Нуждая се от мнение за тренировъчната ми програма!

09.11.10
20:52

Понеделник: Гърди / Трицепс
      Гърди                                      Трицепс
1. Наклонена лежанка - 3х10             1.1 Лап машина - 3х10
2. Флайс наклон - 3х10                   2.1 Френски преси - 3х10
3. Права лежанка - 3х10                 3.1 Кик-Бек - 3х10
4. Флайс на права лежанка- 3х10         4.1 Кофички - 3х10

Вторник: Гръб / Бицепс - 3х10
      Гръб                                        Бицепс
1. Дърпане на скрипец ш. з.            1.1 Вдигане на щанга
2. Дърпане на скрипец обратен т.з.      2.1 Редуване с дъмбели - стоеж
3. Гребане с щанга                      3.1 Крива щанга   
4. Повдигане на дъмбели                4.1 Концентрично с дъмбели

Сряда: Рамо / Трапец - 3х10
      Рамо                                        Трапец
1. Флайс                                1.1 Повдигания с щанга
2. Преси                                  2.1 Повдигания с дъмбели
3. Повдигане през брада                               
4. Задно рамо флайс от седеж                         

Четвъртък: Крака - 3х10
1. Клек
2. Атаки
3. Екстензии на машина от седеж
4. Екстензии на машина от лег
5. Прасец от стоеж
6. Прасец от седеж

Написа ми я един приятел, който има сертификат за фитнес инструктор :D Като да поясна, ми каза 1-2 седмици първо да правя упражненията с 50% от тежеста, която мога да вдигам. И тренировките за корем, да ги правя сутрин, защото щяла да стане много натоварена програмата. Не съм много убеден, че е правилна, за това искам вашите съвети, как да я променя ако трябва. Първо според мен, трябва да променя сериите в нещо подобно, примерно 3х8 - средни кг, 3х8 - средни кг, 3х6 - високи кг. Не съм ходил на фитнес от 1 год., а тогава ходих 1 месец. Сега съм по целуостремен и имам 4,6кг Whey Gold Protein. Моля ви, да ми дадете наистина съвети как да я променя ако е нужно, защото днес започнах да ходя на фитнес и ако не е правилна няма смисъл. А от това което съм чел, няма никакъв смисъл да ходиш на фитнес и да блъскаш като животно каквото ти падне и да очакваш резултати. За това моля за помоща ви! Благодаря ви предварително.

Темата беше редактирана от striking на 09.11.10 20:53.

09.11.10
22:05

Напиши в търсачката кръгова трнировка и мисля,че няма да сбъркаш)

10.11.10
07:20

Това не е програма за начинаещ.
Да не говорим, че упражненията за малките мускули като бицепс и трицепс са ти колкото за гръб и повече от колкото за квадрицепс.

Мнението беше редактирано от Петко К на 10.11.10 07:21.

10.11.10
09:19

За тази програма си предвиди освен голд стандарта, и по 1кг. месо на ден, поне!
Най добре си прави кръгова 3 месеца, както каза колегата по-горе, и след това мини на сплит - ако има нужда разбирасе.

10.11.10
12:03

Тая програма ми прилича на програмата на некой професионален културист :Д в тренировката за гърди и трицепс толко много ще ти се натовари трицепса че ще се възстановява 1 седмица .. бицепса сащо .. а и 6 упражнения за крака .. според мен за начинаещ като тебе тая програма е самоубийствена ..

10.11.10
12:33

Привет,
първо не даваш никаква информация за себе си , нито опит ,нито нищо ...как да си кажем мнението така...Всеки мисли ,че за първи път влизаш в зала...а ако не е така и си с опит....!
Колегиума иска повече инфо ..иначе така като си го пуснал...все едно си некой дето нищо не разбира/то не ,че а разбирам ;( , но....//.
Кажи ,имаш ли опит в залата...хапваш ли яко,защото ако тренираш по тая схема ти освен месо по едно кило ,требвва и добавки и картофии ориз и тонове храна и какво ли не ......иначе нищооооо!
Програмата е добра за билдър с  поне  три години тренировки комбинирани с хранителен режим и взимане на добавки!!! ,и пак мисля ,че е бая тежка....!

Поздрави,
Георги

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1