Програма щадяща ставите .

09.11.10
08:29

Здравейте! От известно време се опитвам да си направя програма, която да щади ставите. Подобрих някои техники, че да не ме болят някои стави, но реших да се допитам до вас, хората с опит . Ходя по 3 пъти на седмица с цел или да поддържам форма или да кача ММ , като в последно време наблягам на храната . Ще бъда много благодарен на всеки, който ми изгради програма .
Благодаря ви предварително.

09.11.10
08:36

А защо те болят? Каквато и програма да следваш, ставите не трябва да болят. Ако те болят, правиш нещо грешно, примерно лоша техника, несъобразени тежести, прекалено голям обем, лоша храна и възстановяване и т.н.

09.11.10
08:43

Имал ли си някакви травми на ставите, преди да почнеш фитнеса ? може и това да е фактор за да те болят.

09.11.10
09:35

Значи преди тренирах доста здраво и от там са болките . Ходих на лекър и ми каза да намаля тренировките колкото мога и ми изписа 1 хапчета реновакс, които да пия 6 месеца.

09.11.10
18:09

По каква програма си тренирал досега? И какви упражнения си използвал?

09.11.10
20:37

Последната програма по която бях беше редуване на тежко ( доста под максимума ми ) и леко . Правех предимно набирания на всяка тренировка а иначе схемата ми беше : бицепс и трицепс , гърди с гръб , рамо . Правих стандартните упражнения .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1