06.11.10
20:53
Здравейте имам този проблем.Имам плочки,но когато стоя корема ми става точно по средата на 2 ката.В долната част на корема ми е проблема.Имам кожа там която се тресе много като стегна корема мн добре се очертава всичко но като ми е опуснат и като стоя ме притеснява това.От какво може да е ?Мисля че не е мазнина защото не е мн дебел слой,а тънак (като го хвана горе долу 1 пръст).
ПС:Благодаря предварително за помоща!
Повече (Бягане или скачане на въже) аз лично ходя доста често на стадиона или пък се събираме с приятели и си правим състезания по някоя отсечка но корема ми е на 80% оформен и точно този проблем, който ти имаш в момента имаше един приятел почна да търчи с нас и всеки божи ден сутрин и вечер правеше по 3 серии коремни преси докато спре. И мисля, че резултата, който постигна беше добър!
Ако си свалил доста килограми и доста бързо, така ще се получи. Не знам дали ще го оправиш.
Мнението беше редактирано от river на 07.11.10 08:14.
Еми аз правя по 3 пъти на седмица кардио.Два пъти с нормална интензивност и 1 път ХИИТ...скачане на въже и 6-7 други опражнение и отделно правих корем 2 пъти седмично,но мисля да започна 3 пъти.
07.11.10
08:46
A, kak си с храненето?
То май требва и яка диета за да изчистиш коремчето .......не става с кардио само, вкарай и диета!!! (whew)
Успех,
Георги
A, kak си с храненето?
То май требва и яка диета за да изчистиш коремчето .......не става с кардио само, вкарай и диета!!! (whew)
Успех,
Георги
Човека казва, че няма мазнини, а отпусната кожа. Защо му е да чисти, за да се отпусне още толкова ли ?
07.11.10
09:25
На мене малко не ми се вярва...да е казал ,че е бил на диета и отслябвал рязко... не е....май!
То и аз си мисля така за моя корем ,,,ма там се събира мазнинка .....ня вярвам да е “увиснала кожа”
.. и плюс това казва,че като стегне е добре!!!
Да даде повече инфо за себе си....тегло, ръст...
Поздрави, Георги
07.11.10
09:27
Да ходи стегнат постоянно и няма проблем.....!
.... и години. С възраста земното притегляне оказва все по-голямо влияние. :D
07.11.10
09:35
Верно е да Ви кажа, в залата кадето трнирам идва един пич на 48 години....много е трениран човека, само около керема има проблен...но човека се бъхти яко на пистата...!!!
Георги
07.11.10
09:42
Ми да каже човека, ние само гадаем така.......
Ми да каже човека, ние само гадаем така.......
Е какво има да се гадае? Човека е казал, че има увиснала кожа аз не знам освен от рязко отслабване от друго да се получава това нещо.
07.11.10
10:06
Не ,че не му вярвам ,но малко ме съмнява да Ти кажа....а защо като стегне казва ,че е добре.
Ако е от кожата, колкото и да стяга, че му “виси”........
Ако е от отслабване....че му трябва време и търпение......
Поздрав,
Георги
Свалил съм около 8 кг и то лятото с НВД.Сега вдигнах въглехидратите и стана това нещо.Но не ми изглежда като мазно.Има м си малко мазно но повече е кожа според мен.Иначе пак спазвам режим.Бързите въглехидрати които ям са банан и мед само и то след тренировка и като 2 акуска изяждам 2 банана.Сладко ям само неделя и то по 1 шоколад и малко бисквити примерно.
07.11.10
20:05
Познавам хора с този проблем,седят си така,познавам и хора имали този проблем,решили го с химия.
Предполагам работата става и с добавки,но се изисква продължително робство на стриктни диети и тренировки.
07.11.10
23:22
Като стоиш прав можех да стош с стегнат корем ,но като седнеш просто получаваш дискомфорт при стягането и неможе да се издържа при сядане да стоиш с свит корем ... та аз и аз имам отпуснати сланини в долния слой и аз съм на 2 слоя това е защото сме се тъпкали 2 пъти в деня като свине (кво да ти кажа) ,че съм имал преди да почна да тренирам по 1-но основно ядене и другото 2 рото е било вечер и то само вафли и такива боклуци ,шоколади и кво ли не .. а като огладнееш наливах се само с вода и пушех цигари .. аз сега гледам да качвам килограми тъй като лятото (това лято) спрях ,хляба,мазнините(като си правех салата или нещо др несъм слагал мазнина) само си ядях по често в деня и газираното спрях .. ядях шоколади и вафли щото тях ги обичам ама се хранех и по 3 пъти в деня каде е 1каде са 3 ..а сега от както тренирам ям и по 4до 6 пъти така ,че за всичко има решение иска се само воля .. а твоя проблем ще го решиш лятото не сега ..защото там доло и аз имам мазнини недеи да казваш ,че нямах щото те са подкожни и аз ги имам просто така ти се струва и при мене са меки но са мазнини кожата ти неможе да е дебела 1 пръст ТОВА СА НАСИТЕНИ МАЗНИНИ ...и ще ги оправиш в жегара с един наилон ..навличах се дебело с дрешки и ще се опраиш
Ако си смъкнал кг. рязко и в следствие ти е увиснала кожата си за хирург :) разбира се само ако те дразни.
...и ще ги оправиш в жегара с един наилон ..навличах се дебело с дрешки и ще се опраиш
Стига дрънка глупости, ти ако искаш си го причинявай, но недей да го препоръчваш на другите. За другите неща дето си изписал ще замълча...
Свалил съм около 8 кг и то лятото с НВД.Бързите въглехидрати които ям са банан и мед само и то след тренировка и като 2 акуска изяждам 2 банана.Сладко ям само неделя и то по 1 шоколад и малко бисквити примерно.
Ами 8 кг не са много, но пак зависи какъв процент са от теглото и може да е отпускане на кожата. Вероятно има и още за чистене, но няма нужда от мазохистични методи. Просто продължавай да си тренираш и храниш разумно, мазнините по проблемните области си отиват последни. Бананите не са много бързи въглехидрати, освен ако не ги ядеш презрели, но са идеални с меда след тренировка.
И вместо 2 банана за втора закуска яж банан+кисело мляко или банан+протеин.
В неделя ако ще си правиш угощения, не ги яж тези неща след хранене за десерт, а например преди обяд вместо някое хранене и гледай пак да е около физическа дейност. Например взимаш един шоколад и бисквитите и тръгваш в планината на разходка.
Ако искаш пусни снимка, но ме съмнява да имаш чак тактв огромен проблем. Успех :)
Мнението беше редактирано от Anelia на 08.11.10 04:50.