Въпрос за бицепс

10.11.10
17:10

Здравейте! Искам да Ви попитам следното:
1-Когато тренирам за бицепс, ако почне някакво оформяне, веднага ли си личи, или с времето си проличава..
2-Имам щанга 15кг, вдигам я, колко серии на ден да правя и по колко..
3-Колко време трябва да вдигам за да се оформи поне малко бицепса (смисъл да се подуе ;д)
От 1 седмица тренирам, въпросите са леко тъпи, но все пак съм новобранец и мисля, че съм написал грамотно въпросите си. ;d

то още по време на тренировката  се подува нали влиза кръв там... на това кога ще нарастне зависи от храненето,генетика и други фактори извън тренировката... то само това ли ще правиш за бицепс с една щанга 15кг ... ще ти тежи ( както е редно ) сигурно седмица или две а после ?!

10.11.10
17:18

Здравей! Благодаря ти за бързият отговор. До седмица-2 ще имам 2 дъмбела по 10 кила. А може ли да ми предложиш режим за хранеен, защото искам поне за 2 седмици, да си личи бицепса, да е напомпен, да има релеф. И с тая щанга колко серии да правя, и на тези серии, колко пъти да я вдигам щангата? Ако отговорите малко по-бързичко, ще е по-добре. Благодаря предварително!

10.11.10
17:19

казано от n1k3 на 10.11.10, 17:10:

1-Когато тренирам за бицепс, ако почне някакво оформяне, веднага ли си личи, или с времето си проличава..
3-Колко време трябва да вдигам за да се оформи поне малко бицепса (смисъл да се подуе ;д)
От 1 седмица тренирам, въпросите са леко тъпи, но все пак съм новобранец и мисля, че съм написал грамотно въпросите си. ;d

Здравей,

1.Веднага ще се повиши тонуса на мускулатурата и за няколко месеца ще нарастне и обема. За ден или седмица не можеш да очакваш резултати. Всичко зависи от качествената храна и подбр на източници, от които да си набавяш необходимите беллтъчини, нужни за мускулен растеж.
2.15кг е лека щанга, но ако си 40кг лично тегло може и да ти е добре. Принципно 1 мускулна група се тренира един път седмично, но при положение, че не се тренира тежко преспокойно може да правиш 2-3 пъти седмично по 4-5 серии. Повторенията завият от това доколко чувстваш мускула натоварен. Прави с надхват и редувай с подхват.
3.Е, на този въпрос трудно се отговаря , защото зависи от много фактори - дали тази щанга те товари достатъчно, дали се храниш правилно, дали спиш и се възстановяваш задоволително.

10.11.10
17:23

Както казах в по-горния си пост, предложете ми програма за хранене. Искам за максимум  3 седмици, да си личи, че е поне леко оформен (подут)

АН

10.11.10
17:37

казано от n1k3 на 10.11.10, 17:10:

Веднага се нацепваш кат’ ронито.

10.11.10
17:42

Да, това го разбрах, сега режим на хранене ми дайте.. Моля Ви, побързайте..

момчета имаме само 60 секудни ;) има 1000000 статии за хранене и за бицепси като ти е спешно... ние не сме ‘’Бърза помощ’‘

10.11.10
17:59

Недей да говориш глупости! Не виждаш ли, че съм нов? Вместо да беше написал това, можеше да дадеш линкове примерно.. За 60 сек.. ОМГ, някой пък може да ми отговори, не съм казвал да сте “бърза помощ”, а просто малко бъризичко, че утре да почвам.. Сеш се?

10.11.10
18:01

Разбирам, че си начинаещ, но може и малко по-спокойно. Защо си се развикал ? Можеше да питаш от къде да си намериш диета, дали може някой да ти помогне и т.н, но не и да се караш тука. И да ти кажа бицепс за 3 седмици няма да направиш, 3 години може, но 3 седмици не.

10.11.10
18:05

Не искам кой знае какъв бицепс.. Като стегна да става на топче, че ме е срам, дори леко не се подува.. За това почнах да тренирам.
Питам като хората:
Може ли линк към хранителен режим който помага за бицепс може би и гърди?

единственото което  се сещам е ... че има хранителен режим с който качваш или сваляш тегло... ;) трабва ти ВВД има статия в сайта ти искаш всичко на готово още малко ще искаш някой от нас да дойде да ти вдига щангата вместо теб.

10.11.10
18:16

Въй въй, бицепс и гърди, как не искаш коремна преса? Или вече си я изкарал :D Момчета имаме си плажен билдер ^^

10.11.10
18:18

Ех.... тея бицепси.

10.11.10
18:23

Оставете го, ще му мине мерака като види, че няма да му порасне бицепса толкова бързо.

