш с свит корем ... та аз и аз имам отпуснати сланини в долния слой и аз съм на 2 слоя това е защото сме се тъпкали 2 пъти в деня като свине (кво да ти кажа) ,че съм имал преди да почна да тренирам по 1-но основно ядене и другото 2 рото е било вечер и то само вафли и такива боклуци ,шоколади и кво ли не .. а като огладнееш наливах се само с вода и пушех цигари .. аз сега гледам да качвам килограми тъй като лятото (това лято) спрях ,хляба,мазнините(като си правех салата или нещо др несъм слагал мазнина) само си ядях по често в деня и газираното спрях .. ядях шоколади и вафли щото тях ги обичам ама се хранех и по 3 пъти в деня каде е 1каде са 3 ..а сега от както тренирам ям и по 4до 6 пъти така ,че за всичко има решение иска се само воля .. а твоя проблем ще го решиш лятото не сега ..защото там доло и аз имам мазнини недеи да казваш ,че нямах щото те са подкожни и аз ги имам просто така ти се струва и при мене са меки но са мазнини кожата ти неможе да е дебела 1 пръст ТОВА СА НАСИТЕНИ МАЗНИНИ ...и ще ги оправиш в жегара с един наилон ..навличах се дебело с дрешки и ще се опраиш

08.11.10
00:36

Ако си смъкнал кг. рязко и в следствие ти е увиснала кожата си за хирург :) разбира се само ако те дразни.

08.11.10
04:44

казано от vankataaaaaaaaaa на 07.11.10, 23:22:

...и ще ги оправиш в жегара с един наилон ..навличах се дебело с дрешки и ще се опраиш

Стига дрънка глупости, ти ако искаш си го причинявай, но недей да го препоръчваш на другите. За другите неща дето си изписал ще замълча...

казано от GeorgiHr на 07.11.10, 14:11:

Свалил съм около 8 кг и то лятото с НВД.Бързите въглехидрати които ям са банан и мед само и то след тренировка и като 2 акуска изяждам 2 банана.Сладко ям само неделя и то по 1 шоколад и малко бисквити примерно.

Ами 8 кг не са много, но пак зависи какъв процент са от теглото и може да е отпускане на кожата. Вероятно има и още за чистене, но няма нужда от мазохистични методи. Просто продължавай да си тренираш и храниш разумно, мазнините по проблемните области си отиват последни. Бананите не са много бързи въглехидрати, освен ако не ги ядеш презрели, но са идеални с меда след тренировка.
И вместо 2 банана за втора закуска яж банан+кисело мляко или банан+протеин.
В неделя ако ще си правиш угощения, не ги яж тези неща след хранене за десерт, а например преди обяд вместо някое хранене и гледай пак да е около физическа дейност. Например взимаш един шоколад и бисквитите и тръгваш в планината на разходка.
Ако искаш пусни снимка, но ме съмнява да имаш чак тактв огромен проблем. Успех :)

Мнението беше редактирано от Anelia на 08.11.10 04:50.

08.11.10
08:43

Не не далеч съм от мисълта да правя такива мазохистични прояви :D Проблема ми не е толкова голям,но мисля че е от яденето на много шоколад в неделя и тук таме вечер си хапвам круши или ябълки 1 час след вечеря...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1