10.11.10
18:24

Разбра се, нямате намерение да помогните.. Не искам никой да ми вдига щангата! Не можете ли да ми предложите поне примерен бе, хора. КОЙТО НЯМА ДА ПОМАГА, МОЛЯ ДА НЕ ПИШЕ!(не викам, просто казвам)!

10.11.10
18:25

Пич, само бицепс ли искаш да тренираш ?

10.11.10
18:27

Яж, яж, яж, яж и пак яж. Ориз, яйца, извара, месо, картофи, макарони, спагети, сирене, кашкавал, ядки, масло, овес, мляко, пълнозърнест хляб и др. - от всичко по много. Може да си купиш един протеин са след тренировка, макар, че ти е рано.

10.11.10
18:27

казано от river на 10.11.10, 18:23:

Оставете го, ще му мине мерака като види, че няма да му порасне бицепса толкова бързо.

Нали трябва все пак да опита човек, остана само да ми дадете примерен хранителен режим.. Само да не е за напълняване. За отслабване примерно за 1 месец 1 килограм.

10.11.10
18:29

казано от Едуардо на 10.11.10, 18:25:

Пич, само бицепс ли искаш да тренираш ?

Като за начало-да. Но 2 пъти в седмицата съм на лежанка за гърди. Основната цел ми е бицепс и гърди. По-нататак вече корем,гръб ect..

10.11.10
18:33

Има цяла секция с упражнения избираш си 2 за бицепс и и ги правиш веднъж седмично. Внимавай с това пренебрегване на другите мускулни групи лесно може да се докара асиметрично тяло.

Мнението беше редактирано от Stan на 10.11.10 18:36.

10.11.10
18:37

Как мислиш, да качваш на бицепса като в същото време сваляш мазнини ? Почвай да ядеш от всичко по много, ама найстина много.

10.11.10
18:38

Това вече е готово. Остана храната и всичко е на 6! Дадоха ми храни, но така като гледам, ще напълнея още, и гинекомастията ще нарастне.. ;(

10.11.10
18:39

ОТГОВОРИ МИ ДЕ ! Как мислиш да сваляш мазнини и да качваш мускул едновременно ? Естествено, това, че си начинаещ ще ти помогне, но до кога ?

10.11.10
18:39

http://www.bb-team.org/articles/1542/
Чети и си състави сам режим, а после го пусни за корекции.

10.11.10
18:45

River:

Еми, не знам, но както казвате, ще увелича храната.. А доло горе, ако ям по толкова, ще имам ли шкембе.. Гинекомастия имам също.. 164 висок, 58 кг съм..

Мнението беше редактирано от n1k3 на 10.11.10 18:47.

10.11.10
19:14

Привет ,
да Ти кажа чета и  се смея....!
Извинявай ,но е малко смешно да Ти кажа....голям интусиаст си не може да се отрече.
Хем искаш за “две седмици да си с “топче”, хем и да немаш коремче...,еееее....Ти ме разсмиваш!
Хората Ти казват какво да правиш, но и Те сигурно се смеят много....!
“Не става само с ядене, трябва и акъл”,,,да Ти кажа!
Първо за две седмици не можеш само да схванеш техниката на упражненията....камо ли да се вкараш в какъвто и да е хр.режим!
И с тея инструменти у вас,,,,изобщо не се занимавай с глупости.....ми ходи да пиеш кафе некаде, не си губи времето!
Или попрочети за какво става въпрос или не се занимавай.....че то по същата логика момчетата в залата досега щяха да са кат роботи......смях!!!
Не Ти трябва храна или гири или щанги....почни с компютъра и малко книжки и чети около две седмици и тогава кат направиш “топче” в главата ...ще Ти светне....!
Айде успех!!!
(muscle) ето Ти “Топче”....става ли?

Смях!!!

10.11.10
19:42

Тая тема някакьв маитап ли е ?  :D

10.11.10
19:55

Махайте темата от форума щом съм Ви смешен. ;)

ВН

10.11.10
21:04

VA

10.11.10
21:59

как нема да си смешен брато ,аз от сумати време тренирах в къщи с една щанга 20 килограма и ходех тук там на лостове и несъм направел кой знае какво ,от 3-4 седмици ходя по 4 пъти в седмицата на фитнес и има някакав минимален ефект и минимално го забелязвам ,неможе за 3 седмици да искаш добри постижения ;]

11.11.10
15:12

Или спрете да пишете в темата, или я махайте, или пишете, но не с цел подиграване, а с цел “помощ”. (Не мисля, че някой от вас знае какво е СУПЕР,АДСКИ,МНОГО,ХИПЕР НАЧИНАЕЩ) ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1